Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno i taj momak je stavio sliku na sajt da bi kresnuo nešto. sve se bojim da mu je romansa na pameti. ne kažem da se ne dešava, ali daj da se ne lažemo oko motiva.
za sve žene krive, a on otvara profil na sajtu za upoznavanje![]()
+
ajd da ima blizu 5 banki pa i da kazes da nema volje za nista
ja sam isto radio i po 18 sati na dan, al dok sam bio mladji nije me sprecavalo to da ja pored posla i imam ispunjen seksualni zivot
a tek sa 20, radio sam u firmi od 6:30 do 14:30., naravno u 5 ustajao, dodjem kuci, pojedem nesto, odremnem pola sata u fotelji i idem na drugi posao gde smo drzali Versand, kako se kaze na nasem, dostava novina, do 21 uvece ponekad i duze, ponekad sat ranije zavrsavalo, tako dve godine, odatle sam isao ili u skitju ili nekoj na gajbi...kad si pun energije mozes sve...tad niko nije znao o app ovima znaci bila drugacija organizacija, e sad sve cekaju kuci pred internetom da im neko padne na gajbi, ne ide to tako
Tako je, lenstina bre.
I sta ocekuje, da ce se zaljubiti u njega preko slike?
Zna se cemu sluze takve aplikacije.
ocigledno, kad mu je pojam zblizavanja unajmljivanje tajlandjanki na godisnjem odmoru
Apsolutno si u krivu...!
Dokazano je da je takvo muvanje iliti razbijanje barijera i grca mnogo uspjesnije neko oni prilasci po klubovima i kupljenje kontejnera kako jedna mlada dusha juce rece...ali, to sada nije tema. Cinjenica je da nikada necete osjetiti taj posao i situaciju...zato nema smisla sada ovde nagadjati sta i kako.
Rista...sta mislis radi cega je 60% bankara na kokainu???
Zive Kokain + Rithalin + Valium zivot...! I sta mislis zasto? Zato sto je lako...ne naprotiv.
Ovaje decko trazi izlaz u sportu...trenira i radi kao lud...nema tog mooda da izgura taj pritisak koji oni imaju i kuci idu bez glavobolje, veruj mi ...
.
Nije bitno da li sam ja u pravu ili u krivu.
Pristojne, smerne devojke se traze na pristojnim mestima.
Aplikacije su za kres kombinacije
nisam reko da je posao lak, al ga je sam birao, sam izabrao da mlati pare
Opet nije tacno...imamo ovde par clanova koji su se na forumu smuvali i vjencali...
dal su se kresnuli pre il posle braka![]()
Opet nije tacno...imamo ovde par clanova koji su se na forumu smuvali i vjencali...
- - - - - - - - - -
Ne kuka on...on je samo konstatovao poglete i potrebe zena...a ja sam to prenijeo ovde zato sto se poklopilo sa temom MILF...
"mama mi je rekla, ne daj prve noci..."![]()
seks moze da bude - bez emocija, sa emocijama, medju vrsnjacima, sa ekstremnom razlikom u godinama u oba pravca, seks prepun strasti, seks kao obicno praznjenje..
svako izabere ono sto mu je potrebno
MILF je akronim od "Mother/Mom/Mama I'd Like to ****" (mama koju bih da tucam, prim.prev.) Međutim, korišćenje fraze postaje relativno obskurno u opšte-prihvaćenim medijskim tokovima i uopšte sadržajima zabavnog karaktera. Plural eng.akronima je "milves".
DILF "Dad/Daddy I'd Like to ****" (tata kojeg bih da kresnem) je rodno oprečan sleng akronom izrazu "MILF".
Meni je ovaj fenomen potpuno fascinantan. Da mi je neko u osamnaestoj godini rekao da će se za dvadesetak godina moji vršnjaci (18-20 godina) ložiti na žene koje su i po petnaest, dvadeset pa i više godina starije od njih, rekla bih mu “lud li si”. Iz moje perspektive tada, neko od trideset je bio čika, osoba lišena bilo kakve erotske privlačnosti. Doduše, imala sam drugarice koje su volele starije tipove, ali ne baš TOLIKO starije.
Dakle, “kako je tačno, nekada tabu-erotski fetiš postao raširen, kulturno sankcionisani ideal, perverzan miks brendiranja i moći?” Jednostavnije, zašto se mladići lože bre na žene koje mogu da im budu majke? Jesu li listom postali edipovci ili...je nešto drugo. Ako izuzmemo seksualnu komponentu, da li su razlozi za relativno iznenadnu ekspanziju te pojave (lošiji) odnosi između vršnjaka i vršnjakinja (pod ovim podrazumevam +/-5g...i tako to![]()
Važno: tema nema za cilj da bilo koga vređa, ni mladiće koji vole starije tete, ni tete koje nemaju ništa protiv veza sa mlađim muškarcima.
Borka, U r my kind of woman. Ali i to znaš. Kao i da sve što si opisala nije ni my cup of tea.
Što se mene (a verujem i tebe) tiče, svaka dalja diskusija na zadatu temu izlišna je.
što bi reko de Niro...pa neće valjda tim ustima(a pre toga bio oralni sex) da mi ljubi decu...Naravno, zasto da ne?
Kada birash onda to radish racionalno...ili ne!?
I ja DA MORAM da biram, birao bih zenu sa kojom bih imao mirnu, stabilnu buducnost...a ne neku zjaku samo zato sto se dobro tuca. Sa takvima se bebe ne prave. Mnogo je brakova u kojima je sex vec godinama mrtav i ljudi funkcionisu.
Ljubav vs Sex = 1 : 0![]()
klinci su oduvek voleli tetke samo to nije bilo toliko mejnstrim niti je postojao net da se rasiri poseban naziv za to.
pa preterujes zeno bozja.Zar i vas dve, sine Brute?
- - - - - - - - - -
A kakav mu je seks sa ovom što je oženio? Neki što mu se ne sviđa?
Ima li ga uopšte?
pa preterujes zeno bozja.
ljubav je za onaj deo ..naucna fantastika, ili religija..)
Da li ste pitali Rušku Jakić za stručno mišljenje i osvrt na milf aktivnosti iz njenog mladalačkog ugla?
http://www.telegraf.rs/jetset/979373-ruska-jakic-svako-ko-je-spavao-sa-mnom-hteo-je-da-me-zeni-video
Nisi pažljivo čitao uvodni post, ne radi se o ženama sa "guzičetinama", nego o vrlo negovanim, lepim ženama koje su prešle trideset, trideset petu. Ima ih puno. To prvo, drugo lično znam za slučajeve gde su se malci opako zaljubljivali u svoje starije partnerke, tako da ni ta teorija o sirovom seksu ne pije vodu, bar ne sasvim. A da je žena opuštenija u seksu što je starija, to nemam apsolutno nameru da osporavam.