mario80
Stara legenda
- Poruka
- 84.005
Pa skini glavu motora odradi i imaš ponovo nov motor i sledećih 100 kkm si miran
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мора да ради и клипове и карике. Не може само глава.Pa skini glavu motora odradi i imaš ponovo nov motor i sledećih 100 kkm si miran
Ако неко воли да вози, а воли и да стигне тамо где је кренуо без авантуре - аутопут јесте најбоље решење.Ne znam kako vas ne mrzi da vozite autoputevima, to najdosadnija voznja.
Volim da vozim ali ne srpskim autoputevima, generalno i nisam ljubitelj autoputeva samo ako nuzno.Ако неко воли да вози, а воли и да стигне тамо где је кренуо без авантуре - аутопут јесте најбоље решење.
A sad posto si ti pametan izlozis matematiku voznje na metan,plin i benzin a ne da tako odvaljujes gluposti.Inače se taj metan uopšte ne isplati izađe te vožnja ko na benzin. Plin se sada jedino isplati a do kada ko zna ovi naši lopovi samo oodignu cenu do cene benzina to su već jednom radili.
duletova kia ceed karavan sport 4 litra nafte, turbo i presisa te dok kazes keksPotrošnja 4,5 litara benzina. Ne odustajem![]()
moja kia sinoc 105 milja na sat, pa ti vidi. ti skidaj svojoj glavu, moja avionPa skini glavu motora odradi i imaš ponovo nov motor i sledećih 100 kkm si miran
Svake nedelje prođem bar nekoliko puta Miloš Veliki od Beograda do Lajkovca i nazad i nisam primetio nikakav problem. Doduše jesu obnovili jednu kraću deonicu kod Uba.Iz solidarnosti prema sunarodnicima koji voze po rupama miloša velikog 130 kmh i rizikuju živote?![]()
Aha....samo ti serri ali pojma nemas o kolima i sta se koliko vozi.Da evo svi taksisti voze na plin umesto na metan hahaha prodaj ti to u delove da izvučeš uloženo.
Магистрала је за избегавање. Ограничења на сваком кораку. Сад има и лежећи полицајац када се прође раскрсница за Лајковац. Никад изаћи из Чачка, а онда кањон....Ko voli da vozi izbegava auto put. Ko je slabiji vozač samo auto put. Ja sam poslednjih 10 godina samo magistralom na more, auto put izbegavam u širokom luku otkad je napravljen jednom sam išao kada su ga otvorili i odvalim točak u tunelu rupa uz šaht. Neka hvala im možda u nekom drugom životu.
Auto putem 2,5-3h magistralom 3-4h do užica. Uvek stanem u ljigu (bila dobra pekara na stanici zatvorili) stanem u čačku, popijem kafu. Dalje kremna, mokra gora sviram im oni misle da se znamo dignu rampu. Dalje kod foče ćevapi kod neška pa najgori deo puta... Potrošnja 4,5 litara benzina. Ne odustajem![]()
stanes ispred usporis, pa ga preripis, ne moz samo da ga preletisСад има и лежећи полицајац када се прође раскрсница за Лајковац.