mornar_popaj
Ističe se
- Poruka
- 2.939
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas kad sam ukljucivao komp pojavio mi se plavi ekran.Restartovao sam komp i onda je sve bilo OK.Kad se ukljucio komp izaslo je ovo:
Windows has recovered from an unexpected shutdown
Windows can check online for a solution to the problem
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 807C7715
BCP3: 88757100
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini072908-01.dmp
C:\Users\M@rkO\AppData\Local\Temp\WER-47765-0.sysdata.xml
C:\Users\M@rkO\AppData\Local\Temp\WER19DC.tmp.version.txt
Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409
Zasto se pojavio tako iznenada?
Inace imam Vistu.
ovako, imam jedno prosto pitanje! kako se instalira win vista ultimate?
dea li je isto kao xp?
sta moze da krene naopako?
instalirao sam. nisam upisao serijski broj, jer ga nemam. da li neko ima crack posto mi demo jos malo istice...
instalirao sam. nisam upisao serijski broj, jer ga nemam. da li neko ima crack posto mi demo jos malo istice...
Ti cesto kupujes u Amazon?Ima dosta jeftinih stvari(posebno mi se dopada sto je postarina besplatna),ali znas da on nije najjeftiniji?ja sam ranije tamo kupovao cesto ali u zadnje vreme....![]()
Zar tamo(gde si ti) nema nesto slicni It svet-u ili ovako nesto http://geizhals.at/eu/ pa da odmah vidis ko je najjeftiniji za Artikl koji trazis?Da. Koristim Amazon. Znam da nije najjeftiniji, ali ako kupim nesto sta nije ispravno - mogu da vratim... (iako je dosad sve bilo OK). Znam da su stvari koje kupim nove, a ne neki polovnjaci, mada, ima opcija i da se kupe koriscene stvari. Bespatna dostava (postarina), naravno da doprinosi pozitivnom iskustvu.
Sa drugima sam imala losa iskustva. Primer: kupila sam flash drive sa EBay-a i nije bio ispravan - nije bilo mogucnosti reklamacije.![]()
Zar tamo(gde si ti) nema nesto slicni It svet-u ili ovako nesto http://geizhals.at/eu/ pa da odmah vidis ko je najjeftiniji za Artikl koji trazis?
Izgleda da me nisi razumela...mislio sam ako,recimo,kupujes Hard Disc Samsung SpinPoint F1 1000GB 32MB SATA II ubacis potpun naziv i izadje ti lista svih prodavnica koje taj HDD imaju...i to od najjeftinijeg do najskupljeg...evo pogledaj(skroluj prema dole da bi videla razliku u ceni izmedju prvog(najjeftinijeg prodavca) i zadnjeg (najskupljeg)....Ma, naucila sam (kroz iskustvo) da najjeftinije ne znaci najbolje. Radje cu platiti malo vise, ali da znam da ako ne radi - mogu da vratim.
A nije ti od pocetka bilo tako?
Btw, sa driverima je nekad fora uzeti i starije, a ne najnovije, ozbiljno.
Nego, jel ima neko simptom, da nece dugo da se ugasi. Lupite mu shut down, a on zeva, ko da mu niko nista nije reako. Sve je i dalje dostupno, desktop, taskbar, start meni, shut down mozete ponovo, nekoliko puta da ponovite, al' jok, ne 'ebe 2%.
I onda tako, posle recimo 1-3min, odluci da se na kraju ipak ugasi.
Meni lici kao da ceka neki proces da zavrsi... ne znam ni ja sta.
U pitanju je Vista SP1, poskidani svi updateovi (recommanded & important). Takodje, pogaseni razni nepotrebni servisi, kao i ona njegova pametovanja, savetovanja isl...