Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

0. da je uvek raspoložena za seks kad i muško, kad je ona raspoložena, a muško nije, da ima razumevanja
1. da ode kod njegove majke na jednomesečni kurs kuvanja
2. da čista kuća blista
3. da pere i pegla sve na vreme, ujutru uvek čisto i popeglano čeka
4. da voli sport
5. da ne zvoca
6. da sluša i poštuje tebe i tvoje

:cool:

Iz stana koji sam stekao prije braka niko me ne izbaci :D
To ti misliš!

Vidiš, odlična ideja..to bi bila prava šok terapija za muškarce..

Sudstvo bi trebalo da se pozabavi takvim šok idejama da se narod vrati na pravi put..:think:

ps..svaka žena sad zna o čemu pričam al sumnjam da neki muškarac ovde ima pojma...:lol:
Ne, to bi bila šok terapija za žene!
Zamisli, posle razvoda mora sama sebi da zarađuje za život! Čak ih ne bih ni obavezivao da daju išta za decu a da mogu da ih viđaju redovno. Neka o deci brine otac bez njenog učešća. Lično bih to vrlo rado prihvatio.
Možda bi se neke zaista vratile na pravi put. (Naravno, dok su još u braku.)

nijedna se posle razvoda ne vrati kolega ribar...nihilisticke se pogube od virtuelne slobode koju misle da imaju, ne shvatajuci da breme jos vece obaveze jer su same sa decom, pritiska i cedi je do granica izdrzljivosti.
Muskarci nadju novu zenu, mladju naravno i pokusaju jos jednom utopiju nemoguce srece, barem dok mladja ne omatori i prsne.

nijedna se posle razvoda ne vrati kolega ribar...nihilisticke se pogube od virtuelne slobode koju misle da imaju, ne shvatajuci da breme jos vece obaveze jer su same sa decom, pritiska i cedi je do granica izdrzljivosti.
Muskarci nadju novu zenu, mladju naravno i pokusaju jos jednom utopiju nemoguce srece, barem dok mladja ne omatori i prsne.

Pa sad, teško da te žene i ranije nisu imale sličan teret na leđima... ili da se raduju slobodi. Možda im je lakše kad brinu samo o deci, a ne o nekome ko je odrastao, a ponaša se gore od deteta?

Uh sad, verovatno zato što smo takve kakve smo činimo da se normalni, pristojni tipovi koje volimo pretvore u infantilne skotove, od kojih posle moramo da se razvedemo. Ne znam, zvuči mi kao prebacivanje krivice- nisam ja-ti si. Brak je težak, a razvod grozan. Ne mislim da to iko bira iz hira.
opet
infantilan i skot su na dva pola drustvene lestvice, ili je infantilan i tupav ili je namazana skotina.
Zasto se razvode drugi yebe mi se, znam zasto sam se ja razveo a to sigurno nije zato sto mi je pun q zena.
Ako bih nasao kolko tolko srodnu dusu sutra bi se ponovo ozenio. Jel me to cini skotom, infantilnim ili covekom kojh veruje u brak?

Poslednja izmena:
opet
infantilan i skot su na dva pola drustvene lestvice, ili je infantilan i tupav ili je namazana skotina.
Zasto se razvode drugi yebe mi se, znam zasto sam se ja razveo a to sigurno nije zato sto mi je pun q zena.
Ako bih nasao kolko tolko srodnu dusu sutra bi se ponovo ozenio. Jel me to cini skotom, infantilnim ili covekom kojh veruje u brak?

Da ne svodimo na lični nivo. Svako od nas za sebe zna zašto je tu gde je. Brak je super i po meni najbolji oblik života zato što živiš sa nekim sa kim si ravnopravan i volite se najviše (za razliku od života sa roditeljima gde nisi ravnopravan, i sa cimerima koji te ne vole najviše), ali eto, ja nešto ne verujem u popravni na tu temu.
A kad smo kod negativnih karakteristika, nisu ljudi crno beli, i skotovi vešto koriste infantilne tehnike, mada je obrnuto znatno ređe.

Back