Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde si cicibanka
2s65yro.gif
, kuco stara

ih, sta sam ih se ja nagledao. kad je debeli rasta pojebao min. 20 riba sto nebi i ja vako zgodan i fin.

Jao meni sad skoro da nedostaje Rasta bilo to bre neko inteligentno vreme foruma.

A opet Cici mi uopste ne nedostaje...pogotovo kad naidje ovako pa vidim da je ista istacka ...iste recenice, ista meta , isto odstojanje.
Dosla, videla, napisala post koji samo ona razume , otisla.

Al ovog cika dr u poslednje vreme volim opasno.
Taj kad kaze , kaze.
Svaka ti se dala :)

super je rasta bio, imali smo i zajednicku "drugaricu moderatorku" :))), odma me fino savjetovao da je samo kreshem, kamo srece da sam ga poslusao.
i daju mi se sve, samo sam ja izbirljiv, stacu kad sam emotivna dushica :rumenko:

...taman posla kad bismo svi isto voleli, kad bi nam se sve isti ljudi
dopadali na ovaj ili onaj nacin..tek tad forum ne bi ni na sta licio...:ok:

Ni sad ne lici ninasta...liz liz, maz maz , cmok cmok...sto si lepa , sto si pametna, sto si duhovita...pa opet cmok cmok, liz liz...:roll:

Tri ipo osobe imaju misljenje na neku temu ...gde god kliknes neko nekom iz guzice viri i svi se sa svima slazu. Konstruktivna diskusija ne postoji.

Zachetovano 60% tema ...svuda iste price isti ljudi.
Sad da spojimo sve te teme u jednu aj se kladimo da ne bi ni primetili.

Ni sad ne lici ninasta...liz liz, maz maz , cmok cmok...sto si lepa , sto si pametna, sto si duhovita...pa opet cmok cmok, liz liz...:roll:

Tri ipo osobe imaju misljenje na neku temu ...gde god kliknes neko nekom iz guzice viri i svi se sa svima slazu. Konstruktivna diskusija ne postoji.

e Mirka, kad "konstruktivna rasprava" ne bi obuhvatala vređanja, uvredljive izraze i opletanje po privatnom životu, bilo bi dobro
ne mislim na tebe, tvoje postove nešto slabo i viđam, imaš tolike hiljade postove, a ja te nešto slabo viđam :D
dosadilo ti? :D

...na temama na kojima je s'pocetka i bilo konstruktivnog razgovora i razmena
misljenja i stavova, na kraju je doslo do svadje, vredjanja, provociranja, omalovazavanja...i svega neceg ruznog....
...iz mnogih tema iskace zloba i zavist kao prst u oko....pa ko voli moze da
uziva u tome do mile volje...
...na par tema ima i toga ocemu pricas, i verovatno da bi se mogle spojiti da
se ne primeti, al opet bi neko sa nekim razmenjivao cak i cmok-cmok, a
druge ne bi ni primetio....
...to sto neko izbegava sukobe, i ne zeli da dozvoli da mu neko svojim
zlim namerama, (samo da drugom nije lepo, ako vec meni nije), ne znaci
da je slaba licnost, vec samo da zeli da sacuva svoje zivce i svoj mir..
..svi smo ovde iz nekog drugog razloga..neki da "ubiju" dan, neki da
prospu "zlocu", neki da bi se nasmejali...pa ko sta voli i koliko voli
toliko ce i tako pisati....

...meni kad se nesto ne dopada, ili kad mi je smor, obicno koristim
opciju koji imamo svi na kompu, lepo se iskljucim i to je to...:ok:

e Mirka, kad "konstruktivna rasprava" ne bi obuhvatala vređanja, uvredljive izraze i opletanje po privatnom životu, bilo bi dobro
ne mislim na tebe, tvoje postove nešto slabo i viđam, imaš tolike hiljade postove, a ja te nešto slabo viđam :D

Kao i u zivotu Marija tako i na forumu kad ne mogu da te pobede pamecu ili argumentima onda povade prljavo oruzje.
Kao i u zivotu to je najcesce vredjanje, omalovazavanje, papazjanija.
Vremenom naucis da selektujes i sagovornike i postove i da se ne obazires na one cije misljenje ne cenis ili za koje smatras da je diskusija bezpredmetna.
Prosto ih preskocis i teras dalje.
Za svaku svadju je potrebno dvoje !

Ne bre nije rekla da nas voli nego da ume da iskljuci komp kad joj se neko ne dopada , cime je isto sugerisala i meni ...drugom recima htela je da kaze ako ti se ovde ne dopada a ti idi.

I ko si sad pa ti ?
Jel si u mom klanu ?

..nista ja ne sugerisem niti vrsim uticaj na bilo koga....ako si to tako shvatila,
onda je to tvoja stvar i tvoj licni dozivljaj onoga sto ja posem....

..nebitno skroz koga volim a koga ne...oni koje ne volim i koji me nerviraju
niti citam niti me je briga sta misle, zele i osecaju...

..eto vidis ti imas klan, i to je sasvim ok...bas mi je drago zbog toga, i
treba da se druze slicne i srodne duse, ne smeta to meni ni najmanje...

..nista ja ne sugerisem niti vrsim uticaj na bilo koga....ako si to tako shvatila,

ma jok, ja vrsim!
gora si od milosa bojanica, stvarno strasno!

Pa normalno da je moj dozivljaj.
Ne mogu ja da citam a dozivljavam kao ti.
Vrlo sam TAKO shvatila to sto sam gore citirala.
Zapravo sticem utisak da si to htela da mi kazes a da si upakovala u malo finiju formu da se ja ne naljutim il da me ne uvredis direktno il nesto tako ...
Ako je tako nema potrebe da pakujes sa masnicom....tresni sta imasi pevaj.

Mene npr bas onako zanima sto se na moje postove koji se ticu foruma i atmosfere uvek ti pecas ?

Pa normalno da je moj dozivljaj.
Ne mogu ja da citam a dozivljavam kao ti.
Vrlo sam TAKO shvatila to sto sam gore citirala.
Zapravo sticem utisak da si to htela da mi kazes a da si upakovala u malo finiju formu da se ja ne naljutim il da me ne uvredis direktno il nesto tako ...
Ako je tako nema potrebe da pakujes sa masnicom....tresni sta imasi pevaj.

Mene npr bas onako zanima sto se na moje postove koji se ticu foruma i atmosfere uvek ti pecas ?

...auh bre Mirka, koji li je tebi djavo da mi je znati...

...niti se pecam niti se osecam prozvanom za bilo sta, apsulutno mi ne
smeta to sto ti imas klan, to sto ces me mozda posle ovoga staviti na ignor,
radi kako ti se dopada, ne mogu ja tu nista...niti zelim..svako prema svojoj
savesti i zeljama...

...nemam potrebu da te vredjam ni direktno ni indirektno, zasto bi, vidis
bas mi to nije jasno...niti se secam da sem te ikada i bilo zbog cega uvredila,
ako jesam podseti me molim te...a to sto si ti kao jos poneki uvek spremnija
da meni zabodes prst u oko, i da mi saspes sve sto te zulja ovih dana, a da
ja pritom nisam uzrok istog...je vec tvoj izbor, i tvoja zelja za takvom
komunikacijom...sto opet mogu da iskuliram kao i puno puta do sada, i da
odbijem na tvoju mladost, nervozu, umor, sta god, i da ti ne zamerim nista
zbog nekih ranijih vremena....koja meni znace...:ok:

... da mi saspes sve sto te zulja ovih dana, a da
ja pritom nisam uzrok istog...je vec tvoj izbor, i tvoja zelja za takvom
komunikacijom...sto opet mogu da iskuliram kao i puno puta do sada, i da
odbijem na tvoju mladost, nervozu, umor, sta god, i da ti ne zamerim nista
zbog nekih ranijih vremena....koja meni znace...:ok:

Jel na ovo mislis Marija kad kazes da ne postoji konstruktivna rasprava?

Afrodita meni oprasta sto sam nervozna, mlada , luda i sto me nesto zulja i pristaje da se ja istresem na njoj :heart: kao odgovor na moje pitanje zasto se peca na moje opazanje kako forum izgleda danas.

Dakle ja to citam ovako....moje iskreno misljenje o situaciji ovde ona vidi kao moju histeriju i konstatuje da mora biti da sam nadrkana zesce pa sam ovde dosla da se praznim. Ne uzima uopste kao opciju da je moje misljenje o stanj na forumu moglo doci kao posledica mog sasvim kulerskog sagledavanja trenutne situacije , jer da je meni ok i da nisam nadrkana ja takve ruzne stvari ne bi ni pisala.

Stara forumska navika guranja istine pod tepih rezultirala je time da kad napisem svoje iskreno misljenje dobijes jednu omanju psihoanalizu svog lika i dela obicno u negativnom kontekstu.

Ne Afro nisam nadrkana, ljuta, frustrirana svojim zivotom.
Naprotiv ovih dana sam dosla srecna sa puta, relaksirana, odmorna, nemam puno posla, imam dovoljno vremena da forumasim i da se natezem ovuda do mile volje.

Otud doslo moje zapazanje o situaciji na forumu , budjavilu i bljutavilu koje vlada a koje svakom ko je malo duze ovde smeta samo sto nece ljudi da dodju da napisu isto jer ce kao sto je vec iz primera pokazano dobiti recept za sarene pilulice.

Jedno ti ipak dajem da si u pravu....povremeno treba ugasiti komp.
Zraci !

Jel na ovo mislis Marija kad kazes da ne postoji konstruktivna rasprava?

Afrodita meni oprasta sto sam nervozna, mlada , luda i sto me nesto zulja i pristaje da se ja istresem na njoj :heart: kao odgovor na moje pitanje zasto se peca na moje opazanje kako forum izgleda danas.

Dakle ja to citam ovako....moje iskreno misljenje o situaciji ovde ona vidi kao moju histeriju i konstatuje da mora biti da sam nadrkana zesce pa sam ovde dosla da se praznim. Ne uzima uopste kao opciju da je moje misljenje o stanj na forumu moglo doci kao posledica mog sasvim kulerskog sagledavanja trenutne situacije , jer da je meni ok i da nisam nadrkana ja takve ruzne stvari ne bi ni pisala.

Stara forumska navika guranja istine pod tepih rezultirala je time da kad napisem svoje iskreno misljenje dobijes jednu omanju psihoanalizu svog lika i dela obicno u negativnom kontekstu.

Ne Afro nisam

Naprotiv ovih dana sam dosla srecna sa puta, relaksirana, odmorna, nemam puno posla, imam dovoljno vremena da forumasim i da se natezem ovuda do mile volje.

Otud doslo moje zapazanje o situaciji na forumu , budjavilu i bljutavilu koje vlada a koje svakom ko je malo duze ovde smeta samo sto nece ljudi da dodju da napisu isto jer ce kao sto je vec iz primera pokazano dobiti recept za sarene pilulice.

Jedno ti ipak dajem da si u pravu....povremeno treba ugasiti komp.
Zraci !

...reci nekom da je nadrkan i frustriran je jedno, a da je nervozan ili umoran,
dozvolices je nesto sasvom drugo...

...ma samo ti reci, navikli smi mi da te slusamo, nece nam biti prvi put, a ni
zadnji....

...a to sto si uzivala, odmorila se i napunila baterije, mi je drago, samo ne
razumem, kako to da bas ti uvek imas neke velike primedbe, zelju da nam
svima skreses, da zavodis red, delis packe i ostalo....odakle to...???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back