Moto GP

Ali ne mozesh da uporedjujesh to vreme i ovo sada,zato shto u to vreme je bilo 'ono'ima se moze se.Ko ima finansija opstace a ko nema vozice na trotinetu.On je sa svojom Agustom imao punu finansijsku podrshku,sada su u pitanju samo nijanse.Jeste da je Agostini najtrofejniji,ali Rossi je Rossi

Ne bih se slozio s tobom,ako se secash 2006 godine video si da je Marko Melandri imao velikih sansi za titulu,a da ne pricam za Setea Gibernaua.A sto se tice Rossija ,to sto on ima Agostini nikakda nije imao tu harizmu i mashtovitost i smelost za mnoge poduhvate....

ne znam koje si godiste ali tesko da si mogao gledati Djakoma!! velicina Valeove harizme sasvim mi je jasna ali tesko da je Djakomova mnogo zaostajala

da se razumemo,meni je Vale omiljeni vozac od 1998. i od tad nisam propustio ni jednu jedinu trku. medjutim,on ne moze voziti dve kalse istovremeno a takodje vise nije vazna legendarna trka TT Isle Of man na kojoj je stariji Italijan pobedio mnogo puta

on nikada nece imati Djakomove uspehe,ni on ni bilo ko drugi

2006... cuvena sezone kada je bukvalno poklonio titulu ni krivom ni duznom Hejdenu. jedina losa sezona u njegovoj karijerji,sto zbog Yamahe sto zbog njega samoga

imao je Djakomo itekako m*da ali covek jedva da je ikada pao sa motora

Poslednja izmena:
dani je danas,hteo ne hteo,morao da leti jer u direktnom duelu sa stonerom ili Rosijem ne bi imao sansu (ne bi imao ni protiv bilo kog vozaca)

ne bi valjalo da je dobio ovu trku i sve je ispalo jako dobro

Rossi je taman poceo da pravi vremena i naleteo je na onog Eliasa,'malo' mu je on muke u karijeri naneo ahhhhh,ali dobro je druga pozicija po kisi je odlicna za njega.Sada ide amerika tamo nije pobedio ,mislim da ce dati sve od sebe da tamo pobedi.Trebalo bi da i Stoner napravi neku gresko i to ce se desiti kad tad...hmmmmm

ma ne bih se ja uzdao u Kejsijeve greske.. citave 2007. ih nismo videli a ove godine cinio ih je samo kad nije znao kako da onog monstruma makar malo bolje kontrolise. sada je u crvenoj ekipi sve sredjeno i Vale ce morati da pobedjuje klinca na stazi,kako zna i ume

Igram je vec 3 godine NON STOP, a posledjih godinu i po dana vozim na netu,protiv Italijana,Rumuna Engleza, ai vozimo Balkanski sampionat samo ja jedini iz Srbije sa Hrvatima Bosancima ,Makedoncima itd .Pa ako si zainteresovan.....

Back