Frank1e
Aktivan član
- Poruka
- 1.226
ceo dan sam napolju i sad dodjem i sokiram se brojem poruka... 
Ma svaka cast, samo tako nastavite...

Ma svaka cast, samo tako nastavite...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam, reci
MICHAEL JACKSON SPEZIAL NA VIVI- FANS AND FRIENDS
nemam vivu... od skoro...![]()
[/B]
Za ovo prvo hvala na informacijama nesto sam znala nesto nisam
Juce mi je bilo divno kad sam slusala mp3 Yokohamu. U zivotu mi tako lepo nije bilo.
Kako zalim sto to nisam slusala uzivo. Ko kaze da Yokohama ne valja taj je lud.
to je 87'... a zamisli 88' kad je ubacio: Man in the Mirror, The Way You Make Me Feel, Dirty Diana, Smooth Criminal, Another Part of Me. Valjda ce jednom da izbace nesto iz 88'...
Ja nikad nisam ni imala Vivu.
Nije mi jasno to oko kablovske. Vektor ima Vivu a ja nemam a i nisam Vektor vec neka druga. A vecina vas ima SBB i imate kanal E pa mozete da gledate Majkla po tim emisijama. A ja opet ne![]()
ni ja nemam vivu... imam e! al je on stvarno gov*o... na njemu mozes samo da gledas Majkla i da se divis njegovoj lepoti, inace su im sve price vezane za njega zesce s*anje... uvek se iznerviram... te pedofil, te cudak, kad pricaju o plasticnim operacijama pljuju po njemu i smeju mu se... ko da je on jedini koji se operisao u holivudu... jeb*te se svi hejteri!!
Pogledajte prilog 77978
E, Majkla je upropastilo to njegovo savrsenstvo, pa je bio svima zanimljiv. Zato postoje i lose i dobre price u vezi njega. Mi ga obozavamo, drugi ga mrze... Ali mogu da mu pljunu pod prozor... Smradovi
na ovoj slici vidim da čovek drži glavu u drugom položaju, vidljiva je razlika u godinama i da ima drugačiju kosu...ili možda ja ne vidim baš dobro.
nemam ni ja Vivu...prvi put sad čujem za taj kanal.
Videla sam uzasno ruzne komentare za ovu sliku. Naravno,vezani su za pedofiliju.![]()
Videla sam uzasno ruzne komentare za ovu sliku. Naravno,vezani su za pedofiliju.![]()
ne mogu, jako sam osetljiva... boli me sve to... to za usamljenost nisu prazne price... to je cinjenica... to nikad necu moci da iskuliram... ako to nekome smeta nek zanemari moje komentare...
nema uopste potrebe da pisemo o negativnim stvarima na temi... ali ajde kad ste vec poceli... ja sam se na primer mnogo iznervirao kad sam cuo ovu preradu '' Beat it'' nekog naseg benda...
koji mentoli... nisam cula za ovo sr*nje... opet neupucenost... samo sto je ovo bolno za usi... preradu tdrcau od strane dina merlina ste verovatno vec culi...![]()
[/B]
Culi... I smorili se. Glupa obrada...