minitj dopicnjak sve do pupka

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
PS ovde ne pricamo o normalnim minicima..

Ne postoje normalni i nenormalni minići, postoje samo ne/normalni ljudi...

Za mene je to pitanje mode, a ne morala - može da mi se svidi i najkraći minić, ako mi se sviđa način na koji ga osoba nosi (kakav minić? sa kakvim cipelama? kakvo telo i stav? i slično).
A koliko znam, gledanje takođe nije zločin. Ko vole da ga primete, uvek će da smisli kako da privuče pažnju (lascivan smeh je dovoljan, sve i da je obučena od glave do pete ili neprivlačna), a ko voli da gleda, uvek će da nađe nešto za gledanje... ili maštanje... Zašto bi neka mlada devojka morala da razmišlja kako razmišlja neki 'matorac' i da se zbog toga cenzuriše u odevanju, i zašto neko ne sme da gleda devojke koje prolaze ulicom?
Shvatam da se roditelji brinu, ali to je sudbina roditelja, da se uvek brinu...

Za mene je to pitanje mode, a ne morala - može da mi se svidi i najkraći minić, ako mi se sviđa način na koji ga osoba nosi (kakav minić? sa kakvim cipelama? kakvo telo i stav? i slično).
A koliko znam, gledanje takođe nije zločin. Ko vole da ga primete, uvek će da smisli kako da privuče pažnju (lascivan smeh je dovoljan, sve i da je obučena od glave do pete ili neprivlačna), a ko voli da gleda, uvek će da nađe nešto za gledanje... ili maštanje... Zašto bi neka mlada devojka morala da razmišlja kako razmišlja neki 'matorac' i da se zbog toga cenzuriše u odevanju, i zašto neko ne sme da gleda devojke koje prolaze ulicom?
Jel to juris reputaciju haha?

Bona... :ok:

Ја сам до своје 30. године носила миниће или уске фарке. И да се не лажемо, мини се носи да би неко био изазован, исто као и уске фарке. А да ли ће изгледати и вулгарно, то зависи од става и одевне комбинације. Ја јесам деловала изазовно, али ме нико није ухватио за гузу.
И нервирају ме оне што обуку мини и онда на свака 2 минута повлаче сукњицу или хаљиницу у стилу "јао, баш ми је непријатно". Ако си то већ обукла, онда треба да умеш и да га носиш. Ако не, немој ни облачити.

pa nece svaka to da obuce, samo ona koja to moze da nosi.
i sta ce da joj bude i kad to obuce? pa ako ide sama medju vukovce nocu ok ima sanse mozda da ne prodje dobro ako stane da poprica?
ili cete vi vec to preciznije

Grdno gresis.
Nece to da obuce ni ona koja moze da nosi, a ima vise od dva grama mozga.
Inace, boli me uvo kako se ko oblaci, sve polazi/dolazi od kuce.
Pa ko voli, neka izvoli.

Ја сам до своје 30. године носила миниће или уске фарке. И да се не лажемо, мини се носи да би неко био изазован, исто као и уске фарке.

Opa!

Jesi li razmišljala da promeniš nik u "Mina 69" ?
Znaš, to 69 bude nekako...izazovno.
Tako vele, ne znam zašto. :huh:

Back