Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ramove pravim sam, skoro uvek. ;) Ne dozvoljavam da se iko drugi petlja dok radim sliku, na uramljivanje nosim samo one koje je najprostije uramiti jer nemam vremena za sve. Inace da mogu, sve bih sam radio oko slika.

Ovu sam radio pre 2 godine i nesto je slicno prethodnim:

Ramove pravim sam, skoro uvek. ;) Ne dozvoljavam da se iko drugi petlja dok radim sliku, na uramljivanje nosim samo one koje je najprostije uramiti jer nemam vremena za sve. Inace da mogu, sve bih sam radio oko slika.

Ovu sam radio pre 2 godine i nesto je slicno prethodnim:

DA...extra je ovo ulje...mada oprosti na indiskreciji, čitah negde da si srednjoškolac...da li se varam, ili si neko sa nadarenošću extremnom? ;)
Gde imaš atelje? može i na pp

evo od mene nešto brzinski, tako je zahtevano ( znam da bih pocrvenela od neprijatnosti kada bi mi dragi DrJack komentarisao, čiji radovi samo superlativima opstruišu :( )...no, traži se crtež a ne realistička slika...

9u5jpi.jpg

Pozz Tol, ja jesam srednjoskolac ali ne i toliki slikar. Ovo su dela mog oca i on je postavio slike uz malu moju pomoc. Posto vec ne prodaje slike, bar da malo pokaze da i on "ume". Ne bi se on previse vukao i blejao po forumu pa sam mu dao da sa mog profila posalje par njegovih radova. :D Nadam se da nije problem.

Pozz Tol, ja jesam srednjoskolac ali ne i toliki slikar. Ovo su dela mog oca i on je postavio slike uz malu moju pomoc. Posto vec ne prodaje slike, bar da malo pokaze da i on "ume". Ne bi se on previse vukao i blejao po forumu pa sam mu dao da sa mog profila posalje par njegovih radova. :D Nadam se da nije problem.

neravno da nije..sada je malo jasnije sve _) Pozdrav za oca,slobodno postavljaj njegove radove, prelepi su..a postoje i sajtovi gde može da izloži radove za prodaju..

btw, ovo ulje što je je probilo na kartonče - mogu to da neutrališem tako što ću ceo ostatak kartončeta da premažem uljem? :D
Šta bi da neutrališeš? pozadinu?
prepariraj karton sa obe strane (najednostavnije je premaz drvofiksom pa potom polikolorom) ...iako imaš papirne blokove za rad uljanim bojama sa preparaturom već na njima..spremno za rad ( nisu skupi)

ah, sad videh da je ulje "pustilo" iz boje po širini rada...ma jok! ostav tako-tako si baš htela :hahaha:
a za ubuduće uzmi i prepariraj( ili kupi ono blokče pa toniraj podlogu ( premaži akrilom u boji )..ovako - može boja da se odlomi kada se osuši...jer nema za šta da se "drži ".

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back