M

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Draga Tol, izvinjavam se na zakasnelom odgovoru, nakon dugo vremena sam evo posetio Forum Krstarice... Veoma sam Vam zahvalan na divnim komentarima! Mozete me naci na Fejsbuku, pod mojim imenom, Veljko Djurdjevic. Tamo redovno postavljam svoje radove... Takodje tamo cete biti obavesteni i o mojoj prvoj samostalnoj izlozbi, cije ce otvaranje biti za oko mesec dana....

  Pozdrav i vidimo se na Fejsbuku :)
  Veljko
  Moram da pozdravim sjajnog umetnika..igrom slucaja(i sklopom energija misli i zelja) i pretrazivanja podforuma umetnost(mojih ruku delo)..."kambekom" dodjoh do spoznaja vrednih neprocenjivo...
  Verujem da ste vec postali vanvremenski umetnik..jer oni pokazatelji (crtezi)od 2005te-na dalje..samo to mogu da proizvedu - besmrtnost :)
  Hvala sto ste poklonili dragocen deo sebe na ovim prostorima, to mozemo mi smrtnici da uzivamo u lepoti koju vesta ,nadarena ruka podaruje.
  S postovanjem, Tol (APČ)

  Moram da konstatujem sa zaljenjem da ponudjeni sajt koji je trebalo da pokaze , pretpostavljam, vase kretanje u umetnosti...no iluzije je na pretek..puno je drugih sajtova...to ne mogu da prepoznam Vas i Vase dalje uspehe.
  u pitanju je:
  www.artdivine.tk
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top