videli smo noge, aj sad digni suknjicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi ti sav svoj veceras
- - - - - - - - - -
![]()
nisam, jer ovo nije sve, to sam samo iz rukava istreso, a kad promislim, nadopunim![]()
sta god
- - - - - - - - - -
svekrvi cu da dodjem samo na sahranu
da budem sigurna da je otisla![]()
zeni uvek jasno staviti do znanja da moze ocekivati samo jedno a to je pitona![]()
To ti misliš!Iz stana koji sam stekao prije braka niko me ne izbaci![]()
Ne, to bi bila šok terapija za žene!Vidiš, odlična ideja..to bi bila prava šok terapija za muškarce..
Sudstvo bi trebalo da se pozabavi takvim šok idejama da se narod vrati na pravi put..
ps..svaka žena sad zna o čemu pričam al sumnjam da neki muškarac ovde ima pojma...![]()
nijedna se posle razvoda ne vrati kolega ribar...nihilisticke se pogube od virtuelne slobode koju misle da imaju, ne shvatajuci da breme jos vece obaveze jer su same sa decom, pritiska i cedi je do granica izdrzljivosti.
Muskarci nadju novu zenu, mladju naravno i pokusaju jos jednom utopiju nemoguce srece, barem dok mladja ne omatori i prsne.
zene se ne razvode od infantilnih vec od skotova...a zasto ponekad i normalan muskarac postane neopevani skot pitaj zene.Pa sad, teško da te žene i ranije nisu imale sličan teret na leđima... ili da se raduju slobodi. Možda im je lakše kad brinu samo o deci, a ne o nekome ko je odrastao, a ponaša se gore od deteta?
opetUh sad, verovatno zato što smo takve kakve smo činimo da se normalni, pristojni tipovi koje volimo pretvore u infantilne skotove, od kojih posle moramo da se razvedemo. Ne znam, zvuči mi kao prebacivanje krivice- nisam ja-ti si. Brak je težak, a razvod grozan. Ne mislim da to iko bira iz hira.
a kad se probudis nema kartica, kesha a ako si srecan bubrezi su jos na mestu
das bio u brazilu znao bi o cemu pricam
- - - - - - - - - -
nema nista lepse od toplog i vlaznog poljupca iskusne forumasice kad otvoris oci
opet
infantilan i skot su na dva pola drustvene lestvice, ili je infantilan i tupav ili je namazana skotina.
Zasto se razvode drugi yebe mi se, znam zasto sam se ja razveo a to sigurno nije zato sto mi je pun q zena.
Ako bih nasao kolko tolko srodnu dusu sutra bi se ponovo ozenio. Jel me to cini skotom, infantilnim ili covekom kojh veruje u brak?