DarkMoon
Legenda
- Poruka
 - 57.303

Tamo u Svabiji putevi ko pista pogotovo autoputevi, ovde kod nas da se skrsis i pesaka kad ides a kamoli kolima.Jbg, ja ovde nemam ogranicenje brzine na auto putu, kako da ne gazim![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo u Svabiji putevi ko pista pogotovo autoputevi, ovde kod nas da se skrsis i pesaka kad ides a kamoli kolima.Jbg, ja ovde nemam ogranicenje brzine na auto putu, kako da ne gazim![]()
Хонда и Шкода су небо и земља. То није за поређење.Accord, 2.0, benzinac atmosferac, stari (cini mi se 2006-2008 godiste), presao je 1.2 miliona kilometara bez ijednog kvara - sve se menjalo po propisu proizvođača.
Nalazi se u Novom Sadu, u jednoj firmi, drugar je sef voznog parka i zaduzen za odrzavanje.
To je, sto licno poznajem pricu, auto sa najvise kilometara a da nije imao nikad nijedan kvar.
Ne preteruj.Senzacija hahaha a u srbiji nema automobila ispod milion km iz uvoza razume se![]()
Lepo. Samokontrola je čudo.Jbg, ja ovde nemam ogranicenje brzine na auto putu, kako da ne gazim![]()

Jeste, i pojedu teLepo. Samokontrola je čudo.![]()

I zbog guzvi, ovo nikad nije bilo ovako...autoput treba da bude prohodan a ne da se covek mrcvari...sve su ovi radikali upropastili.Ja izbegavam auto puteve po srbiji zbog veće potrošnje goriva, naplate putarina, rupa na putu, zastoja zbog krpljenja tih rupa itd.
U srbiji je auto put kao dupla magistrala npr.