Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Svaka cast za sliku,to ko da je Nemachka a ne Juga.SFRJ rulez!
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast za sliku,to ko da je Nemachka a ne Juga.SFRJ rulez!
![]()
ako vec oces da vozis auto sa tolko konja valjda znas da vozis?Generalno nije moguce, zbog obrtnog momenta koji jednostavno lomi manuelni menjac.
Slazemo se, nema tu sta. Uz neke aute ide automatik, uz neke ne.![]()
Americki rafinirani automatik menjac i mleko od ptice su otprilike ista kategorija. Deda Mraz je kategorija vece verovatnoce.
Ja sam cuo samo za jedan menjac manualac da je pucao od prevelike snage fabrickog ili budzenog €motora: Mazda BF/BA turbo 4WD. Manualci oce da pucaju ako preteres sa budzenjem motora ali pa opet s druge strane, ko normalan budzi motor koji goni automatik menjac (a da nije AMG)?
Danas kada nema manualca u pravom smislu te reci, situacija je drugacija. Ranije, kada je na tork konvertor bespovranto odlazilo cak i do 20% kobila i konja, niko nije hteo da se sa time igra pa da istrazuje koliko max KS moze da zdrze automatik menjaci.
Nadam se da sam dovoljno jasan
Verovatno si u pravu. Ne znam kako je to voziti 750ks na zadnjim tockovima i koliko je izvodljivo sa manuelnim menjacem. Mozda neki sa pogonom na svim tockovima.
Na leto treba da provozam Punta od 650 ks,pa cu ti javiti utiske![]()
Ides!!! Jel' Punto u Srbiji?
Ferarri ima "svaka" dzudza a SLS retko ko![]()
Nesto ne znam dal ferrari ima auto u koji mogu da sednu 4-5 osoba i da pri tom ima ubrzanje od 4.5 sekundi.Nije trenutno,ali bice..
A ovaj GT3,za te pare uzmes Ferrari koji ce da pokida Mecku.