- Poruka
- 3.015
Slucajno posedujem jednu kopiju 
Update radi savrseno

Update radi savrseno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A zasto ne na single core konfu?...Ja posedujem Intel celeron 2,8GHz i 1GB rama i primetio sam potpuno iste promene kao i ti...brze otvaranje ,brze kopiranje,lepsi izgled,i jos neke sitnice...Tako da slobodno moze da se instalira i na single core i na 1GB rama ,ali ako neko planira da igra igrice ,onda mu je dual core potreban,mada sve zavisi i od igrice...Na konfiguraciji:
AMD Athlon 64 X2 5200+
2.5GB DDR2
Gigabyte GeForce 8500GT 256MB DDR2 (pasivno hlađenje)
Vista Ultimate SP1 32-bit mi radi savršeno. Aero je uključen, od servisa je samo isključen Windows Defender. Zahvaljujući Superfetch servisu aplikacije se mnogo brže otvaraju u odnosu na XP. Kopiranje fajlova je takođe brže nego u XP-u, Windows update je daleko pregledniji a da ne pominjem to da nije potrebno instalirati razne tweak programe da bi se npr. isključio/uključio CD/DVD autorun, zatim jednostavna mogućnost instaliranja i biranja language pack-ova...
Ako odlučite da pređete na Vistu, imajte u vidu sledeće:
1) Ne instalirajte Vistu na single core mašine već isključivo na dual core mašine sa min. 2GB RAM-a;
2) Instalirajte isključivo sa originalne kopije Vista SP1 DVD-a, ukoliko je nemate izguglajte MSDN izdanje Viste sa SP1 (dalje o ovome nećemo ovde), dakle NE KORISTITE razne budževine sa integrisanim zakrpama zaključno sa određenim mesecom...Zakrpe instalirajre preko Windows Update-a nakon instalacije sistema....
3) Ukoliko nemate brz Internet, Windows Update će vam naravno predstavljati problem. U tom slučaju skinite samo sledeće zakrpe:
1. http://www.microsoft.com/downloads/...B0-564E-4326-894E-05CBA709CB39&displaylang=en (32-bit)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=C3536CAA-7B71-4525-9D23-21A5B3D4507F (64-bit)
2. http://www.microsoft.com/downloads/...6c-b548-47cb-be0f-fb9bb7f17b56&DisplayLang=en
Druga zakrpa je dosta bitna jer se odnosi na rešenja problema sa kompatibilnošću aplikacija i Viste.
Odlicno...Kako ce vista da mi radi sa ovim processorom ???
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60 GHz (over-clockovao sam na 1.90)
Kako ce vista da mi radi sa ovim processorom ???
ako uspes da je instalirasKako ce vista da mi radi sa ovim processorom ???
Koliko imas RAM-a?Kako ce vista da mi radi sa ovim processorom ???

Polako bre
Tek je izasla Vista 1,a ti vec hoces Vistu 7![]()
A trebalo je da se zove Windows Vienna.Kontam da je pogresio u kucanju...
Nije Vista 7, nego Windows 7 - na kojem se trenutno radi. Jos uvek nije zvanicno kako ce se zvati, pa je (za sada) Windows 7... a mozda i ostane kao "Windows 7".

Na konfiguraciji:
AMD Athlon 64 X2 5200+
2.5GB DDR2
Gigabyte GeForce 8500GT 256MB DDR2 (pasivno hlađenje)
...samo ja imam 2 GB DDR2 i GeForce XFX 8500GT sa 512 DDR2..isti procesor...Vista Ultimate..nego...je l imash problema sa Windows dreamscene?kod mene treperi dok ne promenim osvezivanje ekrana a chesto i to nije dovoljno nego krene ono display driver not responding bla bla...pa ne koristim nego obichnu pozadinu...je l to ima veze sa grafichkom?(predpostavljam da nam je isti chipset samo 2. proizvodjach)Znaci dobro odradjena krekovana Vista prima Update-ove???

Ovo je tema o VistiBas me interesuje kako ce izgledati taj Windows 7???
U svakom sluaju mislim da nece biti promasaj...vidjet cemo.
skoro iska konfigutacija...samo ja imam 2 GB DDR2 i GeForce XFX 8500GT sa 512 DDR2..isti procesor...Vista Ultimate..nego...je l imash problema sa Windows dreamscene?kod mene treperi dok ne promenim osvezivanje ekrana a chesto i to nije dovoljno nego krene ono display driver not responding bla bla...pa ne koristim nego obichnu pozadinu...je l to ima veze sa grafichkom?(predpostavljam da nam je isti chipset samo 2. proizvodjach)