MOJ NAJVECI BLAM JE...

Blam? Pa ima ih vise.. 1. Ja i drugarica u Baru, i nema ko da nas slika c centru, preko puta marketa MEX..(mozda je neko od vas prolazio u tom trenutku tuda, pa se slatko nasmejao, nek se podseti ovde) :) i ona zapela da zamolimo jedan stariji par da nas slika..a meni muka, ne zbog toga naravno.. Prvo se baba i deda svadjaju ko ce da slika. I dogovore se da prvo slika deka, pa onda baka, kao fora ako prva ne ispadne dobro.. I baba bre odugovlaci..i kaze: PTICHICA.. u tom trenutku ja prdnem..ali nije to bio mali priguseni golub.....nego onaj big haha :) pocinju svi da se smeju..svi upiru prst u mene..nego je dobro sto me tamo niko ne zna.. :) 2. Nova godina..cekam sa drugaricama 00:00 normalno, djuskamo, ovo-ono :) u trenutku igranja otkaci mi se brus :)a jos 20min do nove.. Ne mogu u wc, jer je poplavljen..i odem do muskog wc-a...i stvarno guzva, al meni se zuri, i zamolim ih da me puste, brzo cu..oni se samo smeskaju..ulazim unutra, i namestam nekeko :) Kad se cuje jedan od tipova: Ne znam kako ces izvrsiti nuzdu, ali posto si visoka, mozda i uspes.. Okrecem se oko sebe i pocinjem da se smejem.. (ko je ukapirao-ukapirao je) :)))))

mene je jednom keva bila pred celom skolom i drala se ko pomahnitala..svi su nas gledali ko da smo sa marsa pali i smejali..blam me ziv pojeo....

a jednom na ekskurziji smo bili u nekoj stali za konje ili sta je ono vec...i ja ugazim u g**** od konja....kad smo usli u bus tako je nsto zasmrdelo da smo svi pozeleli da nas nema...i onda su amo svi pobegli od mene..ja da im pridjem oni vicu bezi ne prilazi...kad sam ukapirala sta je htela sam da prpadnem u zemlju od sramote...ostatak ekskurzije sam provela sama

Paaaaaa ne znam...Jednom prilikom dok sam sutiro penal na nekoj rukometnoj tekmi pogodim stativu i od stative /zenskog/ sudiju u wugla:spam:...a ,,sudinica metar i zilet,a nema ni 30 kila sa krevetom"...Likusa padne dole i ne mrda...ja dobijem direktno crweni a klub 50 jewrea kazne... /ne zato sto sam je spicio u glawu,nego zato sto sam dobio direktno crweni/ Sto sam ZAO:evil:..

Moj najveci blam je kada idem na voznju i stalno se tu blamiram.Lepo sednem u auto pocnem lepo da vozim i tako vozim nekih pola sata dobro.Onda instruktor kaze dobro je a ja se automatski iskljucim i prilazimo mi lepo nekoj raskrsnici on kaze ajde desno a ja lepo upalim desni zmigavac i skrecem levo i to stalno tako ponavljam jer ne znam koji mi je djavo ne znam ni da mislim i svaki put samo sto se ne sudarimo.Budemi zao lika lik pogibe objasnjavajuci mi a ja sedim kao neki vrtvac u kolim i ne znam nigde drugde da gledam osim pravo.I to blamiranje nikako da prestane.Oce lik da prica sa mojom kevom da vidi da li sam ja normalan.

Moj najveci blam je kada idem na voznju i stalno se tu blamiram.Lepo sednem u auto pocnem lepo da vozim i tako vozim nekih pola sata dobro.Onda instruktor kaze dobro je a ja se automatski iskljucim i prilazimo mi lepo nekoj raskrsnici on kaze ajde desno a ja lepo upalim desni zmigavac i skrecem levo i to stalno tako ponavljam jer ne znam koji mi je djavo ne znam ni da mislim i svaki put samo sto se ne sudarimo.Budemi zao lika lik pogibe objasnjavajuci mi a ja sedim kao neki vrtvac u kolim i ne znam nigde drugde da gledam osim pravo.I to blamiranje nikako da prestane.Oce lik da prica sa mojom kevom da vidi da li sam ja normalan.

Ja cju mu kazem,nijesi!

Sad mi je jasno zašto dolazi do krajnje debilastih sudara. :roll:

Drugov i profesorov blam isto sa voznje u skolu... Ja na zadnje jer ja sam uvjek vozio posle drugovog casa i pao mrak, 6 sati ,zimsko doba i vozi drug, dodjemo na semafore , crveno i profesor kaze "Ivane sada cemo desno,prestoji se u desnu traku ... Cekamo mi a profesor prica o pravilima saobracaja nesto bla,bla,bla,zapricao se, zeleno , drug se zbuni i opici pravo. Zaustavlja policajac odma a drug i prof nisu ni pojas stavili :lol::lol::lol: i izadjemo mi,pokaze profesor dokumenta a policajac se skoro dere ,da smo izazvali opasnost u saobracaju , jos pojas nema,oce da pise kaznu ... A prof se poce izvlacit na druga pa mu vice: "Vidis Ivane do sta je dovela tvoja nepaznja" , "mogli smo da poginemo da je bila druga situtacija" a policajac dodaje "I ti da mi budes neki vozac" ... Drug pocrvenio ne zna sta ga je snaslo , ja ovamo odaljio se malo,pokrio se sveskom i placem od smijeha :lol::lol::lol: . Kasnije kad su mu odrzali lekciju ,pusti nas policajac bez pisanja kazne itd,itd a drug "Profesore niste morali onako da me izblamirate" a profesor: "Cuti tu miko kaznu nismo platili to je najvaznije" :lol::lol::lol::lol:

moj najveci blam je bio kada sam bila na bazenu sa svojom simpatijom, a pre toga sam se hvalila kako znam da plivam, iako to nije tachno. sa njim sam otishla u olimpijski bazen i tamo pochela da se davim! on mi je pomogao da se izvuchem, a ja sam pocrvenela :rumenko:.ali, on se samo slatko nasmejao i sada smo nazhalost samo najbolji prijatelji! :(

moj najveci blam je bio kada sam bila na bazenu sa svojom simpatijom, a pre toga sam se hvalila kako znam da plivam, iako to nije tachno. sa njim sam otishla u olimpijski bazen i tamo pochela da se davim! on mi je pomogao da se izvuchem, a ja sam pocrvenela :rumenko:.ali, on se samo slatko nasmejao i sada smo nazhalost samo najbolji prijatelji! :(

Bas nemas srece...Sledeci put kad budes htela da se smuvas sa nekim nauci da plivas...ko zna za sta ce ti trebati...;)

Ne znam...
Ja obozavam da se blamiram i pravim boodalu od sebe.. tako da...
Pa, na krsu ja i moja frendica uvek se setamo dok one ostale onako 'Jaooo ja moram da stignem, evo ja cu da trcim iz sve snage...':roll:
Ja & moja frendica polako qliramo, i stignemo pola sata posle ostalih, a pooblika nam tapse :mrgreen:
E i sutra je kros, pa opet ista prica XD

Ne znam...
Ja obozavam da se blamiram i pravim boodalu od sebe.. tako da...
Pa, na krsu ja i moja frendica uvek se setamo dok one ostale onako 'Jaooo ja moram da stignem, evo ja cu da trcim iz sve snage...':roll:
Ja & moja frendica polako qliramo, i stignemo pola sata posle ostalih, a pooblika nam tapse :mrgreen:
E i sutra je kros, pa opet ista prica XD

Pa nisi valjda trcala maraton,kad kasnis pola sata?? xDD:lol:
Ja cu sutra da trcim ko strvina ako pobedim javicu VAM BICU GARANT NA TV!! Mozda vas pozdravim!!:lol::lol::whistling:

Back