Koliko može da pređe Škoda s benzinskim motorom?

Što bi to radio ako nema lufta? To je opet karabudženje. Ako je načeto ide se na sledeću specijalu i novi klipovi ili hilznuje na prvu tj fabričke spec i onda menjaš samo karike. Ovo rikne ako se pregrevao i ostajao bez ulja.

Kod radilice ide obrada i novi ležajevi.

To rikne samo ako je auto ostajao bez ulja

Ne znam kako vas ne mrzi da vozite autoputevima, to najdosadnija voznja.
Ако неко воли да вози, а воли и да стигне тамо где је кренуо без авантуре - аутопут јесте најбоље решење.

Тешко да бих био вољан да одем до Ужица да није било аутопута (кад сам ишао до западно од Чачка).

Код мене у ауту чак ни радио не свира... стоји у касети. Довољно ми је да сам на путу, па пратим шта се дешава, највише са другим учесницима у саобраћају. Згодно је имати саговорника, мада није обавезно.

Ko voli da vozi izbegava auto put. Ko je slabiji vozač samo auto put. Ja sam poslednjih 10 godina samo magistralom na more, auto put izbegavam u širokom luku otkad je napravljen jednom sam išao kada su ga otvorili i odvalim točak u tunelu rupa uz šaht. Neka hvala im možda u nekom drugom životu.

Auto putem 2,5-3h magistralom 3-4h do užica. Uvek stanem u ljigu (bila dobra pekara na stanici zatvorili) stanem u čačku, popijem kafu. Dalje kremna, mokra gora sviram im oni misle da se znamo dignu rampu. Dalje kod foče ćevapi kod neška pa najgori deo puta... Potrošnja 4,5 litara benzina. Ne odustajem :)

Inače se taj metan uopšte ne isplati izađe te vožnja ko na benzin. Plin se sada jedino isplati a do kada ko zna ovi naši lopovi samo oodignu cenu do cene benzina to su već jednom radili.
A sad posto si ti pametan izlozis matematiku voznje na metan,plin i benzin a ne da tako odvaljujes gluposti.
Hajde cekamo da vidimo kako je to voznja na metan ista kao na benzin.
Pogotovo sto su spustili cenu sa 139 na 130 sto me je bas iznenadilo.
Naravno da opet necemo dobiti odgovor jer zna mario jako dobroo da je opet izjavio laz.

Back