Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

Ne, to bi bila šok terapija za žene!
Zamisli, posle razvoda mora sama sebi da zarađuje za život! Čak ih ne bih ni obavezivao da daju išta za decu a da mogu da ih viđaju redovno. Neka o deci brine otac bez njenog učešća. Lično bih to vrlo rado prihvatio.
Možda bi se neke zaista vratile na pravi put. (Naravno, dok su još u braku.)

Ima da te linciju...:whistling:

to obično počne prosečnim sexom ali ubrzo se stvari otmu kontroli...
on: operi mi čarape i gaće....
ona: daj mi svoju kreditnu karticu....
on: gladan sam šta ima da se jede
ona: danas dolaze moji na ručak .....
on: jesi li uzela moje stvari sa hemijskog
ona: nemam šta da obučem....
on: idem sutra na službeni put...
ona: vodi i mene sa sobom...
on: ne mogu već vodim sekretaricu:lol:
i onda se pitaš da li njih dvoje traže vezu ili komplikaciju???

to obično počne prosečnim sexom ali ubrzo se stvari otmu kontroli...
on: operi mi čarape i gaće....
ona: daj mi svoju kreditnu karticu....
on: gladan sam šta ima da se jede
ona: danas dolaze moji na ručak .....
on: jesi li uzela moje stvari sa hemijskog
ona: nemam šta da obučem....
on: idem sutra na službeni put...
ona: vodi i mene sa sobom...
on: ne mogu već vodim sekretaricu:lol:
i onda se pitaš da li njih dvoje traže vezu ili komplikaciju???

a da tebe pozove danijel krejg na sluzbeni put da ga brijes oblacis servisiras i pratis u svemu ti bi odbila sa indignacijom jer je ozenjen...pali bre

- - - - - - - - - -

Sta ocekujem ili zelim? Jedna rec. Razumevanje... Sve ostalo lako dodje kad to postoji... A mislim da to i imam te da mogu stati na ludi kamen komotno...
to ono, razumi me duso digo mi se morao sam da je nataknem, necu nikad vise
a ona zaljubljeno, razumem i ja tako kad me zasvrbi

nema razumevanja, to moras shvatiti, jedino ako ste tolerantni moze da prodje...ne znam tolerantnijeg od mene, a kad je meni puko film mogu misliti kako je onima sto nemaju strpljenja cak ni za sebe.

Ne znam sta da ti kazem osim da je ovo prica za tebe i tvoje slucajeve, ne za moj...

- - - - - - - - - -

Sugenzi, zenim se, znas?:)
Pozeli mi srecu.:)

Uvek treba zene stezati i ogranicavati im slobodu u svakom smislu.Dakle svaki dan je prisrafis i taj pritisak pojacavas iz dana u dan.Bukvalno je moras slomiti i unistiti joj i pomisao da nesto vredi i da se za nesto pita a kamoli da sme o necemu da odlucuje.Na taj nacin sprecices mnogo nevolja i problema.

Imaš lepe šanse da završiš ko vest u Crnoj hronici. :pivce:

Nema sanse. cvrsta ruka i surov tretman kod zena daju neslucene rezultate bukvalno ih dresiras da te slusaju i izvrsavaju sva tvoja naredjenja bepogovorno.Naravno moras biti svestan da nece izdrzati dugo i da ce verovatno brzo otabaciti ali zato uvek u rezervi spremis novu i teraj dalje.

A sta ces ako resi da joj lekse da te odrobija? :hahaha:

Aj da ti pojasnim..
Srpski jezik obiluje stilskim figurama, alegorijama tj. metaforama, hiperbolama, elipsama, gradacijama, eufemizmima
koje uopšte nisu zanimljive kad ih posmatramo iz ugla nepismenih koji ih mahom bukvalno shvataju i što je najcrnje, bukvalno ih i prihvataju.
Prevedeno, stilska figura "čvrsta ruka" je misao koja se izgovara na jedan način a znači nešto sasvim drugo..
tj. nikako ne znači mlatiti po nedužnim stvorenjima...mlati se samo prazna slama..:lol:

***********Ko bi da ponavlja klasicne price sa ovog pdf,bez normalne analize,nek samo proleti dalje..Hvala;)

Kontam ja da vi nikako da napravite razliku izmedju prostitucije i nekih normalnih ocekivanja kod zena..
Elem ajde da izvrismo jednu podelu da ne bi sirili temu za dzabe.Recimo da imamo vise tipova zena:
1.zena kojoj je posao da spava sa muskarcem za pare...
2.zena koja juri samo lovatore(vise tip neke elitnije sponzoruse koja se ne **** sa svakim vec trazi najbolje primerke:gde je 80% bitan novac i uspeh..) iprosek zena koja juri isto ko ova i,samo od prosecnijih muskaraca...
3.zena kojoj je bitno da je muskarac sposoban jednako koliko i da joj se zaista svidja(u smislu karaktera i hemije)..Tj sposobnost je i deo privlacnosti karaktera..
4.zena koja je s muskarcem samo zbog seksa(fizicki joj se svidja ali ne zeli nista vise od njega)...

Hajmo dalje da iz diskusije izbacimo opciju 1 i 4,jer one ne jure ozbiljnu vezu,i opciju 2,jer je tu ocigledno koji je to tip veze..Ostaje nam onda
opcija 3 : zena koja za ozbiljnu vezu zeli nekog ko je sposoban,i ko je borac...Borac podrazueva da se trudi da nadje posao da pokusava da radi itd..Jer:
1.vecina zena planira porodicu sto znaci da ne bi same da izdrzavaju dete,vec bi nekog ko bi tome doprine,kao i doprineo vaspitanju deteta i bio njegov uzor..
2.zensko bice uglavnom tezi da nadje nog ko joj je ravan ili bolji od nje(ili jednostavno nek je u necemu gori al da ima skup osobina koje voli)..

Sad dalje moje pitanje stoji:
zasto stalno predstavljate zenu koja zeli muskarca koji radi,kao lovatorku,zasto uopste sve zene predstavljate na taj nacin,jer to sto neko zeli borca ne znaci da:
1.i sam nije borac..
2.zeli nekog takvog samo zbvog njegovih para..
3.i da ce istog da ostavi cim pare presuse(naravno ima i onih koje to urade a ima i onih koje ne mogu da podnesu vise necije vristanje depresiju itd..zbog novonastale situacije al ajd to je dr. tema..)

Vi konstantno osobu iz grupe tri ubacujete u grupu 2..Da li je to da bi se osecali bolje ili ne ne znam..Al ajd da se osvrnemo na musko vidjenje veze..Njima ne smeta da zena ne radi,ili da je pomalo tupsa ako im je prijatno sa njom,oni imaju potrebu da se osete kao zastitnici i da izdrzavaju porodicu,i kad dodju kuci da im je mir i radost...E sad taj sistem da zena ne radi funkcionise samo ako je zena stvarno tip domacice i uziva u tome i ako se medjusono postuju i ne omalovazavaju jedno drugo..
U svim ostalim slucajevima malo teze(zasto i kako mrzi me sad da pisem)..
Ali glavno pitanje je zasto vi umesto da se bunite kako ribe zele samo vas zbog para,ili imaju visoke kriterijume,sami ne povecate te kriterijume prema zenama?
Zasto se iscudjavate da kad ste sa zenom koja vas samo muze za $,kad ste sa ribom vise zbog njenih fizickih atributa nego mentalnih,ta ista zbrise na pomen $ krize?Tu ste sami na pocetku kreirali odanost parama,a ne vama...
Zasto je vama nenormalno da zena zeli nekog sposobnog,a da to u isto vreme ne znaci da je sponzorusa i da ga zeli samo zbog $$ (vec da je malo kompleksnije od toga)ili recimo da ne bi da bude sa likom koji duva ceo dan,i nema nikakve ciljeve?
I zasto ne umete da razlikujete tipove zena,vec su sve divne zene kad su s vama(cak i kad vas koriste) a kad nisu onda su k#rve?

**Da znam da ima dosta lovatorki,a znam da i u isto vreme kriza gura i normalne osobe ka onima sa $,zbog straha i sigurnosti,al vi ko da vidite ceo jedan svet i za vas je crn i nema nista osim toga...
Tvoj post je odlican primer zenske manipulacije. :hahaha:

Sent from my SM-T815 using Tapatalk

Sve zene potajno vole cvrstu musku ruku i zestok dril i torturu takva im je narav i zasto im ne izaci u susret plus imas i neke koristi

pretezno one koje razmisljaju klitjom...one koje koriste prevashodno mozak, ne padaju toliko na te rudimentarne izlive dominacije izuzev ako su narajcane, a zena kad se narajca, sto si siroviji i dzukela, to je lakse da se omastis..

Back