Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
sojo, u kojem programu to radiš?
Tibi ( pasivni)..nema MOŽDA....mislim da si sada najzad otvoren za sjajne radove
))
Tibi ( pasivni)..nema MOŽDA....mislim da si sada najzad otvoren za sjajne radove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 201700
Pogledajte prilog 201702
Jeste da su slike pocetkom osamdesetih nastale, ali da i ja dam mali doprinos temi![]()
Pogledajte prilog 202319
Moja zadnja uradjena. Na zalost, nije vise u mom vlasnistvu, poklonio sam je jednoj dragoj mi osobi. Srecom, u katalogu je pronadjoh
Oprostite na losoj fotografiji, nisam profi u fotografisanju![]()
Svaka čast digitalnim umetnicima, jako je teško raditi na kompu..pa zato
Hajmo malce peške ...opet neke igrarije moje-samo malce ofarbaTo
![]()
Hvala, ma ja šaram iz razbibrige, treba malo talenta, vidim ovdje ispisaše romane na temi / mama "Kako da crtam i sl."Dobroje. Ja sam jedno vreme korsitio gima(posto,i sam ide sa linuxom),ali kada sam probao mypaint nisam vise razmisljao o gimpu.Mypaint je brzi,laksi za rad,i radovi radjeni sa njim deluju realisticnje(tj. nedeluju digitalno).
Probaj
http://mypaint.intilinux.com/
Da jos nesto,mislim da mnogo gubis sa tim sto radis misem.I gimp,a i mypaint imaju senzitiv na dodir,ali samo uz graficku.
Radio sam sa misem,i razlika izmedju graficke,i misa je nebo,i zemlja.
Zato svaka cast jer znam koliko je tesko crtati,i slikati misem.))
![]()
![]()
Mislim da je grafička tabla sjajna alatka..Nisam još probala raditi sa njom...
mada su ovi crtaći programi zaraza jer je sve na dlanu i sve podložno promeni u
svakom trenutku a efekti su neverovatni.
Ne ulazim u tu sferu namerno jer bi "zaraza" bila očita
Što se tiče slike...samo igra "toplo-hladno"..nešto malo komplementarnosti..
...e sad ja bih nestručno da kažem nešto o toj slici ... ali pre svega da kažem nešto u opštem smislu ...
..svaka slika se oživljava mišljenjima o njoj .. i sve što ima više mišljenja, sve je slika nekako življa ..
...a da se dođe do tih mišljenja , sliku treba izlagati... tehnika izlaganja menje više nije bitna -- bitna su viđenja i mišljenja formirana na osnovu njih... sve što su mišljenja različitija ; pa čak i svremenom promenljiva , nova - sve je život slike vitalniji i dugovečniji ..
... zamislite kad neku čuvenu sliku ( bilo koju ), ljudi nebi gledali ; oni nebi ni imali mišljenje o njoj ... svremenom bi slika nestajala ( te ako je ne otkriju ponovo - već večno ostane u tami anonimnosti - u mraku čovečanstva ), brisala se i konačno bi umrla ....
... svakako da ovaj jedrenjak sa aspekta upotrebljenih boja predstavlja toplo , pa i hladno -- jer nekako tamno more stvara tu hladnoću i neizvesnost ... no zbog dominantne plave boje , slika više asocira na plavu planetu i čoveka na njoj ..imajući u vidu nijanse plave , reč je o duhovnim vladajučim čovekovim doktrinama na planeti ; za koje talasi kažu da se sukobljavaju i prepliću alii ispunjavaju sav planetarni prostor ( pa recimo , svetlo plava bi bila u vezi nekako sa purišom i njegovim brahmanizmom ; a tamnoplava bi bila mešavina današnjeg angloatlanskog zilotskog judeoprotestantizma koi hara silom po planetarnom prostoru ; pa je nekako u vezi sa nato-čovekom -- a sve ove varijante plavog , su manje više hrišćansko muhamedanske varijacije ) ... pučina i brod su putovenje bez izvesnog kraja; istraživačko saznajni put u kome se mi civilizacijski kupamo ... crvena jedra su pokretački žar ; rađanje iz energije vatre koja vuče u neposznato ... stvaranje ...plovilo ( jedrenjak ) daje šansu , nostalgično podseća na stara zlatna vremena iz kojih smo isplovili zahvaljujući baš tom istraživačkom duhu -- koji gori , ali može biti i izvor velikih talasanja i sudaranja ....
... e sad će tvorac ove slike da kaže kako sam se ( neznam šta ) .. pa u redu .. ipak velika slika treba da ima različita viđenja : velika , mala i nikakva( mišljenja) ...
.. meni slika nije samo toplo hladno .. meni je odlična ...
Majkumu, odličan!
Eve jednog mog brzopoteznog mrljobrljanja:
![]()
kakvih divnih kreacija ovde ima...prosto me sramota da okačim svoje
![]()
hvala.....bravo Zorice !
.. ja sam publika ..
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
kuc,kuc...dobro veče...i ja kao nešto crtam za svoju dušu pa da se pohvalim....a i neki savet bi mi dobro došao.![]()