gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a do kad cu moci to jos da budem![]()

MILF je akronim od "Mother/Mom/Mama I'd Like to ****" (mama koju bih da tucam, prim.prev.) Međutim, korišćenje fraze postaje relativno obskurno u opšte-prihvaćenim medijskim tokovima i uopšte sadržajima zabavnog karaktera. Plural eng.akronima je "milves".
DILF "Dad/Daddy I'd Like to ****" (tata kojeg bih da kresnem) je rodno oprečan sleng akronom izrazu "MILF".
Meni je ovaj fenomen potpuno fascinantan. Da mi je neko u osamnaestoj godini rekao da će se za dvadesetak godina moji vršnjaci (18-20 godina) ložiti na žene koje su i po petnaest, dvadeset pa i više godina starije od njih, rekla bih mu “lud li si”. Iz moje perspektive tada, neko od trideset je bio čika, osoba lišena bilo kakve erotske privlačnosti. Doduše, imala sam drugarice koje su volele starije tipove, ali ne baš TOLIKO starije.
Dakle, “kako je tačno, nekada tabu-erotski fetiš postao raširen, kulturno sankcionisani ideal, perverzan miks brendiranja i moći?” Jednostavnije, zašto se mladići lože bre na žene koje mogu da im budu majke? Jesu li listom postali edipovci ili...je nešto drugo. Ako izuzmemo seksualnu komponentu, da li su razlozi za relativno iznenadnu ekspanziju te pojave (lošiji) odnosi između vršnjaka i vršnjakinja (pod ovim podrazumevam +/-5g...i tako to![]()
Važno: tema nema za cilj da bilo koga vređa, ni mladiće koji vole starije tete, ni tete koje nemaju ništa protiv veza sa mlađim muškarcima.
MILF je akronim od "Mother/Mom/Mama I'd Like to ****" (mama koju bih da tucam, prim.prev.) Međutim, korišćenje fraze postaje relativno obskurno u opšte-prihvaćenim medijskim tokovima i uopšte sadržajima zabavnog karaktera. Plural eng.akronima je "milves".
DILF "Dad/Daddy I'd Like to ****" (tata kojeg bih da kresnem) je rodno oprečan sleng akronom izrazu "MILF".
Meni je ovaj fenomen potpuno fascinantan. Da mi je neko u osamnaestoj godini rekao da će se za dvadesetak godina moji vršnjaci (18-20 godina) ložiti na žene koje su i po petnaest, dvadeset pa i više godina starije od njih, rekla bih mu “lud li si”. Iz moje perspektive tada, neko od trideset je bio čika, osoba lišena bilo kakve erotske privlačnosti. Doduše, imala sam drugarice koje su volele starije tipove, ali ne baš TOLIKO starije.
Dakle, “kako je tačno, nekada tabu-erotski fetiš postao raširen, kulturno sankcionisani ideal, perverzan miks brendiranja i moći?” Jednostavnije, zašto se mladići lože bre na žene koje mogu da im budu majke? Jesu li listom postali edipovci ili...je nešto drugo. Ako izuzmemo seksualnu komponentu, da li su razlozi za relativno iznenadnu ekspanziju te pojave (lošiji) odnosi između vršnjaka i vršnjakinja (pod ovim podrazumevam +/-5g...i tako to![]()
Važno: tema nema za cilj da bilo koga vređa, ni mladiće koji vole starije tete, ni tete koje nemaju ništa protiv veza sa mlađim muškarcima.
Ne mislim da je to ista novo.
Kako se zove onaj stari film gde je student u semi sa prijateljicom roditelja?
Toga je bilo i pre. Nisam jednom cula nekog muskarca kako priznaje da se kao tinejdzer lozio na mamu svoga druga/drugarice.
Meni su cudnije te zene, jer mi je nekako prirodnije da je muskarac stariji, stabilniji, dominantniji... Ali, to sam samo ja. Ako proradi strast i oboje uzivaju, sta se to nas tice!?!
dzaba mislis kad ne znas
Ja mislim da je nju ladno startao neli klinac od 20...sa spikom:"injao matora kako bih te mazio"...i ona (nevina dusha, naravno)...neimajuci iskustvo sa tako nekim posto ni jedna osoba u njenoj okolini nikada nije pozelila stariju komsinku, otvorila ovde temu da to osudi kao poremecaj...al nelez Vraze...ovde publika josh gora od tog klinca
...

Nisu milfice od juče. Ko je gledao film "Diplomac"? "Harold i Mod" je ... hm ... krajnost.
Imala sam gimnazijskog druga iz sasvim funkcionalne porodice (nije svaki ljubitelj starijih Edipovac) koji se ložio na one 30+. Posrećilo mu se na faksu, kada se smuvao sa nekom asistentkinjom od četrdesetak. Potpuno se zaludeo. Navodno je ta znala šta hoće i bila neiscrpni izvor seksualnih eksperimenata, ali – isto tako – „dorasla“ njegovoj potrebi da, u pauzi između dva tucanja, odgovori na intelektualne izazove. Bili su zajedno godinu ili dve, nakon čega ga je ostavila, uz obrazloženje da on tek treba da gradi budućnost. Patio, propatio ... i kasnije se oženio vršnjakinjom.
Drugi primer: takođe moj drug, sin sveštenika kome je bilo predodređeno da upiše teologiju i nastavi porodičnu tradiciju. Strogo vaspitavan i kontrolisan. Roditelji su mu se šokirali kada su saznali za vezu sa ženom dvadesetak godina starijom, i poslali ga na školovanje u inostranstvo. Ali, veza je bila isuviše jaka/burna, pa je žena otišla za njim, tako da su komotno uživali van vidokruga njegove porodice. Bila je upadljivo zgodna, vrlo ekstravagantna i pojavom i karakterom i čini mi se da je ta ekstravagancija u samom početku bila ključna za njegovu zanesenost. Kasnije je znao da je spomene kao najpametniju i najženstveniju koju je ikada upoznao. Bili su zajedno nekoliko godina.
Ja sam, sa 17, bila u jednogodišnjoj vezi sa 15 godina starijim muškarcem. Slagao me je za svoje godine, a meni nije izgledao kao momak koji ima više od 23-24. Bila je to lepa veza, strastvena i nežna istovremeno, veza u kojoj sam se osećala kao princeza, bila mažena, pažena i istovremeno poštovana. Nikada se zbog nje nisam pokajala. Inače me nisu interesovali „matorci“; uglavnom sam se zabavljala sa momcima 5-6 godina starijim.
Mislim da je nepotrebno kopati po razlozima zašto nekog momka privlače zrele žene. Štaviše, mislim da je veoma korisno da on ostvari svoju fantaziju i proveri da li mu više odgovara takva veza od veze sa mlađom. Ne kapiram zašto bi to bilo skandalozno, neprimereno ili nenormalno.
Ne kapiram ni ja. Meni nije skandalozno, i ti to znaš. Ali pročeprkaj malo po odgovorima ako te ne mrzi pa ćeš videti da se današnje milfovanje značajno razlikuje u jednom aspektu od milfovanja prijatelja koje si pomenula - niko od recimo ovde prisutnih koji su se izjasnili "za" (a skoro svi su se tako izjasnili), nije ni pomenuo LIČNOST žene sa kojom bi ispunjavali svoje seksualne afinitete. Isključivo njihovo seksualno iskustvo i neinhibiranost. Ili da se prosto izrazim: bole ih ona stvar za njen intelekt i karakter, oni bi v e ž b a n k u. I ako me nešto u celoj toj današnjoj milf priči uznemirava, to je to. Odsustvo ikakve želje da se sa tom ženom spoje na bilo koji drugi način sem seksualnog. Ili bar tako pišu i pričaju. Imala sam prilike da ih čujem. A ovde i da pročitam.
...Osoba A: Pročitaj moje postove na temi, pa onda ponovi to.
Osoba B: Pročitaj ponovno uvodni post, i baci pogled na tekst u spojleru.
? Ti si sama rekla da nisi imala ni jednog kolegu pa ti je samo receno i argumentovano da nije tako. Sta tebe konkretno interesuje? Vredja te sto u starijim zenama nismo trazili nekoga s kim bi da se ljubimo vec s kim bi samo sex?!ja izgleda danas na osnovu toga sto sam milf dobila popust
dobila sam u postansko sanduce letak od neke teretane,pa pise ostanite fit u cetrdesetim
nazovem da se raspitam,pita rekla bih mlad momak a sta vi hocete?
pa da vezbam
kaze 2000 din
a jel hocete da vezbamo sami?
necu ja bih u grupi,znate ja cu sad da napunim pedeset godina
a on,oooo pa za vas je onda popust,vi mozete za 1500
tacno sam mu cula u glasu slavuje
mislim nije bas da sam ukapirala zasto al ajd,valjda se pali na babe

Ne kapiram ni ja. Meni nije skandalozno, i ti to znaš. Ali pročeprkaj malo po odgovorima ako te ne mrzi pa ćeš videti da se današnje milfovanje značajno razlikuje u jednom aspektu od milfovanja prijatelja koje si pomenula - niko od recimo ovde prisutnih koji su se izjasnili "za" (a skoro svi su se tako izjasnili), nije ni pomenuo LIČNOST žene sa kojom bi ispunjavali svoje seksualne afinitete. Isključivo njihovo seksualno iskustvo i neinhibiranost. Ili da se prosto izrazim: bole ih ona stvar za njen intelekt i karakter, oni bi v e ž b a n k u. I ako me nešto u celoj toj današnjoj milf priči uznemirava, to je to. Odsustvo ikakve želje da se sa tom ženom spoje na bilo koji drugi način sem seksualnog. Ili bar tako pišu i pričaju. Imala sam prilike da ih čujem. A ovde i da pročitam.
A zašto to tebe dira?Ne kapiram ni ja. Meni nije skandalozno, i ti to znaš. Ali pročeprkaj malo po odgovorima ako te ne mrzi pa ćeš videti da se današnje milfovanje značajno razlikuje u jednom aspektu od milfovanja prijatelja koje si pomenula - niko od recimo ovde prisutnih koji su se izjasnili "za" (a skoro svi su se tako izjasnili), nije ni pomenuo LIČNOST žene sa kojom bi ispunjavali svoje seksualne afinitete. Isključivo njihovo seksualno iskustvo i neinhibiranost. Ili da se prosto izrazim: bole ih ona stvar za njen intelekt i karakter, oni bi v e ž b a n k u. I ako me nešto u celoj toj današnjoj milf priči uznemirava, to je to. Odsustvo ikakve želje da se sa tom ženom spoje na bilo koji drugi način sem seksualnog. Ili bar tako pišu i pričaju. Imala sam prilike da ih čujem. A ovde i da pročitam.
tako je. svaki iole normalan muskarac bira s kim ce da legne.naravno da to niko nije pomenuo,
ali se bar u mom slucaju to podrazumeva...
msm, moze ona da izgleda dobro, al ako je skotina ovako,
kucka i tako to, mrsupizdumaterinu bre!
ni mladje ne tolerisem da mi se tu nesto kuckaju, a ne matore...
tako da, nemoj to da te brine, ima nas koji i o tome vodimo racuna...
pa msm, podji samo od toga da se desi sledece...
upoznam tako neku milficu, zgotnemo se, vidim ja da bi ona tela,
ali kontam da je ostrokondjula...
i sad, ja je potegnem, ona odlepi, i pocne da mi pravi probleme...
ili pocne sa nekim freak control ispadima...
nema sanse...
zato biram sa kim cu da legnem...
bez obzira na godine...
tako je. svaki iole normalan muskarac bira s kim ce da legne.
jbt pa nisu svi svastojebi..zeljni i ugrozeni.
Ti nas stvarno zahebavash...
- - - - - - - - - -
Osoba B: zasto, sta je pogresno shvaceno? Ti si sama rekla da nisi imala ni jednog kolegu pa ti je samo receno i argumentovano da nije tako. Sta tebe konkretno interesuje? Vredja te sto u starijim zenama nismo trazili nekoga s kim bi da se ljubimo vec s kim bi samo sex?!
samo bih ispravio tvoj post u smislu polne odrednice koja je krajnje nepootrebna...
svaka iole normalna osoba bira sa kim ce leci...
iako to nije mnogo popularno danas...
apsolutno.samo bih ispravio tvoj post u smislu polne odrednice koja je krajnje nepootrebna...
svaka iole normalna osoba bira sa kim ce leci...
iako to nije mnogo popularno danas...
Ne zajebavam, ja sam jedna duševna žena.
Kolegu? Nisam imala kolegu? Misliš vezu s mlađim tipom. Crno na belo sam napisala da jesam, i koliko je bio mlađi, i kako je tekla veza i kako se završila. Mene konkretno interesuju razlozi zbog kojih se mladići danas masovno lože na starije žene. Ne vređa me ništa, kao prvo, kao drugo ne generalizuj na osnovu ličnog primer(k)a.
Amin.
?
...A zašto to tebe dira?
I uostalom, otkud ti znaš sa kog aspekta su milfovali klinci u prošlosti? Na osnovu filmskih romantično-erotičnih prikaza?
Činjenica je da se, statistički gledano (a i forum možemo uzeti kao svojevrsni statistički presek), klinci lože na pristupačnost seksa bez većeg ulaganja kod zrelih kuguar žena, kao i na njihovo seksualno iskustvo, odsustvo seksualnih inhibicija i u najvećem broju slučajeva odsustvo želje za dubljim vezivanjem - što ne znači da nema izuzetaka i da se ne može javiti dublja povezanost i privlačnost na svim nivoima, iako mnogo ređe nego što se ta povezanost dešava kod vršnjaka.
Mislim, nije neka posebno jaka stvar - osim ako si temu otvorila sa željom da ti forumsko javno mnijenje potvrdi tu lepotu ličnosti, intelekta, karaktera i seksepila zrele žene iz ugla klinca, a forumska javnost ti potvrdila vežbanku.
Nisi imala kolegu koji se lozio na starije zene...to si rekla. Da li si bila sa mladjim, ne znam ali pitam zasto mislis da je to danas "masovna pojava"?
To je uviejk tako bilo, doslovno...danas kroz medije samo vise dolazi do izrazaja...
I sta ja to generalizujem?