Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Piletov tata ima talenta za kupovinu cipela!
Evo moje. Sad su već malo ofucane i više bi mi prijale da imaju malo nižu petu, ali u momentu kad sam ih kupovala nije bio neki izbor. Taman bih mogla da kupim nove, sad kad ima. One Meri Popins. Ali imam drugih troškova ovih dana i meseci.
cipele.jpg

pussy, evo slicice salonki koje sam slikala drugarici koja ima isti problem kao ti
vidi se na slici da su cipelice br 35 :)
zateknem se u setnji gradom, a pocela neka letnja kisa i sklonim se u najblizi prolaz
a prolaz je izlog obuce i naravno, bacim pogled :D
a sa leve strane u izlogu stoje ove cipelice i to br 35
prolaz je otprilike preko puta dm-a (onog kod beogradjanke), a dijagonalno od casina london
if you know what i mean :D

Dužina dobra, ali mi širokeeeee :eek:
Nema veze, kupila sam jedne 35, taman su mi :)

http://www.stradivarius.com/webapp/...s/en/50109552/342005/1291501/Lace+up+bluchers

je l vam liče ove cipele na mene?
msm je možete da me zamislite u njima?
pitanje je za one forumašice koje znaju kako izgledam i šta nosim:lol:

probala sam ih u solunu, al nešto na brzinu i nisma mogla da prelomim da li da ih kupim
a treba mi nešto ravno jesenje za posao
i sve mi se čini da su tamo bile jeftinije:think:

u majče, ovakve cipelice mogu biti i te kako ženstvene!

gore na braon sako, šal... savršene.

a sad za ovo vrijeme fantastične.

dakle noćas sam sanjala cipele:lol:
i to neke drečeće narandžaste:sad2:
a sve iz straha da danas neću imati šta da obujem
one za pos'o što sam kupila proletos su kod obućara, menja im flekice,tj već su gotove pa su sad zarobljene kod drugarice i nemam pojma kad ću ih dobiti:neutral:
sinoć počela da lije kiša:sad2: baletanke ne mogu...i setim se onih sivih dubokih, sreća pa je kiša stala i suvo je, budući da mi je na njima malo krenuo đon da se odlepljuje :(
znači ove nedelje moram da rešim goruće pitanje

dakle noćas sam sanjala cipele:lol:
i
to neke drečeće narandžaste:sad2:
a sve iz straha da danas neću imati šta da obujem
one
za pos'o što sam kupila proletos su kod obućara, menja im flekice,tj već su gotove pa su sad zarobljene kod drugarice i nemam pojma kad ću ih dobiti:neutral:
sinoć počela da lije kiša:sad2: baletanke ne mogu...i setim se onih sivih dubokih, sreća pa je kiša stala i suvo je, budući da mi je na njima malo krenuo đon da se odlepljuje :(
znači ove nedelje moram da rešim goruće pitanje

dešavalo mi se:lol:
uvijek ovaj prelazni period dočekam bez adekvatne obuće za kišu...

sad mi pade na pamet da imam gumenjake:rumenko:
moram po podrumu da pročačkam, možda izleti još nešto :lol:
još nisam sklonila letnju obuću i čim mi nešto nije na videlu, kao da ga nema
ali realno nemam adekvatnu nosivu obuću za prelaz :(
sve neki kompromisi
one krem kaubojke na štiklu što sam im dušu iznosala(verujem da znate koje, msm ko zna-zna-ko ne zna sram ga bilo:lo:) su takođe odslužile svoje
zakačila sam đon negde i cepnula ga sa strane, pa ne može ni obućar da im pomogne :(
i sad me čeka mukotrpno bazanje po radnjama:dash:

sad mi pade na pamet da imam gumenjake:rumenko:
moram po podrumu da pročačkam, možda izleti još nešto :lol:
još nisam sklonila letnju obuću i čim mi nešto nije na videlu, kao da ga nema
ali realno nemam adekvatnu nosivu obuću za prelaz :(
sve neki kompromisi
one krem kaubojke na štiklu što sam im dušu iznosala(verujem da znate koje, msm ko zna-zna-ko ne zna sram ga bilo:lo:) su takođe odslužile svoje
zakačila sam đon negde i cepnula ga sa strane, pa ne može ni obućar da im pomogne :(
i sad me čeka mukotrpno bazanje po radnjama:dash:

meni nije mrsko hodati po radnjama kad znam sta trazim..
za prelaz ne znam ni sta da kupim..
imam baletanke i kozne gležnjarce...treba mi nesto između.. najradije bi onaj fazon sto si ti kacila (one iz Soluna, cini mi se....)

evo mojih novi :) deichman, najpovoljnije moguće
Pogledajte prilog 255968

momak mi ih kupio danas u Minhenu.

utorak stižu i one i on, jedva čekam:manikir:

već 2 godine nisam mogla pronaći klasične salonke...

STIGLEEEEEEEEE :)

ALI su mi velike za pola broja :besna:

jeste imale ovaj slicaj, kako ste ga riješile? Obućar, trikovi?

kad stvaim malo vate i one silikonske uloške, budu mi odlične. Međutim ne znam jel to rjesenje za stalno?

opcija vracanja ne postoji.

...jeste resenje nesto vate napred...ja sam osudjena na pomenutu vatu jer nosim broj 38,5 pa kad je visa cipela u pitanju po pravilu mi se vadi pozadi.

...doduse, nacula sam da je moguce da oplavis sebi nokat na taj nacin ali meni licno se nije desilo nista lose...

kad stvaim malo vate i one silikonske uloške, budu mi odlične. Međutim ne znam jel to rjesenje za stalno?

eh, šteta, ali bolje nego da su ti manje za pola broja.
Pošto ja stalno imam taj problem proučila sam sve moguće uloške. Imaš razne silikonske koje dodju ispod stopala. Imaš neke koji se zalepe za cipele, tamo gde ti dodje peta (gornji deo)... vidim da si u Republici Srpskoj, verovatno i tamo ima DM, ja sam u njemu kupovala. Ima naravno i u radnjama Dr. Scholl's, a bude i po apotekama. Probala sam i razne platnene i kartonske, a najbolji su mi se pokazali ulošci od plute. To su mi dali uz cipele u Grčkoj, davno, davno, jer su mi cipele bile pola broja veće. I čuvala sam i koristila posle i za druge cipele, ali raspali su se, a ovde kod nas nisam mogla to da nadjem. Čak sam se nosila mišlju da kupim one ploče plutane koje su se jedno vreme lepile na zidove umesto tapeta, pa da od njih isečem uloške, ali niko nije hteo da mi proda jednu ploču.
I tako sam osudjena na ove, koji su svi onako... nisam prezadovoljna.

eh, šteta, ali bolje nego da su ti manje za pola broja.
Pošto ja stalno imam taj problem proučila sam sve moguće uloške. Imaš razne silikonske koje dodju ispod stopala. Imaš neke koji se zalepe za cipele, tamo gde ti dodje peta (gornji deo)... vidim da si u Republici Srpskoj, verovatno i tamo ima DM, ja sam u njemu kupovala. Ima naravno i u radnjama Dr. Scholl's, a bude i po apotekama. Probala sam i razne platnene i kartonske, a najbolji su mi se pokazali ulošci od plute. To su mi dali uz cipele u Grčkoj, davno, davno, jer su mi cipele bile pola broja veće. I čuvala sam i koristila posle i za druge cipele, ali raspali su se, a ovde kod nas nisam mogla to da nadjem. Čak sam se nosila mišlju da kupim one ploče plutane koje su se jedno vreme lepile na zidove umesto tapeta, pa da od njih isečem uloške, ali niko nije hteo da mi proda jednu ploču.
I tako sam osudjena na ove, koji su svi onako... nisam prezadovoljna.

trenutno si mi silikonski iz dm-a ( koji idu na dio ispod prstiju da cipele bude meksa) u kombinaciji sa vatom naprijed odlicni.

ali nesto mi to nije trajno rjesenje.

planiram do obućara da vidim kakvo mo in rešenje nudi.

pročitala sam negdje na netu na ubace komad debele kože iza kod pete.. pa vidjecu s njim

trenutno si mi silikonski iz dm-a ( koji idu na dio ispod prstiju da cipele bude meksa) u kombinaciji sa vatom naprijed odlicni.

pročitala sam negdje na netu na ubace komad debele kože iza kod pete.. pa vidjecu s njim

Ne postoji ti trajno rešenje za to! Ili probaj da kupiš uložak koji ide preko celog gazišta + vata. Pussy je doktorirala rešavanje problema velikih cipela :lol:

stevca, ja sam mislila da si ti negde probala te cipele

ne bih se usudila da bez probavanja poručujem obuću, nema šanse
ja se zaebem i kad probam:confused:
možda se neko od vas seća moje afere od zimus sa čizmama različite veličine :dash:

Одлично решење су шолови силиконски улошци за пете. Они ће ти уједно ријешити и проблем евентуалном стварања жуљева на тетивама.
Скрате ципелу значајно. Ја их морам користити због жуљева, па ми праве проблем код кнап обуће.
Мало ватице напријед, она ће ти фино и фиксирати стопало. Није то нимало непривлачно решење. Када се вата намјести и збије, чак не оставља ни трагове на чарапама.

mislim da sam na izmaku snaga što se tiče potrage za cipelama:confused:
više ne znam ni šta sam počela da tražim, ali evo šta sam danas probala, sva 3 para su na sličan fazon

ova dva su isti model, druga kombinacija bojam imaju deblji đon (i nazovi platformu)

a ove
nešto su mi prsti bili sapeti u njima:( i nisu mi baš bile udobne

šta mislite?
:ceka:

edit:
zaboravih napisati cenu..
prva 2 para su 2700, treći je 3800
kod prva dva je lepljeni deblji gumeni đon, kod drugih je štepani(vidi se na slici) valjda

ne mogu fa odlučim da l su mi lepe ili ne
msm jesu, ali nisam sigurna da l su za mene

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back