Vazi, necu nikome reci.
![]()
Ma reci slobodno... Šalim se...
Rekao sam da bih se onesvestio na koncertu kao ove budale...

Kako sam ljubomoran! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazi, necu nikome reci.
![]()
E tamo gore sam napisala kako mi se jako dopada nastup za MITM.... Kako se uziveo.... Pa ja se uvek uzivim i DEREM kad pustim tu pesmu, neka pozitiva me savlada!!! Ta pesma je pesma za spas!
Mike, I Love You!![]()
Ja taj album najmanje slusam... Nesto mi ni ne lici na MJ-a....![]()
Ja taj album najmanje slusam... Nesto mi ni ne lici na MJ-a....![]()
Aaaaaaaa???? TLIML je pevao za vreme sexa?
Odo ja ljudi na terasu, pa sa nje, na cetvrtom sam, tako da idem kod Majkla!
Zbogom!
E bre, okle ti to?! Jao, zamisli situaciju! A!
Potpuno se slazem ... jedino mi Invincible nema nikakve ali bas nikakve veze sa rockom
ja ga slusam i to vise nego HIStory![]()
u bre to nam je jedno mesec dana bila glavna tema na face-u.... sve smo odlepile... posle su dosli socniji detalji od Naomi i LMP... sve te pikanterije imam sacuvane u kompu...girl gotta do what girl gotta do
ne znam dal je pevao bas TLIML al to bi bila moja zelja... definitivno...
Butterflies (too much cheese)
Šta fali HIStory-u? Rekao si da si 7 pesama sa njega čuo jednom i da više nikad nećeš da ih pustiš u životu!
Ima par pesama na njemu koje ja retko slušam (Childhood, Little Susie, HIStory), ali ostale pesme su odlične, a 5 koje imaju spotove su savršene!![]()
7 da ali ne sa HIStorua nego HIStory in the mix![]()
Kako je izveo ovo u Yokohami!Oh Lord have mercy!
Oduševi me svaki put! Ovo se zove performans! MITM ti si lud što ti se ne sviđa Bad Tour!![]()
7 da ali ne sa HIStorua nego HIStory in the mix![]()
zasto neko nije pomenuo a Capella-e???
kome se bre ne svidja bad tour...?! pobogu zasto??? ja otkidam na taj srebrni outfit... svako izvodjenje je extra... da se ne ponavljam 100% zasto... ma mozda je carolija u tim loknicama...heartbreak hotel mi je def favorit...
ali nista ne moze da zaseni zlato, to nije preporucljivo gledati pred spavanje, jednom sam se zesce zaje*ala...
al tad nije bilo smesno... nisam mogla da spavam... hladan tus - NEIZBEZAN
E evo me...
Dakle da odgovorim na ono pitanje sto je Man in the mirror postavio.
]Give in to me,Black or white,Dirty Diana,10th anniversary i Man in rhe mirror Grammy '88. Uglavnom sve on sto ste vi rekli...
Ko to slabo slusa History,pesme su strava jeste da ima par izuzetaka ali pesme su extra.
Tacno je da ga slabije slusam od Dangerousa,Bada,Thrillera i OTW ali opet je slusan. I Invincible je dobar album svidja mi se.
@Pyt ubila si me svoljim postovima![]()