Zlaja87
Primećen član
- Poruka
- 867
Nema problema, cak ga vista update ako postoje neki SP ili slicno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znaci 32bit-a?Ja imam Windows Vista Ultimate x86 i zadovoljan sam.
Da.Znaci 32bit-a?
Razumem te ali je tek 64 bit-na Vista "prava" Vista.Da.
Imao sam i 64bit ali da bi mi radila kao ova 32bit treba mi josh 2GB RAMa.
Komp mi je bio dosta sporiji sa 64bit.

Pozdrav svima....mozda bih imao resenje za tebe...Ja sam pre nekih mesec dana poceo da koristim uporedo na istom kompu XPSP3 i Vistu Home premium sp1 32bit-nu....imam malo slabiji komp ali prilicno dobro radi Vista ijako mi procesor radi na 1.7Ghz i 768mb RAM-a sa graf kartom koja je odavno za penziju fx5200 (planiram da uzmem neku bolju)....Elem skinuo sam sa neta full instalaciju 6 razlicitih verzija Viste i uz istu dobio neki PATCH koji aktivira nije bitno koju verziju imas....javi mi se pa cu ti poslati PATCH...(ne znam da li smem da kacim ovde isti). POZDRAVja sam dobio laptop,doneo mi brat iz amerike..na tom laptopu je bila instalirana vista..i meni je pao sistem,a uz laptop nisam dobio nikakve cd-ove,a laptop podrzava samo vistu,tako da sam ja morao da instaliram vistu koju sam skinuo sa neta,i sad mi treba cd-key,posto mi je istekla licenca...zna li neko gde mogu da nadjem cd-keyeve,ili nesto slicno sto bih ogao da uradim...

Ja imam problema sa video drajverima...Vista Ultimate x64,grafichka je XFX nVidia GeForce 8500 GT
Koje god drajvere da instaliram problem je samo manje ili vishe izrazen
Trenutno imam forceware 169.32 i skoro uvek kad upalim komp ekran je kao da ga gledash kroz plavo staklo(shto i nije neki problem samo u nVidia control panelu promenim osvezavanje sa 75 na 60 ili obrnuto i slika je onda ok)...samo ne zanm shto?
Juche sam probao da instaliram najnovije mislim da je 175.19 ali kad ih instaliram,Windows SAT nece da zavrshi nikako testiranje(a bez apdejtovanog indexa koje god drajvere imao primetio sam da je sistem mnogo mnogo nestabilniji)
Da ne spominjem shto u igrama koje nisu starije u najboljem zablokira se svakih 5-10 min.Kaze neshto fora "display driver nvlddmkm stopped responding and has recovered"(ovo se inache deshava ponekad i kad nisam u igrama ali jako retko)
Recimo KOTOR,sve je OK teche normalno ali svakih 5 min se zacrni ekran i dobijem to "nvlddmkm stopd responding and has recovered"Kad skeniram hardver u configure meniju KOTOR-a kaze mi da imam stare video drajvere i trazi neke "detonator drivers" vetje od 45.23...koliko sam video na netu detonator drivers su stari nVidia drajveri za XP....pa zar nije vec ovaj forceware koji imam vishe od toga?
Zna li neko koje drajvere da instaliram a da ce protji WinSAT i biti biolji od ovih koje imam,link bi bio neochekivana pomotj...
?????
Ne,nisam bash toliki debil-uvek drajveri za Vistu 64
trenutno mi deluje kao da sam reshio problem...izbrisao sam sve drajvere i preko windows update mi je automatski skinuo i instalirao za 8500.....za sada je ok,samo jedamput mi se desilo to"display driver nvlddmkm stopped responding"...i uspeo sam i WinSAT-u da izguram da im izrachuna koeficijent.
I nije ovo samo moj problem,,,chitao sam na netu da dosta ljudi ima i da nemaju pojma zasho...neki kazu zbog napajanja?meni to bzvz objashnjenje.
?
Hvala
Mislim da je ovaj lik sa tog linka u pravu kad kaze:
"After I read a lot of forums I realized that they have one thing in common: All who suffer from the nvlddmkm errors HAVE some kind of GEFORCE GARPHICS CARD....So, it’s nvidia who causes the problem no doubt, NOT MICROSOFT AND WINDOWS VISTA!!! And not Intel or AMD! It seems Nvidia is unable to write a correct driver for the new operating system."
To je i neki moj laichki zakljuchak,Jer kad sam menjao razna grafichka podeshavanja u KOTOR-u sve dok nisam podesio da moze da se igra normalno (lude boje,texture sve jednolichne,zatamnjenje ekrana itd.itd.) kreshirao je stalno s tom porukom"nvkdm has stop...and recovered"
Ko shto rekoh juche mislim da sam reshio problem..bar vecim delom,ali ne gasim komp ceo dan kad ga jednom ukljuchim..pa cu javiti sutra ako se ponovi...
Sad kad razmislim ako je grafichka a ne vista mozda i nije za ovu temu?