Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Živiš sama u stanu, deluje mi veliko, videla slučajno još fotki, bašš veliki i lep stan.
Jesi li student?![]()
Oui, student sam, ali non, ne stanujem sama, nisu sve slike iz istog grada, te sa papučicama u roze sobi su mi od kuće, a ostale iz podstanarskog kutka.
A, ja se vratila s mora i spremam se već za zimu, zato uvek pomislim da treba ići što kasnije na more.![]()
Mnogo lepe patike, ne sumnjam da mora da su preudobne i da mame na trčanje i u šetnju.Moje patike su bas udobne i lepe ovako na oko... Jedino sto ovde te patike van sportskih aktivnosti nose samo "chavs" iliti dziberi. A mnogo puta mi dodje da ih obujem kad krenem na posao.
Slican model ko Megine samo bele.
Možda da i onu stavim u lepljive, šta mislite?...cini mi se da je nekoliko puta receno da se na temu kace samo cipele koje smo kupili, te sa neta imaju drugu temu....
Hej, nema potrebe za brisanjem, mogu ih samo prebaciti tamo u nekoliko klik, klik, klikova.OK, izbrisaću sve svoje postove sa ove teme , koje mogu, ostale učinite vi affrodiita *

Dobra ideja, hvala na sugestiji, it's done!A da preimenujete tumu u "Moje cipeliceeeee"
Bilo bi manje zabune
A inace za cipele sa neta ima tema "Zaljubljena stopala".
I ona je lepa, informativna i inspirativna![]()