MOJ NAJVECI BLAM JE...

Ja nisam imala povece blamove,nadam se da i u buduce necu....
Ali sam zapamtila da sam u osnovnoj,zbog nedostatka svlacionica,morala da obucem trenerku za fizicko u ucionici,ali kad su krenuli da ulaze,trk do WCa u hoolahopkama,e da je bar WC bio blizi.....:eek:

To je bilo zimi:Ja i moji ortaci gadjamo prozore i nastavnike grudvama....Zvonilo je ,svi su otisli a ja ostao i jos malo bacao....I kada su svi uperili poglede u mene,ja bacim grudvu,i razbijem se na zemlju...

Nije bas nesto BLAM,ali za mene je najveci....

To je bilo zimi:Ja i moji ortaci gadjamo prozore i nastavnike grudvama....Zvonilo je ,svi su otisli a ja ostao i jos malo bacao....I kada su svi uperili poglede u mene,ja bacim grudvu,i razbijem se na zemlju...

Nije bas nesto BLAM,ali za mene je najveci....

:hahaha:samo ti sanjaj da to nije neki blam! :rotf:
najbolje su fore po zimi kod skole kad se svi lome.....npr klizaju se na ledu nekih troje i nas par zaletimo i uklizamo im i svi se polomimo! to su mnogo dobre fore bile:rotf:

Ja nisam imala povece blamove,nadam se da i u buduce necu....
Ali sam zapamtila da sam u osnovnoj,zbog nedostatka svlacionica,morala da obucem trenerku za fizicko u ucionici,ali kad su krenuli da ulaze,trk do WCa u hoolahopkama,e da je bar WC bio blizi.....:eek:

Pa sta ti je tu blam?

U mojoj skoli ima samo jedna svlacionica i za momke i za devojke.
Al,ono,moje odeljenje ima 2 decaka,tako da ...:lol:

Kad sam bila mala, naljutim se na majku jer nece nesto da mi ucini (potpuno opravdano) i kazem joj: "Ne volim te". A ona meni mrtva ladna odgovori "Dobro, ne volim ni ja tebe". E sad ona mi je to rekla jer sam je smatrala i zelela je samo da ucutim, nije ni razmisljala o tome sta je rekla. A ja sam ko guska pocela da placem na sred ulice, nije mogla da me smiri nekoliko dana, morala je da me ubedjuje da me voli... Ha ha, ali sam na kraju dobila to sto sam zelela... Secam se da sam tad mislila "Kako moze da me ne voli"...

I sad se vi pitate sta je tu blam. E blam je kad to prepricavaju svim zivim ljudima koji kroce u kucu i svakakve druge gluposti, koje ne smem ni da pomenem ovde.

Evo jos jednog... Posalje mene majka da dovedem nerodjenog brata koji se igrao u vrticu ispred zgrade. Imala sam oko 7 on 5 godina... Ubedim ga nekako da krene i on potrci ispred mene... ali udje u pogresan ulaz, ulaz do mog... Ja ga stignem i ubedjujem da je pogresan ulaz, a on mi ne veruje vec misli da hocu da ga prevarim. I popenje se na prvi sprat, srednja vrata, hop za bravo i udje ljudima u stan. Ja utrcim za njim... Samo izlazi jedan brkati covek iz sobe...:rumenko::rumenko::rumenko: ja pocinjem da menjam boju i nekako objasnim da je moj brat pogresio... Ha ha ha, ubila sam ga kad sam stigla kuci i ja sam njega blamirala i dalje to radim kad njegovim drugovima pricam sta je radio... Tako mu i treba, sta sam ja taj dan prezivela pored njega...

Moj najveci blam:
Kad sam bila mala, bila sam na lidu sa mamom i tatom.Kad sam videla da moj otac uzima
tudj peshkir, pochela sam da vichem:"Ej, to nije tvoj peshkir!"Ja kad sam podigla glavu,
videla sam da to nije uopshte moj otac, vec neki drugi mushkarac.Kakav blam:rumenko:

ovo nije moj blam ali je blam moje ortakinje... kada je recitovala pesmu ,,ruke,, i stigla do strofe ,,ruke obradjuju polja,, ona je sva ponosna rekla:,,ruke oplodjuju jaja,, tad je ceo razred poceo da se smeje, a nastavnik je pokusavao da nas umiri(bezuspesn0) dok je i sam pokusavao da zaustavi sopstveni smeh...mozda sada nije smesno ali je na casu bilo cepanje...;)

E sad sam se setila, pre neko veche bili mi u crkvi (dve drugarice i ja), i moja drugarica htela da sedne na ljuljashq a dole bilo neko blato, i ona se saplela i za malo da upadne i uhvatila se za neq ljuljashq i o5 se saplete i moja drgarica je uhvatila... tu bili neki likovi (stariji) i pocheli da se smeju, umiru... i posle toga su nas zaebavali celo veche kad god su nas videli...:lol:

Hm...ovo nije moj blam, već moje profesorke francuskog. Na velikom odmoru zezali se mi u učionici i drug odluči da odvali prednju dasku sa katedre. Mi u fazonu: ''Nemoj, tebra, zajebavaće nas posle razredna!'' Ne vredi. Mi, da napravimo veći štos, postavimo katedru ispred table, na sredini, a kako pred tablom imamo jednu ''platformu'' - vidik je bio za 5+. Nakon zvona ulazi prof. francuskog, i na sebi ima bluzu i kratku suknju. Žena seda, a kako je bila vrućina k'o u paklu, ženska malo raširila nožice. I tako se mi valjamo od smeha 45 minuta, a ona ništa ne provaljuje. Zvoni za kraj, madam izlazi, a drug iz prve klupe dobaci: ''Nema gaćice..." Posle 5 minuta ulazi ženska što nam predaje književnost,a ona u miniću...:rotf:

Joj,juce ja sa sestrom setala Bulevarom,i usle u neki butik.

I ja izasla prva,ali promasila ulaz,pa lupila glavom u neko staklo ,do ulaza.:hahaha:

I izadjem smejuci se ko luda.

Zatim moja sestra izlazi,isto cepajuci se.ja pomislih da je videla sta se meni desilo,a ona mi rece da je lupila u neko staklo.Isto kao i ja.Trebalo nam je sat vremena da dodjemo sebi od smeha,kad smo corave...:hahaha::hahaha::hahaha:

Mislim da me je ceo bulevar gledao dok sam se bukvalno valjala od semha.:hahaha:

Joj,juce ja sa sestrom setala Bulevarom,i usle u neki butik.

I ja izasla prva,ali promasila ulaz,pa lupila glavom u neko staklo ,do ulaza.:hahaha:

I izadjem smejuci se ko luda.

Zatim moja sestra izlazi,isto cepajuci se.ja pomislih da je videla sta se meni desilo,a ona mi rece da je lupila u neko staklo.Isto kao i ja.Trebalo nam je sat vremena da dodjemo sebi od smeha,kad smo corave...:hahaha::hahaha::hahaha:

Mislim da me je ceo bulevar gledao dok sam se bukvalno valjala od semha.:hahaha:

meni se to desilo jednom na moru kad imala 7 godina.:hahaha::hahaha:

Back