Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
valjda ce nam preneti to svoje ogromne znanje
u osvajanju srca lepse populacije;
onda moze i pop da se zove![]()
Ne, dok ne odem na karneval u Riju... barem što se mene tiče

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valjda ce nam preneti to svoje ogromne znanje
u osvajanju srca lepse populacije;
onda moze i pop da se zove![]()

Ne, dok ne odem na karneval u Riju... barem što se mene tiče![]()
Ne kolegu, nego druga. Kolege su mi na poslu.
Generalizuješ motive mladih tipova za vezu sa starijom ženom, zapravo svodiš samo na jedan jedini motiv - seksualni.
...svaka ta starija zna sta zeli od mladjih muskaraca
...Sama si ovim svojim agresivnim tonom potvrdila da te dira, a zašto.. pa, valjda ti znaš.A zašto da me ne dira? Ko si ti da mi propišeš šta će da me dira a šta ne? I šta uopšte znači dira? Napisala sam uznemirava, ili preciznije, vređa. Briga me šta će forumsko javno mnjenje da mi potrvdi ili negira, temu sam otvorila iz istog razloga iz kojeg svi otvaraju svoje teme. Da bi se na njoj diskutovalo. I šta oćeš ti uopšte? Što se mešaš u moju prepisku sa Borkom? Zašto odgovaraš u njeno ime?!
baš zato![]()
taj sam ja sam se lozioNe mislim da je to ista novo.
Kako se zove onaj stari film gde je student u semi sa prijateljicom roditelja?
Toga je bilo i pre. Nisam jednom cula nekog muskarca kako priznaje da se kao tinejdzer lozio na mamu svoga druga/drugarice.
Meni su cudnije te zene, jer mi je nekako prirodnije da je muskarac stariji, stabilniji, dominantniji... Ali, to sam samo ja. Ako proradi strast i oboje uzivaju, sta se to nas tice!?!
apsolutno.
popularno? koga briga sta je popularno.
osim toga, sigurna sam da je procentualno mnogo vise onih koji imaju neki kriterijum..samo su tisi.

jadan misliš li ti glavom,nijesi valjda zamislijo da će tvog osjetiti.

Sama si ovim svojim agresivnim tonom potvrdila da te dira, a zašto.. pa, valjda ti znaš.
Ako ti se moj post ne dopada, onda je trebalo da napišeš u uvodnom postu da ne želiš da se na tvojoj temi ostavljaju postovi koji ti se neće dopasti.
A zašto da me ne dira? Ko si ti da mi propišeš šta će da me dira a šta ne? I šta uopšte znači dira? Napisala sam uznemirava, ili preciznije, vređa. Briga me šta će forumsko javno mnjenje da mi potrvdi ili negira, temu sam otvorila iz istog razloga iz kojeg svi otvaraju svoje teme. Da bi se na njoj diskutovalo. I šta oćeš ti uopšte? Što se mešaš u moju prepisku sa Borkom? Zašto odgovaraš u njeno ime?!

ehh, pa nemam ja niske pobude... ja odo da vidim, ne adidas da zakačim![]()

Možda danas, pre dvadesetak godina klinci koji su se ložili na starije bili su izuzetak. Baš, skroz na skroz. Znači - došlo je do drastične promene.
Osoba A: Pročitaj moje postove na temi, pa onda ponovi to.
Osoba B: Pročitaj ponovno uvodni post, i baci pogled na tekst u spojleru.
A ako vas mrzi pročitajte odgovor bogomoljki. Pa ako ste i dalje rešeni da nagađate moje motive za temu i kenjate, samo napred. IDGAF.
Borčice, pomenula sam i Diplomca i gdju Robinson u uvodu. U SPOJLERU![]()
ne raspravljaj se s njom nabodi jeeee, nabodi jeeee, nabodi jeeeee!![]()
...Gospodjice, nemoj da sereš.Sama si svojim agresivnim tonom dobila povratnu reakciju. Ne dopada mi se tvoj post, a pošto uvodni neću da menjam, evo ovde te molim da mi se više ne obraćaš lično. Na temu si mogla da odgovoriš i bez da koristiš obraćanje ad hominem.
To je bilo potpuno bespotrebno, a i bezobrazno obzirom da sam citirala post osobe od koje sam želela da dobijem odgovor upućen lično meni. A to nisi ti.
ja izgleda danas na osnovu toga sto sam milf dobila popust
dobila sam u postansko sanduce letak od neke teretane,pa pise ostanite fit u cetrdesetim
nazovem da se raspitam,pita rekla bih mlad momak a sta vi hocete?
pa da vezbam
kaze 2000 din
a jel hocete da vezbamo sami?
necu ja bih u grupi,znate ja cu sad da napunim pedeset godina
a on,oooo pa za vas je onda popust,vi mozete za 1500
tacno sam mu cula u glasu slavuje
mislim nije bas da sam ukapirala zasto al ajd,valjda se pali na babe

ko ce da cita 12ak strana, al par tvoja odgovora su dovljna da naslutim da pricas a ne znas
to sto se muskarci foliraju i ne pricaju da se loze na starije da ih ne zezaju ne znaci da se stvarno nisu lozili
naravno kad prodjes 30 pa i 40 to se mena, al ako uleti neka ebozovna starija, velika je verovatnoca da ta dobije prednost
...i zato meni nije jasno "sta ona zeli da cuje"
!?Gospodjice, nemoj da sereš.
Ako ti se ne dopada pisanije na ovoj temi, a posebno moje, a ti otvori temu na tinejdžerima, pa ćeš od njih možda i dobiti odgovore kakve bi želela.
ograđujem se ...Ne kapiram ni ja. Meni nije skandalozno, i ti to znaš. Ali pročeprkaj malo po odgovorima ako te ne mrzi pa ćeš videti da se današnje milfovanje značajno razlikuje u jednom aspektu od milfovanja prijatelja koje si pomenula - niko od recimo ovde prisutnih koji su se izjasnili "za" (a skoro svi su se tako izjasnili), nije ni pomenuo LIČNOST žene sa kojom bi ispunjavali svoje seksualne afinitete. Isključivo njihovo seksualno iskustvo i neinhibiranost. Ili da se prosto izrazim: bole ih ona stvar za njen intelekt i karakter, oni bi v e ž b a n k u. I ako me nešto u celoj toj današnjoj milf priči uznemirava, to je to. Odsustvo ikakve želje da se sa tom ženom spoje na bilo koji drugi način sem seksualnog. Ili bar tako pišu i pričaju. Imala sam prilike da ih čujem. A ovde i da pročitam.