Moto GP

Rossi na kraju vozio bez polugice menjaca :D
Ajd sta je tu je, idemo dalje.
Gadno je sto je Stoner izgleda konacno dobio proslogodisnju masinu :D sad ce da terorise
Pedrosa nije ni do pojasa Edwardsu - bukvalno :D

Valentino Rossi (11th): "After seven podiums in a row I made a mistake today - this is racing. I am very disappointed because we made a change to the set-up of the front and it worked very well, and I could tell from the warm-up lap that my bike was very good today. Unfortunately I made a mistake at the first left; I arrived too fast when the tyres were still cold, I was too hard on the brakes and I lost the rear. I am sincerely sorry to Randy de Puniet and all of his team. After the crash I had a bent handlebar and no gear shifter, but despite this I was able to do the third fastest lap time, 37.1. I know I could have been faster than Pedrosa today and, although it's easy to say now, I think I could have fought with Stoner for the win."

ybg majsotre,ovo nam i nije trebalo :confused:

ma nema veze, ko radi taj i gresi, Pedrosa sigurno nece napraviti takvu gresku jer nece ni pokusati da obilazi ikoga. Osim naravno ako ispred njega nije Hayden koji se bori za titulu :D

ma krivo mi je ybg,ovo je njegova staza

iskreno se nadam da taj covek nikada nece biti sampion sveta.... dovoljno ti je cetvrt sata vremena da shvatis kakvo je ovo trkanje i kakvo srce imaju vozaci a onda se pojavi sugavi spanac (koji pre nije tako vozio) i na jedan bedan ziheraski nacin pokusava da se upise medju velikane... e pa nece moci

i ja se nadam, ne volim njegov stil voznje. Postujem svakog fajtera, Randi de Punije je za mene veci vozac nego Pedrosa. Najveci fajter od svih fajtera je naravno Doktor, koji u trci napravi obilazenja kolko petorica dobrih fajtera zajedno

ma Rendi je kralj,volim lika

za razliku od F1 ovde stvarno postujem veliku vecinu vozaca jer sam svestan kakvu raketu jasu i koliko hrabrosti trebaju imati

Vale je za mnoge najveci vozac svih vremena (Agostinijevih voznji se samo retki i secaju) ali ce uvek zaostajati za Djakomom jer je ovaj vozio uporedo 350cc i 500cc. pored toga,harizma koju ima vozac motora 46 je jednostavno nemerljiva,slicna onoj Agasijevoj

Poslednja izmena:

Back