Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ispunim obecanje....kako vam se svidja motiv a kako mi napreduje crtanje? Tol? i ostali? :)

Jos nije gotovo!

attachment.php

attachment.php

attachment.php

i evo jedne fotografije

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Poslednja izmena:
Da ispunim obecanje....kako vam se svidja motiv a kako mi napreduje crtanje? Tol? i ostali? :)

Jos nije gotovo!

attachment.php

attachment.php

attachment.php

i evo jedne fotografije

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Kvinče....list je prelep..a malce uradi bolje ruku žene i deteta...pazi na srazmeru izgleda kao iščašena...lice deteta doteraj...pazi da ne bude veće od majčinog ( sem ako se radi o žabljoj perspektivi..onda ima smisla..no to onda zahvata pristup takav i celoj slici...

na ovo sam mislila
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfz6dlOHX9Wv5EO48NKo5qxwvfmMk6KGwB-9Hp_BytwtMg7FDO
http://s2.pticica.com/foto/0000606303_l_0_hmiop0.jpg
http://sr.wikipedia.org/wiki/Перспектива

Poslednja izmena:
Ja crtam nesto malo drugacije (Sigurno ste culi za Manga stil) jer jednostavno to volim...

Recimo da ranije nisam znao da nacrtam ni cica-glisu (Nacrtam ja jednu liniju za telo, a onda nacrtam glavu kad ono ona na pola linije :) Istina je ne salim se), a posle mesec dana vezbe evo sta sam dobio (ne bih rekao da sam narocito talentovan)

Kritike su pozeljne (BTW iako stoji da sam novi clan, stalno sam posecivao forum, ali nikad nisam imao potrebu da se registrujem)

P.S. Crtam i ozbiljnije stvari (npr danas sam u skoli za 5 minuta nacrtao Karadzica iz glave(po slici koju sam video i upamtio) i svi su mogli da ga prepoznaju (to je za mene uspeh))

Da ne duzim mnogo evo :) (Sve su prvi pokusaji,gledani klipovi sa you tube-a, ne liniju po linijumnego odgledam klip i nactam sta upamtim)

another_drawing_by_dulex94-d3606tf.jpg

manga_face_by_dulex94-d3606gw.jpg

hi_it__s_miki_by_dulex94-d35xvx8.jpg
(Ovo je mojih ruku delo(FanArt), nisam pratio nikakav tutorial)

lol_wow_by_dulex94-d35uw4w.jpg

100_ways_to_draw_manga_eyes_by_dulex94-d35uugx.jpg

some_drawings_by_dulex94-d35rmq1.jpg

Na nekim crtezima videcete engleski, ali to je samo zbog potreba sajta....

Ubacio bih i nesto novije i ozbiljnije (znaci ne Manga stil), ali trenutno sam bez nacina da crteze ubacim u komp (Nismo svi bogati, a digitalac je u kvaru :) )

Ovo sarkasticno ili ozb :)

Moram da pitam, na osnovu mojih reci:

"Ne bih rekao da sam narocito talentovan"

Hocu reci, ne da nisam talentovan nego ne znam jos da crtam, tako da mi svaka pohvala zvuci sarkasticno i kao ruganje :)

P.S.

Pre nego sto neko kaze kako su samo galve u pitanju, ovo su pocetnicki radovi, posle mesec dana vezbe....

Imam novije radove i bolje....

I da se ne iznenadite ako odete na DeviantArt, slike su tamo stavljene prosle godine, zato sto sam tada poceo da crtam(zelim da ilustrujem svoju knjigu), pa sam napravio neku duzu pauzu, tako da sam trenutno na dva meseca vezbe...

Poslednja izmena:
Ja crtam nesto malo drugacije (Sigurno ste culi za Manga stil) jer jednostavno to volim...

Recimo da ranije nisam znao da nacrtam ni cica-glisu (Nacrtam ja jednu liniju za telo, a onda nacrtam glavu kad ono ona na pola linije :) Istina je ne salim se), a posle mesec dana vezbe evo sta sam dobio (ne bih rekao da sam narocito talentovan)

Kritike su pozeljne (BTW iako stoji da sam novi clan, stalno sam posecivao forum, ali nikad nisam imao potrebu da se registrujem)

P.S. Crtam i ozbiljnije stvari (npr danas sam u skoli za 5 minuta nacrtao Karadzica iz glave(po slici koju sam video i upamtio) i svi su mogli da ga prepoznaju (to je za mene uspeh))

Da ne duzim mnogo evo :) (Sve su prvi pokusaji,gledani klipovi sa you tube-a, ne liniju po linijumnego odgledam klip i nactam sta upamtim)

another_drawing_by_dulex94-d3606tf.jpg

manga_face_by_dulex94-d3606gw.jpg

hi_it__s_miki_by_dulex94-d35xvx8.jpg
(Ovo je mojih ruku delo(FanArt), nisam pratio nikakav tutorial)

lol_wow_by_dulex94-d35uw4w.jpg

100_ways_to_draw_manga_eyes_by_dulex94-d35uugx.jpg

some_drawings_by_dulex94-d35rmq1.jpg

Na nekim crtezima videcete engleski, ali to je samo zbog potreba sajta....

Ubacio bih i nesto novije i ozbiljnije (znaci ne Manga stil), ali trenutno sam bez nacina da crteze ubacim u komp (Nismo svi bogati, a digitalac je u kvaru :) )

meni se "manga" dopada jako...a ti imaš ruku za takve portrete...mislim da bi tim stilom veoma lepo napravio porttrete bilo koga, naravno, da delimično ubaciš i po koju karakteristiku ličnosti koju bi crtao...probaj sa svojim portretom( sa svoje foto) pa da vidimo kako bi to izgledalo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back