Stigao nam je 5G

Nisko kasnjenje u obradi signala (low latency).
Omogucuje upravljanje na daljinu, bez kasnjenja. Npr, ja klinkem ovde, a na ogromnoj dajini neki uredjaj izvrsi mehanicki rad.

Npr. hirurg ce moci da sa 1000km daljine operise, pomocu robotskih ruku, kojima on upravlja sa 1000km daljine.
Vec odradjeno par takvih operacija.
Pa i više od toga.. barem kako obaćavaju..

1.jpg

pa da.. bice po vecim gradovima..
iskren da budem ne znam ni kad su uspeli da naprave mrezu jer 5G trazi izuetnu gustinu baznih stanica .. u gradskim uslovima razmak izmedju baznih stanica je 500 do 800 metara sto znaci skoro na svakom krovu zgrade po jedna.
nasa mreza je 3.5 GHz koja spada u mid-band

citao sam neku studiju da za beograd razmak mora bitti 300 do 600 metara a kod stadiona, soping centara i drugih mesta gde je veca koncentracija ljudi 200 do 300 metara
Чудан си ти. Вероватно имаш рутер са укљученим вај-фај-ом, држиш телефон поред главе, а секираш се због високо-фреквентне мреже и при томе не знаш, коју снагу зрачења има. Нађи начин да измериш јер арматура у објекту може да буде нека врста кавеза. Свиђаш ми се јер си добар за моје синапсе. Очекујем срце-лајк и комплименте.
П.С. Ако је потребна дозвола станара за постављање антене, no te preocupes.

Чудан си ти. Вероватно имаш рутер са укљученим вај-фај-ом, држиш телефон поред главе, а секираш се због високо-фреквентне мреже и при томе не знаш, коју снагу зрачења има. Нађи начин да измериш јер арматура у објекту може да буде нека врста кавеза. Свиђаш ми се јер си добар за моје синапсе. Очекујем срце-лајк и комплименте.
П.С. Ако је потребна дозвола станара за постављање антене, no te preocupes.
odakle ti da se sekiram?

Back