Moto GP

ali savrsena trka na ivici noza od starta do cilja!!! pare koje dobija ovaj covek su mizerne jer gospoda u F1 sede u celicnim bolidima i ne daju im da voze na ''opasnim'' stazama

ovi ratnici na ogoljenoj masini bukvalno lete na ovakvoj stazi.. svaka cast

Ja sam oduvek pricao da F1 nije ni do kolena MotoGPu sto se tice uzbudljivosti.Jedno poredjenje...danas u F1 je bilo dosadno, Hamilton ih je oduvo,a Moto GP nemam reci...Kakav Stoner kakvi bakraci, Doktor je kralj

naravno da joj nije do kolena

Kejsi je mogao napraviti katastrofu i pokloniti pobedu Vermulenu ali je ipak zadrzao hladnu glavu i nije odveo i Valea u propast.. klanje je bilo ogromno i on jednostavno nije izdrzao. nek cuti i nek peva sa 20 bodova

Jos jednom je pokazao koliko je veliki vozac,znao je da nema odlican setap za trku i da je cilj izaci ispred Stonera i umrtviti tempo,jer da je startovao sa losije pozicije Stoner bi nestao u daljini...ali dobra taktika doktora......

nikada necu prezaliti uvodjenje eurosporta srbija jer su momci na glavnom kanalu najbolji.. niko na svetu ne zna vise o Moto Gp-u od njih.. i gotivio sam njihove sale i sve. ni Mamolu ne mogu da cujem :dash:

bio je odlican fajt, a bio bi jos bolji da Stoner nije omasio kocenje. Doktor je odradio doktorski. Lorenco je kao ono govedo kad mu pokazu crvenu maramu, zaleti se kolko moze i onda na.ebe.

od Lorenca ove godine vise zaista ne zelim nista,pokazao je od cega je napravljen...

iskreno,nek bude deseti ali nek vise ne pada jer ce se potpuno unistiti u prvoj sezoni

nek se u sledecoj vrati spreman i odmoran pa cemo videti ko ce mu prici

nije Dukati za svakoga. Samo maksimalno agresivan vozac moze da ga vozi.
Inace, jeste preimetili kolko dukati ima dobru elektroniku i kontrolu proklizavanja, na prosloj trci su davali paralelno kako Rosi i Stoner daju gas i koce u krivinama, Rosi daleko vise dozira i jedno i drugo, a Stoner uglavnom stiska i jedno i drugo do daske(a ne zaostaje mnogo za Rosijem), a kontrola proklizavanja odradjuje ostalo. Ipak moras biti ludo hrabar da gazis do daske dok ti motor redovno igra na izlasku iz krivine.

Ova najnovija tehnologija kontrole proklizavanja je malo olaksala ,ali i upropastila ovo trkanje.Od uvodjenja 800cc postalo je bezveze,elektronika odradjuje pola posle a ranijih godina je vladalo umece vozaca.....

kad vidim sta su vozili u F1 sa elektronikom ove masine su zlatne!!!

tacno je da Dukati ima savrsen treksn kontrol i citavu elektroniku i Kejsi tome potpuno veruje (lud je,u to sumnje nema)... Marko sa tim ne moze da se izbori,a pitanje je da li bi Hejden ili bilo koji drugi vozac kojeg dovedu

u svakom slucaju,mladi Australijanac je u toj ekipi bog jer bi onakva zver od motora bez njega bila neupotrebljiva

tamo mi nikad ne objave post pa sam odustao. A i na forum sam probao pre par godina da se registrujem dva tri puta al nikad nije stiglo odobrenje admina. Neozbiljno.

Back