Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
[/B]

Za ovo prvo hvala na informacijama nesto sam znala nesto nisam :p

Juce mi je bilo divno kad sam slusala mp3 Yokohamu. U zivotu mi tako lepo nije bilo.
Kako zalim sto to nisam slusala uzivo. Ko kaze da Yokohama ne valja taj je lud.

to je 87'... a zamisli 88' kad je ubacio: Man in the Mirror, The Way You Make Me Feel, Dirty Diana, Smooth Criminal, Another Part of Me. Valjda ce jednom da izbace neki koncert iz 88'...

Poslednja izmena:
to je 87'... a zamisli 88' kad je ubacio: Man in the Mirror, The Way You Make Me Feel, Dirty Diana, Smooth Criminal, Another Part of Me. Valjda ce jednom da izbace nesto iz 88'...

Znam. Stvarno bi bio red da objave nesto. Stvarno dosta cekanja.
Jos i kad to prebacim u mp3 format.:heart:
Slusala sam DD iz '88 i kao i uvek sam se odusevila. Iako nije isto kao na cd-u meni je savrseno kao i natup. U Rimu.

Ja nikad nisam ni imala Vivu.
Nije mi jasno to oko kablovske. Vektor ima Vivu a ja nemam a i nisam Vektor vec neka druga. A vecina vas ima SBB i imate kanal E pa mozete da gledate Majkla po tim emisijama. A ja opet ne :(

ni ja nemam vivu... imam e! al je on stvarno gov*o... na njemu mozes samo da gledas Majkla i da se divis njegovoj lepoti, inace su im sve price vezane za njega zesce s*anje... uvek se iznerviram... te pedofil, te cudak, kad pricaju o plasticnim operacijama pljuju po njemu i smeju mu se... ko da je on jedini koji se operisao u holivudu... jeb*te se svi hejteri!!

HAH!!!! Told you so!!!.jpg

ni ja nemam vivu... imam e! al je on stvarno gov*o... na njemu mozes samo da gledas Majkla i da se divis njegovoj lepoti, inace su im sve price vezane za njega zesce s*anje... uvek se iznerviram... te pedofil, te cudak, kad pricaju o plasticnim operacijama pljuju po njemu i smeju mu se... ko da je on jedini koji se operisao u holivudu... jeb*te se svi hejteri!!

Pogledajte prilog 77978

E, Majkla je upropastilo to njegovo savrsenstvo, pa je bio svima zanimljiv. Zato postoje i lose i dobre price u vezi njega. Mi ga obozavamo, drugi ga mrze... Ali mogu da mu pljunu pod prozor... Smradovi

E, Majkla je upropastilo to njegovo savrsenstvo, pa je bio svima zanimljiv. Zato postoje i lose i dobre price u vezi njega. Mi ga obozavamo, drugi ga mrze... Ali mogu da mu pljunu pod prozor... Smradovi

Tacno.
Ma nisu mu ni do članka a kamoli kolena...:lol:
Bitno je da ga mi volimo a oni koji ga mrze mogu da crknu. Ok mozda je ovo bilo isuvise grubo ali realno...

na ovoj slici vidim da čovek drži glavu u drugom položaju, vidljiva je razlika u godinama i da ima drugačiju kosu...ili možda ja ne vidim baš dobro.

nemam ni ja Vivu...prvi put sad čujem za taj kanal.

ja iskreno ne verujem da je radio vise operacija osim nosa koji je i sam priznao... mozda sam ne upucena i sve to, ali me bas briga.... #1 ocigledan je gubitak tezine tokom godina, zbog toga mu je lice upalo, izrazenije su jagodce (koje su oduvek apsolutno identicne Janetinim) i sl #2 vitiligo, protiv toga nije mogao (postoji gomila slika na kojima se vide fleke) i #3 znam da je u periodu invincible-a izgledao malo cudno i ja nisam strucnjak ali mislim da je to ili zbog botoksa ili zbog face liftinga ali danas ne postoji mi jedna zvezda koja ne ide na zatezanje... meni je on najiskrenije izgledao savrseno u svakoj fazi... :heart::heart::heart:

Videla sam uzasno ruzne komentare za ovu sliku. Naravno,vezani su za pedofiliju.:roll:

e svaki put mi se place od tih prokletih komentara... dosta vise s tim... to moze da kaze samo onaj ko ne zna apsolutno nista o njemu... udarili su ga tamo gde najvise boli (znam da se ponavljam :sad2:) posle tih bolesnih optuzbi i sudjenja je postao prazna ljustura i to su rekli ljudi bliski njemu... takodje su rekli da je umro kao veoma usamljen covek sto me najvise boli :rida::rida::rida:... ostavite ga vise na miru skotovi... kako vas nije sramota... nikada im necu to oprostiti... samo su ga povredjivali... toliko srece je dao svetu a on je uvek bio uzasno nesrecan... GDE JE TU PRAVDA??? :rida::rida::rida:

@DangerousPyt ja bih da ti predlozim da se smiris. Ali bas da se smiris. Ja ni ne obracam paznju na komentare o pedofiliji i usamljenosti. Malo se iznerviram i prodje me. Sve ovo slusam vec manje od 10 godina i oguglala sam na to. Ponekad mi bude muka od tih komentara pa ispljujem po osobi koja je to rekla ali se ne nerviram. Nema vise vajde od toga.
Zato se smiri i pusti budale nemaju nista pametnije da kazu.

nema uopste potrebe da pisemo o negativnim stvarima na temi... ali ajde kad ste vec poceli... ja sam se na primer mnogo iznervirao kad sam cuo ovu preradu '' Beat it'' nekog naseg benda...

koji mentoli... nisam cula za ovo sr*nje... opet neupucenost... samo sto je ovo bolno za usi... preradu tdrcau od strane dina merlina ste verovatno vec culi...:roll:

Jel ste znali da je MJ bio veliki filmofil i da je kupio jedan od Oscara koji je osvojio film Gone With The Wind (Prohujalo sa vihorom).
Debelo ga je platio. Tad bilo dozvoljeno da se proda statua Oscara, sada je zabranjeno, tako da je to najskuplji Oscar ikad.
Ne sećam tačne brojke pošto ga je platio.

Back