Shibby MC
Iskusan
- Poruka
- 5.199
Ludo. Ako ste bili prva smena mozda je to bilo zato sto se jos nisi bio dobro razbudio Shibby_SRB.
Xexe mozda...

shibby
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ludo. Ako ste bili prva smena mozda je to bilo zato sto se jos nisi bio dobro razbudio Shibby_SRB.
Kad je jedan moj drug stavio ruku u gace i reko mi oce moj drug da se dri sa tvoijom drugaricom,a ja rekla Mini:"Mina oce Jovanovicev drug da se druzi s tobom,
A on stavio ruku u tvoje gaće,pa opipao Jovanovića?![]()
Moj najveci blam je kada idem na voznju i stalno se tu blamiram.Lepo sednem u auto pocnem lepo da vozim i tako vozim nekih pola sata dobro.Onda instruktor kaze dobro je a ja se automatski iskljucim i prilazimo mi lepo nekoj raskrsnici on kaze ajde desno a ja lepo upalim desni zmigavac i skrecem levo i to stalno tako ponavljam jer ne znam koji mi je djavo ne znam ni da mislim i svaki put samo sto se ne sudarimo.Budemi zao lika lik pogibe objasnjavajuci mi a ja sedim kao neki vrtvac u kolim i ne znam nigde drugde da gledam osim pravo.I to blamiranje nikako da prestane.Oce lik da prica sa mojom kevom da vidi da li sam ja normalan.
Sad mi je jasno zašto dolazi do krajnje debilastih sudara.Moj najveci blam je kada idem na voznju i stalno se tu blamiram.Lepo sednem u auto pocnem lepo da vozim i tako vozim nekih pola sata dobro.Onda instruktor kaze dobro je a ja se automatski iskljucim i prilazimo mi lepo nekoj raskrsnici on kaze ajde desno a ja lepo upalim desni zmigavac i skrecem levo i to stalno tako ponavljam jer ne znam koji mi je djavo ne znam ni da mislim i svaki put samo sto se ne sudarimo.Budemi zao lika lik pogibe objasnjavajuci mi a ja sedim kao neki vrtvac u kolim i ne znam nigde drugde da gledam osim pravo.I to blamiranje nikako da prestane.Oce lik da prica sa mojom kevom da vidi da li sam ja normalan.
LOOOOOOL
hehe, posle sat vremena smaranja na ovom gllupom 4umu konacno nesto da me vrati u zivot....![]()
Drugov i profesorov blam isto sa voznje u skolu... Ja na zadnje jer ja sam uvjek vozio posle drugovog casa i pao mrak, 6 sati ,zimsko doba i vozi drug, dodjemo na semafore , crveno i profesor kaze "Ivane sada cemo desno,prestoji se u desnu traku ... Cekamo mi a profesor prica o pravilima saobracaja nesto bla,bla,bla,zapricao se, zeleno , drug se zbuni i opici pravo. Zaustavlja policajac odma a drug i prof nisu ni pojas staviliMoj najveci blam je kada idem na voznju i stalno se tu blamiram.Lepo sednem u auto pocnem lepo da vozim i tako vozim nekih pola sata dobro.Onda instruktor kaze dobro je a ja se automatski iskljucim i prilazimo mi lepo nekoj raskrsnici on kaze ajde desno a ja lepo upalim desni zmigavac i skrecem levo i to stalno tako ponavljam jer ne znam koji mi je djavo ne znam ni da mislim i svaki put samo sto se ne sudarimo.Budemi zao lika lik pogibe objasnjavajuci mi a ja sedim kao neki vrtvac u kolim i ne znam nigde drugde da gledam osim pravo.I to blamiranje nikako da prestane.Oce lik da prica sa mojom kevom da vidi da li sam ja normalan.
Nemoj onda polagati molim te, može da se desi da naletiš na mene i moja kola iz '69 i šta ja onda da radim?ja ako ikad polozim na mojoj vozackoj ce pisati >jedva polozio
moj najveci blam je bio kada sam bila na bazenu sa svojom simpatijom, a pre toga sam se hvalila kako znam da plivam, iako to nije tachno. sa njim sam otishla u olimpijski bazen i tamo pochela da se davim! on mi je pomogao da se izvuchem, a ja sam pocrvenela.ali, on se samo slatko nasmejao i sada smo nazhalost samo najbolji prijatelji!
![]()
Ne znam...
Ja obozavam da se blamiram i pravim boodalu od sebe.. tako da...
Pa, na krsu ja i moja frendica uvek se setamo dok one ostale onako 'Jaooo ja moram da stignem, evo ja cu da trcim iz sve snage...'
Ja & moja frendica polako qliramo, i stignemo pola sata posle ostalih, a pooblika nam tapse
E i sutra je kros, pa opet ista prica XD
Pa nisi valjda trcala maraton,kad kasnis pola sata?? xDD
Ja cu sutra da trcim ko strvina ako pobedim javicu VAM BICU GARANT NA TV!! Mozda vas pozdravim!!![]()