- Poruka
- 93.776
Mnogi muškarci umiru prevremeno od srčanog udara i raka jer neće da idu kod lekara, naučnici dokazali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstinaMnogi muškarci umiru prevremeno od srčanog udara i raka jer neće da idu kod lekara
Kontrolni pregledi su prevencija vid sprecavanja bolesti. Bolje spreciti nego leciti. Idem zbog sebe i zastite svog zdravlja a ne zbog lekara.Ја не идем јер се плашим лекара, нељубазни су, застрашују беспотребним детаљима, праве лекарске грешке, и понижавајуће ми је да ми неки странци раде свашта и нарушавају телесни интегритет.
Нико не иде због лекара али лекари сами праве непријатности.Kontrolni pregledi su prevencija vid sprecavanja bolesti. Bolje spreciti nego leciti. Idem zbog sebe i zastite svog zdravlja a ne zbog lekara.
Ponizavaju ce i zastrasujuce je da saznate da imate tesku bolest i da na vreme niste otisli kod lekara a ne ti pregledi.
Žene ni maljem ne možeš da ubiješ, ako ona neće da umre.... Nisi jedina, znam ženu koja 5 godina "sutra" ide kod lekara ima sve plaćeno, ne čeka, svi su ljubazni, ali "šta, ako joj kažu nešto loše?" "pa za pet godina bi bila pokojna da su ti rekli nešto loše, pre pet godina" i još ne ide kod lekara...A, realno, zašto bi neko išao lekaru ako ne oseća ikakvu potrebu za tim?
Nisam muškarac, ali, ista sam po tom osnovu-koji đavo tamo da se snebivam u čekaonici ako nemam ni na šta da se požalim???
Kao, idi-proveri se. Evo, skoro pola života sam proživela, a i dalje ne razumem i ne prihvatam da zdravlje treba proveravati čak i ako se osećamo odlično.
Ne generalizujte. Imamo odlicne lekare. Moja iskustva su pozitivna. Budale imate u svakoj delatnosti.Нико не иде због лекара али лекари сами праве непријатности.
Prestani filozofirati, traziti izgovore, lupetati na druge komentare, ne budi labilan i kukavica nego pravac na kontrolne preglede dok jos imas vremena i ne bude ti kasno. Onda ces verovatno progledati.Šta znači prerano? Svakao umire kad mu je vakat.
Uvek postoji razlog što nekome otkaže srce, dobije rak ili ga zgazi voz....
I sad neki kažu, aj vi na preventivni pregled, kolika je to budalaština u vremenu gde je medicina na najnižem svetskom nivou podjarmljena od strane farmaceutske industrije.
Sa druge strane, znamo ljude iz krajine koji su redovno išli na sve pregleda godišnje, englezi ih pobili ko zečeve.
A onda još gore, odeš zbog nekog problema, "doktori, a bogami i profesori" opale ti lečenje svega što je zdravo, osim onoga što je bolesno....količine lekova se kreću od 5 na RFZO, a 6 koje plaćaš sa cenom tri puta većom.
Da nešto znaš ne bi lagao narod da sadašnji svet leči ljude. Istina je ista kao u srednjem veku, ako nadješ lekara on će te lečiti, ako pustiš da te sami leče mrtav si za par godina.Prestani filozofirati, traziti izgovore, lupetati na druge komentare, ne budi labilan i kukavica nego pravac na kontrolne preglede dok jos imas vremena i ne bude ti kasno. Onda ces verovatno progledati.
Pomoci ce ti sigurno.
Sinko iz sportske medicine sam imao desetku. Licna i porodicna dozivljena iskustva su vrlo pozitivna.Da nešto znaš ne bi lagao narod da sadašnji svet leči ljude. Istina je ista kao u srednjem veku, ako nadješ lekara on će te lečiti, ako pustiš da te sami leče mrtav si za par godina.
Neću pričati kako znam jer bi trajalo taman koliko i mundijalizam.
Кад се одстране све нељубазне будале тада ћу ићи на контроле јер немам гаранцију да нећу налетети на њих.Ne generalizujte. Imamo odlicne lekare. Moja iskustva su pozitivna. Budale imate u svakoj delatnosti.
Ako je to vaznije od tvog zdravlja onda ti je razlog bez beze. Nego sakupi hrabrosti raspitaj se o lekarima gde bi isao i krajem meseca pravac na kontrole stanja tvog zdravlja.Кад се одстране све нељубазне будале тада ћу ићи на контроле јер немам гаранцију да нећу налетети на њих.