Jedna moja skolska tako obuce minic,tange se ocrtavaju,a njen tata je sljepi po guzi...ja padoh u nesvest.![]()
....stooo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna moja skolska tako obuce minic,tange se ocrtavaju,a njen tata je sljepi po guzi...ja padoh u nesvest.![]()
Vidim da ste razvezli o suknjicama......muskarci ce zene uvek posmatrati kao seksualne objekte
bez obzira sta da obuku - dokaz je islam i nacin oblacenja zena tamo.
Ponekad obucem one sorcice kratke, minice i ne bas uglavnom do iznad kolena xD
Još ne.![]()
Kako sto...tata treba pljeskati mamu po guzi a ne cerku.Guza joj je za skolske a ne za tatu.
Saće Linda da ti objasni da si tetka, niš' ne brini!Dopichnjaci nisu moj stil. Volim zenstvenost i eleganciju. I niko se nikada nije mesao u moj stil oblacenja, davao mi savete, predloge.
Saće Linda da ti objasni da si tetka, niš' ne brini!
I da si skrndelj i tako to.![]()
Saće Linda da ti objasni da si tetka, niš' ne brini!
I da si skrndelj i tako to.![]()
Onda ne vredi da te pitam kako sedaš i ustaješ na klupu, ono, na svadbama, kad su stolovi u redu, i klupe do stolova, pa moraš da se raskrečiš kad ulaziš i izlaziš iz reda....Dopichnjaci nisu moj stil. Volim zenstvenost i eleganciju. I niko se nikada nije mesao u moj stil oblacenja, davao mi savete, predloge.
Pa ove u dopičnjacima nemaju problem sa tim.Onda ne vredi da te pitam kako sedaš i ustaješ na klupu, ono, na svadbama, kad su stolovi u redu, i klupe do stolova, pa moraš da se raskrečiš kad ulaziš i izlaziš iz reda....
Pa ove u dopičnjacima nemaju problem sa tim.
Problem je kad je suknjica uska, a do kolena. Ah, muke mu ježove!
Pa u dopičnjaku se gaće vide i bez dizanja nogu. Te koje nose dopičnjak ne mare za gaće.Kako nemaju, pa ja kad treba da objašim klupu, moram da zadignem nogu, koleno mi dohvati do grudi, bre.
Kako bi to uradio u miniću, a da mi se ne vide gaće?![]()
Pa u dopičnjaku se gaće vide i bez dizanja nogu. Te koje nose dopičnjak ne mare za gaće.
....stooo![]()
Meni svakako dopičnjak nije dopadljiv.
Ja ne kontam kako žensko to može da obuče osim ako joj nije za posao što reče neko pre mene.
Meni se najviše sviDŽa minić do pola butki. Pola se vidi, a drugu polovinu da zamišljaš.![]()
Eto zasto treba ukinuti minice, da vi postene ne popadate ko kruske![]()
Pa, jeste, jeste
I poklončić je lepši kad je upakovan, nego kad je go.
Ako je to tebi normalno...
Jel bi ti se dopalo kad bi tvoj muz cerku tako 'pomazio'?
Sve to treba da ostane u porodici
"Joj, bratko, bratko, hebeš bolje nego tatko, to mi kaže mama"