Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljiva čime?
To što se ulogovala pre mesec dana a zna sve forumske tračeve?

Meni je to tek jadno.
Nemaš petlju da kažeš šta o kome misliš sa originalnog naloga pa otvoriš klon da pljuješ i provociraš. U jeeeee, al je zabavna.

Mogla bih i ja da opičim jedno klonče pa da se sita načestitam pojedincima Nove godine pre roka. :roll:

ti nisi ludo pile kojeglodje kosku nego pilebezpameti
banovana sam, to sam vec napisala,i svima kazem sve sto hocu
a vidis ti ovo boldovano, upadas sebi u usta, ako ti imas petlju da kazez sta mislis sta ceti klon :zcepanje:

Poslednja izmena:
Si normalna pile ...oces sad da dobijes jednu psihoanalizu ??
I sto si bre nervozna :mrgreen:
Si ovde dosla da se iskaljujes od tolikog foruma ?

I sta fali devojci vidi kakvo ima super avatar ...roze ...ljubi je Mirka :heart:

A što je Pile gubavo pa ne sme da izliva sopstveni radioaktivni materijal po Forumu?
Svi to čine.

Na forumu imaš dve varijante. Prva je "ljub, ljub, što te volim, ti si mi najbolja forumaška frendica" na temama, a preko pp-a se olajavaju i kolju.
Ili ovi ko ova Prsata sa Fejsa, klonirala se jer nema hrabrosti da kaže ono što misli koristeći pravi nalog. Udvajanje ličnosti i te fore:roll:

ti nisi ludo pile kojeglodje kosku nego pilebezpameti
banovan sam, to sam vec napisala,i svima kazem sve sto hocu
a vidis ti ovo boldovano, upadas sebi u usta, ako ti imas petlju da kazez sta mislis sta ceti klon :zcepanje:

Dušo draga, nalog može biti banovan najviše 10 dana. A tvojih 10 je isteklo.
Osim ako nisi banovana zauvek. Ali tada si muško.

Tako da, nemaš petlju i tačka.

Bar da si zanimljiva, pa da Forum ima vajde od tvog kloniranja...

A što je Pile gubavo pa ne sme da izliva sopstveni radioaktivni materijal po Forumu?
Svi to čine.

Na forumu imaš dve varijante. Prva je "ljub, ljub, što te volim, ti si mi najbolja forumaška frendica" na temama, a preko pp-a se olajavaju i kolju.
Ili ovi ko ova Prsata sa Fejsa, klonirala se jer nema hrabrosti da kaže ono što misli koristeći pravi nalog. Udvajanje ličnosti i te fore:roll:

oćeš da otvorim ja jednu kretensku temu pa da me zaključaš?
mogu tolko da učinim za tebe :zag:

Svi to čine.

Bog te pile nisi citala moje danasnje forumsko delo kanda.
Ono kad ja kazem da je atmosfera bljuc a afro kaze imas dugme iskljuc ..pa dalje...

Tako i ti brale...kad imas da izbacis neki mentalni otpad a ti nemoj, pravi se da si bas najs osoba i sve.
Dodji samo kad si hepi da zabavljas forumske mase ....u protivnom ako kazes ne daj boze sta mislis crno ti se pise.

I mojne vise ni ti da budes zanimljiva , zbog tebe i ostalih tebi slicnih slabo dolazim do izrazaja.
Koja vam je bre to fora ....dodjete ovde i budete super i onda mi starosedeoci i zasluzni clanovi nekako u senci ostanemo.
Znas ti koliko meni treba da dodjem do izrazaja posle kad ti odes ?

Mislila sam da si mi drugarica pile :(

Bog te pile nisi citala moje danasnje forumsko delo kanda.
Ono kad ja kazem da je atmosfera bljuc a afro kaze imas dugme iskljuc ..pa dalje...

Tako i ti brale...kad imas da izbacis neki mentalni otpad a ti nemoj, pravi se da si bas najs osoba i sve.
Dodji samo kad si hepi da zabavljas forumske mase ....u protivnom ako kazes ne daj boze sta mislis crno ti se pise.

I mojne vise ni ti da budes zanimljiva , zbog tebe i ostalih tebi slicnih slabo dolazim do izrazaja.
Koja vam je bre to fora ....dodjete ovde i budete super i onda mi starosedeoci i zasluzni clanovi nekako u senci ostanemo.
Znas ti koliko meni treba da dodjem do izrazaja posle kad ti odes ?

Mislila sam da si mi drugarica pile :(

Ćuti bre, od muke sam počela da posećujem Politiku.
Što je tamo fino.
Jedni te napljuju, drugi ti "pozdrave" familiju, treći postuju iz ludare a četvrti pričaju o paprikama a tema je genocid. Ludo burazeru. Ima i normalnih, zabavnih, duhovitih.
Ma milina.

Ćuti bre, od muke sam počela da posećujem Politiku.
Što je tamo fino.
Jedni te napljuju, drugi ti "pozdrave" familiju, treći postuju iz ludare a četvrti pričaju o paprikama a tema je genocid. Ludo burazeru. Ima i normalnih, zabavnih, duhovitih.
Ma milina.

Crni dani dosli :pop2:
Mada koliko ja vidim ni ovde nije bolje.
Nekad smo imali kokoske sad se samo kokodace.

aaaaaaaaaaaaaa sad shvatam ZATO si ti dosla :lol:
Pa da pile ....of kors sad je sve jasno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back