Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste bre Kvinsi ...kolike se uvrede ovde izgovore pa nista a mala dodje i napise prakticno istinu i op kazna.
Sto ne kazni Smokvicu onomad kad je pljuckala po meni , jel to ona ima protekciju il ti se vise dopada od malog roze klonica ?

Cek cek cek polako.
Jel to znaci da ako dodje smokva i napise pljuc po meni to je ok?
Ako afro napise uvijeno da sam frustrirana i to je ok ?

Gde si bre ti mv bila do sad da mi otvoris oci ?

....ajd Mirka batali zivota ti vise...ako ti se svidja da vidis pljuckanja i gde
ih nema ti ih vidi, ne brani ti niko.....

....kad budem imala potrebu da pljucnem na nekog, veruj mi da necu uvijati
ni malo...pa ko god to bio...:ok:

Jeste bre Kvinsi ...kolike se uvrede ovde izgovore pa nista a mala dodje i napise prakticno istinu i op kazna.
Sto ne kazni Smokvicu onomad kad je pljuckala po meni , jel to ona ima protekciju il ti se vise dopada od malog roze klonica ?

koliko se secam, to je brisano. ovde nema protekcije, niti pripadam(o) ijednom klanu, a propo tvoje izjave da smo u tvom klanu. nesto si pobrkala loncice, a mirkic?:p

koliko se secam, to je brisano. ovde nema protekcije, niti pripadam(o) ijednom klanu, a propo tvoje izjave da smo u tvom klanu. nesto si pobrkala loncice, a mirkic?:p

Jes jes sve tako bilo :lol:
Al posle jedno 24 h super zabave.
Al kako kaze dama smokvic :
cuj bre,ne vuci me za jezicak,pa nisam pljuckala,jesam rekla da si kraljica foruma?jesam rekla da si duhovita?sta sam jos rekla...proslo vec 3 godine

Pas laje vetar nosi ...

Mojne smokvo vise da me hvalis kao tad ljubim te :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back