Monotonija i Depresija

Psihoterapija, regularna fizicka aktivnost , stimulacija nervnih celija mozga (transkranijalna magnetska stimulacija) uz medikaciju bo

Psihoterapija, regularna fizicka aktivnost , stimulacija nervnih celija mozga (transkranijalna magnetska stimulacija) uz medikaciju bolje pomazu
na psihoterapiju idem, na stoni tenis idem, jedva se koncentrišem, derealizacija, ne znam kako i od koga da tražim uputnicu za TMS, a pitala sam Немогућа Могућност-----koje je tablete pio kad su se tako brzo povukli simptomi depresije.

Čula sam za novi-ketamin sprej

Exxua,Vilazodon,Esketamine

koristio neko? i gdje je nabavio ako je koristio ? Hvala

MOD NOTE:

U Pravilniku foruma Psihologija stoji sledeće:

Ukoliko imate ili sumnjate da imate neke psihološke probleme - obratite se svom lekaru.

Sve poruke napisane na forumu su anonimne i ne postoji način da se proveri znanje, iskustvo, stručnost i u krajnjoj liniji, dobronamernost onih koji u njima dele savete.

Neke od procedura, metoda i "lekova" koje su opisane na forumu mogu biti opasne, ukoliko se sprovode bez nadzora stručnjaka.

Generalno, ne preporucujemo da primenjujte na svoju ruku bilo šta što pročitate na internetu.

Pre primene bilo čega ovde pročitanog - posetite formalno obrazovanog stručnjaka koji će vas na osnovu medicinske struke i postavljene dijagnoze odgovorno savetovati.

Ceo tekst Pravilnika

https://forum.krstarica.com/threads/pravilnik-foruma-psihologija.1026181/

Provjerite molim Vas ako ikako mozete, ja se sa ovim borim 25 godina, pre previse mi svega

MOD NOTE:

U Pravilniku foruma Psihologija stoji sledeće:

Ukoliko imate ili sumnjate da imate neke psihološke probleme - obratite se svom lekaru.

Sve poruke napisane na forumu su anonimne i ne postoji način da se proveri znanje, iskustvo, stručnost i u krajnjoj liniji, dobronamernost onih koji u njima dele savete.

Neke od procedura, metoda i "lekova" koje su opisane na forumu mogu biti opasne, ukoliko se sprovode bez nadzora stručnjaka.

Generalno, ne preporucujemo da primenjujte na svoju ruku bilo šta što pročitate na internetu.

Pre primene bilo čega ovde pročitanog - posetite formalno obrazovanog stručnjaka koji će vas na osnovu medicinske struke i postavljene dijagnoze odgovorno savetovati.

Ceo tekst Pravilnika

https://forum.krstarica.com/threads/pravilnik-foruma-psihologija.1026181/

Pitanja o lekovima treba da se postavljaju lekarima opšte prakse i specijalistima, psihijatrima.

Molim vas da savet tražite od svog psihijatra.

Na ovom potforumu možemo da pišemo o svojim iskustvima vezanim za neke psihičke poremećaje i o iskustvu sa lekovima koje prepisuju psihijatri.

Ne možemo da dajemo, kao laici, savete vezane za lekove.

Jedan lek ( ne samo ovi koje prepisuju psihijatri ) nekome može odgovarati, a drugima može naškoditi.

Takođe, forum Krstarica je opšti forum, i nije specijalizovan za depresiju, panične napade i sl.

Back