zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
pa valjda one u boji............
ovo je neko retoricko pitanje
ovo je neko retoricko pitanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li vi čuli za neprovidne kese?![]()
u mojim prodavnicama sve su providne!!
Hmu mojim prodavnicama sve su providne!!
Hm, a jesi li čula za pojavu "nošenje kesa od kuće"?
Ili ni to nemaš kod kuće?
I mene je nekako blam(iako shvatam da je to normalno i da mozda imam glupe komplekse)da se vracam iz prodavnice prolazim ulicom a u kesi naprimer krastavac,kupus,krompir,JAAJA,breskve,,,itd.ne znam zasto
I mene je nekako blam(iako shvatam da je to normalno i da mozda imam glupe komplekse)da se vracam iz prodavnice prolazim ulicom a u kesi naprimer krastavac,kupus,krompir,JAAJA,breskve,,,itd.ne znam zasto
xexe
Ja kad moram da prolazim ulicom sa TIM stvarima tj. prolazim pored shkolskog, a tamo neko koga ja znam, ja uzmem kesu u drugu ruq da niko ne vidia ako sam sa bajsem projurim shto brzhe mogu
Msm nije me blam, ali mi je glupo...
![]()
O,Boze..pa ko sto je moju drugaricu blam da je vidi neko kako nosi uloske...
Normalne stvari...Al prodje vremenom....
Ja bas volim da se blamiram, posle se mnogo super osecam..:/
xexe
Ja kad moram da prolazim ulicom sa TIM stvarima tj. prolazim pored shkolskog, a tamo neko koga ja znam, ja uzmem kesu u drugu ruq da niko ne vidia ako sam sa bajsem projurim shto brzhe mogu
Msm nije me blam, ali mi je glupo...
![]()