<Tachkica>
Ističe se
- Poruka
- 2.396
ma, 'ajte, molim vas
ja sam se nashla potpuno gola ochi u ochi sa majkom mog bivsheg dechka, na razdaljini od jednog metra...sa sve kondomom u ruci
zenu kad nije srchka strefila![]()
ooooooook......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, 'ajte, molim vas
ja sam se nashla potpuno gola ochi u ochi sa majkom mog bivsheg dechka, na razdaljini od jednog metra...sa sve kondomom u ruci
Joj,Boze...i sta je ona rekla,kad je videla kondom?
Joj,Boze...i sta je ona rekla,kad je videla kondom?
upala sam u saht u glavnoj ulici u gradu
***....desava se i najboljima
Ma, ne...-sećam se sama, bez ikakvog podsećanja i prepričavanjaJel ti to majka ispricala da ti se desilo![]()
joj a ja nemam neke blamove
npr mrzim kad ispadnem glupaca najveca
desilo mi se jednom u buusu
sedim u 84 na onom visokom bas i stanica moja treba da sidjem drugarice skoro sisle ja NAGLO ustajem i udaram glavom o plafon autobusa i jos se jako lepo to culo,ja sta cu glupo mi da iskuliram i kazem jao i pocnem da se cepam i brzo izadjem iz autobusa,nisam stigla da pogledam ljude koji me gledaju.......
To mora da je bolelo.....
![]()
Ma ajde kakav blam, kewi bi trebalo da bude drago sto si imala kondom uopste, siguran seks ono ovo... Sta ima da se buni.. Verovatno si joj i porasla u ocima
Aaaa, blam... Pa nemam pojma, za 17i rodjendan sam mrtav pijan upao u Savu, jedva su me izvukli i svi oni komentari ljudi dok su me izvlacili nisu bili nista u odnosu na krug koji se stvorio oko mene u nocnoj autobuskoj liniji kojom sam isao kuci... Nisam se bas (citaj uopste) prijatno osecao (citaj smrdeo sam), bio sam polumokar, svi su blenuli u mene ko u idiota (sto sam realno i ispao
)... I jos sam se totalno otreznio pa me isto tako nije boleo k.... sta drugi misle
![]()
moj tata je jednom upao u fontanu.![]()
Hahahaha nisi valjda bila tad sa njim![]()
nisam se ni rodila kad se to dogodilo. on i moja mama su kupovali vencanicu u bg i on je hodaci upao u neku fontanu. a bila je zima.
Dobro da te nije video njegov tata.ma, 'ajte, molim vas
Mene uopste nije blam, bas retko, ali imam jednu drugaricu koju je sve blam, da nosi krompir ili npr,kupus u kesi, ne daj boze jaja...!!!Kad treba da kupi nesto, zove mene...
Jeste li vi čuli za neprovidne kese?![]()