Microsoft Windows Vista - Opsta Diskusija

Најбољи оперативни систем који је Микрософт урадио, и због комерцијалних разлога недају више подршку за Висту.

Мислим, произвођачи матичних плоча и хардвера недају драјвере за Висту, срамота.

Untitled.jpg

U biti, sa slike bi verovatno "pasao" drajver za Windows 7.

Пробао сам, али неможе сваки.

Неки драјвери за ХР раде, али је мучно више пута испробавати који ће драјвер да ради, издрнда се сам ОС, па долази до неких грешака...

Испробао сам на Висти 32 и 64 бита.

Најбољи оперативни систем који је Микрософт урадио, и због комерцијалних разлога недају више подршку за Висту.

Мислим, произвођачи матичних плоча и хардвера недају драјвере за Висту, срамота.

Pogledajte prilog 360400

Sedmica je u suštini Vista samo sa značajnijim ispravkama. Nije se baš najbolje pokazala pa najverovatnije zbog toga i nema toliko drajvera za nju.

Sedmica je u suštini Vista samo sa značajnijim ispravkama. Nije se baš najbolje pokazala pa najverovatnije zbog toga i nema toliko drajvera za nju.

Седмица је страобално десеткована Виста, и кад су Висту довршили, видели су да су се заебали, урадивши најбољи систем до сада, и да тиме губе на материјалној основи. :)

И због комрцијалних разлога су елиминисали Висту. :)

Nije je narod prihvatio,jer smo mi tesko prilagodljivi promenama,pa ma kakve bile.

Није само то, већ је стварно Виста имала из почетка проблема, највише због хардвера.

Када је Виста изашла, није је било лако ускладити са старим конфигурацијама, јер је била напредна, а у то време произвошачи компоненти за компјутере, процесоре и остало, каснили су много.

На пример, ја сам купио најновији модел компа, мислим најновију генерацију, када је Виста изашла, али није била усклађена са хардвером, те нисам тада могао да је користим. Тек након неких годину и више, успео сам некако да је инсталирам са пратечим закрпама, те је почела да ради добро.
Чим је почела добро да ради, одмах су је код нас у Србији избацили... :)

Back