MILF

brate, razumi je...
tesko joj je...
zaljubila se u mladjanog momka,
pa sad ispituje teren, sta i kako...
a mi joj ubismo svaku nadu da je on sa njom zbog suptilnog magnetizma njene licnosti,
a ne zbog sexa...:lol:
iako, da je pazljivo citala sta sam napisao,
znala bi da to nije nemoguce...
evo, momak Verice Rakocevic je od nje duplo mladji...
i voli je...
tako bar kaze...
nije sve tako crno!

Eto...provaljena sam...ostaje mi samo da pokupim pinkle i da odem :lakunoc:

A vi nastavite...ili nemojte.

Loše vesti su me dotukle, ne mogu više :(

Možda danas, pre dvadesetak godina klinci koji su se ložili na starije bili su izuzetak. Baš, skroz na skroz. Znači - došlo je do drastične promene.

Pa hebi ga, sad baš da guglam linkove nemam vremena, ali nisam ja izmislila da je trend postao masovno popularan pre desetak godina, a opet, i poslednji put ponavljam da nigde nisam napisala da opčinjenost mladića starijim ženama nije postojala i ranije.

to je uvek postojalo sa intenetom se samo skplotisalo brze
pitaj slokija i jos neke dal znaju za teresu orlowski

evo ja zavrsila za pre podne
sinoc zaginula do posle ponoci na sastanku sa personalom
od sledece nedelje gruvamo kao masina..sad odradjujem reklamne banere koje ce posle moja cera da postavlja
radi se
mozda danas stignem i na adicu da se isplivam
mozda i ne stignem jer mi po podne dolazi programer da zavrsimo novi softver
kakva ti je to nocna smena :smeker:

E bash fino...drago mi je da si od jutros tako produktivna, za razliku od mene koji ovde ubija vrijeme umjesto da zavrsava posao kao sav normalan svijet...al ajde, ruzno je vrijeme pa nije mrsko raditi do u kasne sate.

Finansije, doduse ti ne znas kako je to u ovom sektoru tako da ti necu pokusavati obajsniti kakve nocne smjene. Pokusaj to ovako shvatiti...NORMA je sve sto se broji...a kada ces je ispuniti...prije ili poslije podne, nije bitno...dok god konto stima :prstic:...

Ti radish ono...malo pa malo...nemash normalno radno vrijeme...vec kad uleti sljaka? Pa fino...al ja to ne bih mogao...kod mene mora stalno da se kotrlja (:

aha.
vazi, vazi..pripupitaj je samo sta misli o izbeglicama..:lol:

Pa sta misli o izbjeglicama? Ima pravo na misljenje...kakvo god da je...misljenja se menjaju, uvijek... Politicka elita je liberalna i konzervativna...i opet elita...svako ima svoje pro / kontra...u demokratiji smo, Bogu hvala...

E bash fino...drago mi je da si od jutros tako produktivna, za razliku od mene koji ovde ubija vrijeme umjesto da zavrsava posao kao sav normalan svijet...al ajde, ruzno je vrijeme pa nije mrsko raditi do u kasne sate.

Finansije, doduse ti ne znas kako je to u ovom sektoru tako da ti necu pokusavati obajsniti kakve nocne smjene. Pokusaj to ovako shvatiti...NORMA je sve sto se broji...a kada ces je ispuniti...prije ili poslije podne, nije bitno...dok god konto stima :prstic:...

Ti radish ono...malo pa malo...nemash normalno radno vrijeme...vec kad uleti sljaka? Pa fino...al ja to ne bih mogao...kod mene mora stalno da se kotrlja (:

kako nemam, imam
meni je od 7 - 23h
s tim sto su moje delatnosti sezonske, zato i radim dve da se dopunjuju i zatvorim celu godinu sa efektom
akcije su za popunjavanje termina koji su slabije poseceni u toku dana..prelaz izmedju dve smene od 14 - 17h

kako nemam, imam
meni je od 7 - 23h
s tim sto su moje delatnosti sezonske, zato i radim dve da se dopunjuju i zatvorim celu godinu sa efektom
akcije su za popunjavanje termina koji su slabije poseceni u toku dana..prelaz izmedju dve smene od 14 - 17h

...aham...ja sam mislio da ti ono kao ispomoch...kada tako pricash o poslijepodnevnom kupanju na Adi, tokom radnog vremena :rumenko:...

Ja sam uvijek govorio...idem u skolu samo da imam normalno radno vrijeme i da mogud a biram :prstic:...i hvala bogu, omogucio sam si to... Neko moze tako kao ti...ja sam ipak vise okrenut porodici...volim da imam vremena i za njih a i za svoje sportske aktivnosti (: ...

pa eto sve znas:zag:
zene kad se razvedu gube na svakoj vrednosti
zena vredi nesto samo kad ima burmu na prstu :heart:

Covjek vrijedi onoliko koliko osjeca u srcu ;) ...oni kome treba potvrda ne vrijede mnogo zato sto u srcu imaju nemir...o to me se radi...zato ta trka nakon razvoda...za dokazivanje, da upravo jos uvijek vrijedi (: ...:cvet:...

jao i ja cu da imam akciju sad za trece doba - 2.000 mesecno za treninge sa sve lekarskim pregledom i laboratorijskom analizom :)
treba cuvati i postovati starije :heart:

idi dive u onu stvar,sahrani me sa tim trecim dobom:zcepanje:
ima li uopste cetvrtog?
to je kao ima li zivota posle smrti?:lol:

Back