Do fotografije. Jake su boje.Lepo je ali meni deluje malo bledunjavo..možda je do fotografije.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do fotografije. Jake su boje.Lepo je ali meni deluje malo bledunjavo..možda je do fotografije.![]()
коња ми је насликала сестра а адама и еву тетка обе живе у паризу, тетка је сликар а сестра диѕајнер.Svaki profi slikar ume da bude kritičar..ali ne zna svaki kritičar da slika.
inače može i ovo u kućnu radinost i ovo je tetkin rad, inače njen idol je DaliPiše na slici. Inače najvrednije nisu kod mene. akvarel vlaste stanislavljevica i jednog poznatog slikara sto mi tetka donela iz Poljske
Zapravo , videla sam da je neko nacrtao nesto slicno pa sam ja malo samo promenila
Života, ti, šta bi bili neprikladni sadržaji?Eto mogućnosti da otvoriš temu Karikatura..Mora se to pažljivo jer ume da bude
raznih neprikladnih sadržaja.
Ova liči na istočnonemačku atletičarku iz 1972.jedan avgust 2000.
Mislilo se prvenstveno na danas aktuelne političke karikature, koje već kao tema i postoje negde na forumu Politika.Života, ti, šta bi bili neprikladni sadržaji?
Mislim, kad je karikatura u pitanju - šta su neprikladni sadržaji?
Nisam odavno na forumu, pa me zanima do kojih je sve promena došlo u ovih nekoliko godina.
Majkumu, u međuvremenu je forum postao vlasništvo vladajuće stranke?Mislilo se prvenstveno na danas aktuelne političke karikature, koje već kao tema i postoje negde na forumu Politika.
Majkumu, u međuvremenu je forum postao vlasništvo vladajuće stranke?
Pa od kada?
U međuvremenu tema Karikature vrlo uspešno egzistira ovde..Života, ti, šta bi bili neprikladni sadržaji?
Mislim, kad je karikatura u pitanju - šta su neprikladni sadržaji?
Nisam odavno na forumu, pa me zanima do kojih je sve promena došlo u ovih nekoliko godina.