MOJ NAJVECI BLAM JE...

Ma ajde kakav blam, kewi bi trebalo da bude drago sto si imala kondom uopste, siguran seks ono ovo... Sta ima da se buni.. Verovatno si joj i porasla u ocima:ok:

Aaaa, blam... Pa nemam pojma, za 17i rodjendan sam mrtav pijan upao u Savu, jedva su me izvukli i svi oni komentari ljudi dok su me izvlacili nisu bili nista u odnosu na krug koji se stvorio oko mene u nocnoj autobuskoj liniji kojom sam isao kuci... Nisam se bas (citaj uopste) prijatno osecao (citaj smrdeo sam:D), bio sam polumokar, svi su blenuli u mene ko u idiota (sto sam realno i ispao:))... I jos sam se totalno otreznio pa me isto tako nije boleo k.... sta drugi misle:D:D:D

joj a ja nemam neke blamove
npr mrzim kad ispadnem glupaca najveca
desilo mi se jednom u buusu
sedim u 84 na onom visokom bas i stanica moja treba da sidjem drugarice skoro sisle ja NAGLO ustajem i udaram glavom o plafon autobusa i jos se jako lepo to culo,ja sta cu glupo mi da iskuliram i kazem jao i pocnem da se cepam i brzo izadjem iz autobusa,nisam stigla da pogledam ljude koji me gledaju.......

joj a ja nemam neke blamove
npr mrzim kad ispadnem glupaca najveca
desilo mi se jednom u buusu
sedim u 84 na onom visokom bas i stanica moja treba da sidjem drugarice skoro sisle ja NAGLO ustajem i udaram glavom o plafon autobusa i jos se jako lepo to culo,ja sta cu glupo mi da iskuliram i kazem jao i pocnem da se cepam i brzo izadjem iz autobusa,nisam stigla da pogledam ljude koji me gledaju.......

:hahaha: To mora da je bolelo.....:confused:

Ovaj blam je boli glava!!! Bio ja sa drugaricama na rodjendanu,a pre toga jedva da sam izlazio negde sa nekim (imam 16 GODINA!!!). Narucimo mi sok, dobili smo ga, i pitam ja zasto svima stavila cevku, samo meni ne??? BLAM BLAM BLAM BLAM

Ma ajde kakav blam, kewi bi trebalo da bude drago sto si imala kondom uopste, siguran seks ono ovo... Sta ima da se buni.. Verovatno si joj i porasla u ocima:ok:

Aaaa, blam... Pa nemam pojma, za 17i rodjendan sam mrtav pijan upao u Savu, jedva su me izvukli i svi oni komentari ljudi dok su me izvlacili nisu bili nista u odnosu na krug koji se stvorio oko mene u nocnoj autobuskoj liniji kojom sam isao kuci... Nisam se bas (citaj uopste) prijatno osecao (citaj smrdeo sam:D), bio sam polumokar, svi su blenuli u mene ko u idiota (sto sam realno i ispao:))... I jos sam se totalno otreznio pa me isto tako nije boleo k.... sta drugi misle:D:D:D

moj tata je jednom upao u fontanu.:hahaha:

Mene uopste nije blam, bas retko, ali imam jednu drugaricu koju je sve blam, da nosi krompir ili npr,kupus u kesi, ne daj boze jaja...!!!:mrgreen: Kad treba da kupi nesto, zove mene...

I mene je nekako blam(iako shvatam da je to normalno i da mozda imam glupe komplekse)da se vracam iz prodavnice prolazim ulicom a u kesi naprimer krastavac,kupus,krompir,JAAJA,breskve,,,itd.ne znam zasto

ovo nije neki blam ali sam sama sebi juce crkla od smeha

(pricamo jelena i ja o textu o nekim nashim ortacima shto je izashao u lokalnim novinama):"...............i da,Guzi ima onu majicu na zeleno bele-pruge.............Bog te mazo(tajac 12,52 sekunde)........pa slika je crno-bela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!":hahaha:

Back