Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3-etno-burberry2.jpg

Neću dirati skorije postavljene slike jer ih nema mnogo, ali bih još jednom zamolila da se one kače u galeriji, a da ovde nastavimo samo sa objavljivanjem fotografija naše obuće, kako bismo tematski uredno razdvojili te topike. Hvala na razumevanju. :)

Ne vide se bas dobro, mutno si uslikala.
Nemoj pogresno da me shvatis, ali nisam ljubitelj te stikle sto se sija, ovako ne izgedaju lose, ali opet da nema taj dio sto se sija bile bi mi mnogo ljepse. Zapravo, koliko vidim da se sija sve od platforme, pa do stikle. Bas su za izlazak. I ja ih ne bih nosila na mrezaste carape. :think:
Ne znam, to je samo moje misljenje, mozda grijesim.

Ne znam gde da postavim pitanje, pa moderatori neka ga premeste ako misle da bih na drugom mestu dobila odgovor...
Ima li smisla ići u Outlet u Inđiji, trebaju mi salonke br 35. Znam da tamo ima Bata outlet, vredi li cimati se zbog toga?

Bio, nema više!

...da se ispravim:)

...kad udjes odmah sa desne strane velika prodavnica obuce raznih proizvodjaca, izmedju ostalog bas dosta Batine obuce i to sve mali brojevi,
ja bila juce...lep izbor salonki i na visoku petu i na onako srednju, baletanki i cizama takodje...

...a i zgodno je doci do Imma, i blizi je od Indjije:D

...koliko sam se ja naslusala o tom centru u Indjiji jos se niko nije pohvalio da je bas ono pazario jeftino..

...da se ispravim:)

...kad udjes odmah sa desne strane velika prodavnica obuce raznih proizvodjaca, izmedju ostalog bas dosta Batine obuce i to sve mali brojevi,
ja bila juce...lep izbor salonki i na visoku petu i na onako srednju, baletanki i cizama takodje...

...a i zgodno je doci do Imma, i blizi je od Indjije:D

...koliko sam se ja naslusala o tom centru u Indjiji jos se niko nije pohvalio da je bas ono pazario jeftino..

Jaoooj živote, bila sam skoro u Immo centru i prošla pored te radnje zato što sam bila ubeđena da je pre bila samo Batina prodavnica i da su umesto nje otvorili sportsku :dash: :dash:
Hvala!

Jaoooj živote, bila sam skoro u Immo centru i prošla pored te radnje zato što sam bila ubeđena da je pre bila samo Batina prodavnica i da su umesto nje otvorili sportsku :dash: :dash:
Hvala!

...nema na cemu, prvo ide neka prodavnica onako sportske i odece za mlade, neka marka ne mogu tacno da se setim naziva uglavnom pocinje na A,
i nije nesto pominjana kod nas, bar ja nisam cula...e odmah sledeca videces, jer se ne moze promasiti:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back