Mr Goluza
Primećen član
- Poruka
- 730
Ne ne,one su sve majke tereze,a mini suknje i isturene sise su za ulagace tj za sponzore,pa nece one svima da daju da ih drndaju haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam za tvoje tripove i halucinacije, inkvizicijske sprave i lomače u glavi. To je tvoj problem. I one koju ti ,,tretiraš". Ne osećam se prozvanom, pišem ono što msm...A sve takve bolesnike iz krajnosti u krajnost koji idu -prezirem, nije vama lako.ma super što ti čitaš knjige i sve to nego...jel to hoćeš da kažeš da vonabi qurve ne umeju da čitaju?
a i i nije ni bitno što si ti pročitala rat i mir ako si sisu izbacila u prvi plan i time pokazala šta su ti prioriteti i kako bi da budeš tretirana

Ne znam za tvoje tripove i halucinacije, inkvizicijske sprave i lomače u glavi. To je tvoj problem. I one koju ti ,,tretiraš". Ne osećam se prozvanom, pišem ono što msm...A sve takve bolesnike iz krajnosti u krajnost koji idu -prezirem, nije vama lako.

p.s. ne znam dal kasnim na debatu il je već odavno završena![]()

p.s. ne znam dal kasnim na debatu il je već odavno završena![]()
jes ti čitala dostojevskog?![]()
jesam, Zločin i kaznu, jel se to računa?
: )))
zavisi dal voliš da izbaciš sisu
?al ih zato obožavaju vonabi qurve, kao i qurve![]()
ako volim, to je zločin il kazna?
I neki muskarci. Kako njih zoves?

ako volim, to je zločin il kazna?

eve ga ovaj smor došo da mi kaže da sam *****![]()
eve ga ovaj smor došo da mi kaže da sam *****![]()
Ma nisi ti *****, ako će on to da ti kaže...Ti si ,,Apsolutni Nepodoban"

O cemu pricas - pitanje je bilo jasno.

pa sad, ako su ti loše onda može da bude i jedno i drugo za nas ostale![]()

ma sevaj bre smoru na kub![]()
имам овакав
бели
ову сиву лево комбинацију тражим пресавршена ми је <3![]()
![]()
ово исто волим ^.^
http://1.***************/_8b8dTUxU4JY/TQTnNY-VaRI/AAAAAAAABrc/hEvY8qrJMlo/s400/3.jpgех![]()
![]()