MOJ NAJVECI BLAM JE...

mi kad smo imali kros ja i isao pored druga i sapletnemo se i on padne u neku provaliu pored puta:grin::grin::grin:...(hvala bogu nije duga provalia)....ja sidjem sa jos nekim likovima dole da vidim kako je a on RET jede neke trave i ubedjuje nas kako mogu da se jedu i daje nam da probamo...

Hm,ne mogu da se setim blamova,a ima ih.:confused:

Evo jednog:Kraj šestog časa prepodnevne smene,drugarica i ja izlazimo iz učionice.E sad moj brat i njena sestra idu u isti razred,a učionica im je odmah pored ove u kojoj smo mi imali čas,u prizemlju.
I ona na tabli napisala nešto u fazonu "ime njene sestre + ime nekog dečaka iz razreda".
I sad,mi izašle iz škole,i otišle do tog prozora da virimo,da vidimo kako će ona da reaguje.
Problem je nastao zato što je jedna spremačica u međuvremenu zaključala vrata,što je značilo da moramo da čekamo dok im ne dođe učiteljica.
Kad je došla mi virimo kroz prozor,i ne primećujemo da nas je učiteljica videla,i da ide prema prozoru.Najednom ona kuca po prozoru.Što je najgore,žena nas zna.:lol:
Kad smo je videle,pobegle smo brzinom svetlosti,i smejale se kao lude.
:lol::lol::lol:

vidim da je moja tema ozivela!!!!!!!!!!!!​
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

-da sevratimo na temu, (pisala sam vec o ovome). kasnim ja sa drugaricom na cas srpskog. nastavnik nas pita zasto kasnimo, a mu kazemo da nas je cistacica poslala u ''spin'' (velika prodavnica blizu skole) da kupimo kafu, a on ce na to deco spin danas ne radi!!!!!!:rumenko:

Nemam mnogo blamova,ali evo jednog koga sam se sad setila...
Nekih pola sata posle shkole,krenule moja drugarica i ja kuci,i pita ona mene shta znachi rech sexiest. Ja reko-paaa,to ti je kad je neko mnogo seksi... Kad je najvishe seksi.
I tu provalimo da fizichar ide i za nas,i slusha shta prichamo...
Sutradan u shkoli pita on mene-shta ti imash iz engleskog? A ja-pa peticu,nastavniche...

Ja izbjegavam blamove,tako da se ne sjecam nijednog,ko zna,mozda ih je bilo ali se ne sjecam :D

*Najaci su mi ono iz casopisa kad citam od sestre,uvjek ali uvjek im je blam da ih simpatija vidi gole ili da padnu ispred simpatije a ona im se nasmije,aooo

moj blam desio se juce......mi smo u centru trga tamo na nekoj klupi sede neki momci 2. 3. razred srednje tu stojimo ja 5-6 drugarica i 4 druga pricamo i ja se okrenem kada tu neka neravnina i ja se sapletem i padnem tu nasred smeju se oni momci smeju se moji drugovi svi se smaju,drugarica mi pomaze da ustajem a i ja se smejejm od sramote i blama

moj blam desio se juce......mi smo u centru trga tamo na nekoj klupi sede neki momci 2. 3. razred srednje tu stojimo ja 5-6 drugarica i 4 druga pricamo i ja se okrenem kada tu neka neravnina i ja se sapletem i padnem tu nasred smeju se oni momci smeju se moji drugovi svi se smaju,drugarica mi pomaze da ustajem a i ja se smejejm od sramote i blama

tako sam i ja jednom u shkoli... pela se ja uz stepenice i bila moja drugarica iza mene i bila bash guzhva, i mene neshto gurne drugarica, ja se sapletem i padnem onako, opruzhim se preko 5 stepenika,,,,,,ccc,,,, samo od jednom zastoj na stepenicama kad sam pala, ono svi me gledaju i cepaju se...

Back