MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E55M5_26Dec2009_02.jpg

Moj merc, i to skoro najmanji motor ( c200 cdi ) pa ide 200 km/h pri 3300 obrtaja ... a crveno mu je tek na 4500 :)
Pa ne ide to srazmerno progresivno :lol: Možda će taj tvoj onda na 4500 obrtaja ići oko 300km/h? :lol:
Zezam se malo, ali hoću da kažem da poređenje koje si dao nije neko merilo. Dizel max snagu i obrtni momenat ima u širokom rasponu. Obrtni od 1500 do 3000, a max snagu na nekih 3500 rpm.

Ja kretena majko moja.

Pa meni kažeš da moje poređenje nije neko merilo, a ti lupaš sasvim 16-tu stvar.

Oćeš da kažeš da ne ide srazmerno, tj da c200 cdi u 6 brzini na 3500 obrataja će da ide isto koliko i S400 cdi u istoj brzini i na istom broju obrtaja :roll:

Brabus Vanish Mercedes SL65 AMG Black Series

brabus%20vanish%201111.jpg

Mercedes SL65 AMG Black Series je sa svojih 670 konja već u standardnom izdanju i više nego snažan i atraktivan auto, ali na zahtev jednog neimenovanog arapskog kupca nemački Brabus je kreirao njegovu još esktremniju verziju nazvanu Vanish.

O Vanishu u stvari i nema previše detalja; poznato je međutim da motor sada razvija 800KS (pre svega novi turbo punjači), novi su i menjač i hauba, jači kočioni sistem, a uz doterani enterijer (prošiven crvenim koncem) i mat crni eksterijer, to je u njakraćem to.

brabus%20vanish%201.jpg

Nažalost, podataka o performansama nema, a nije poznato ni koliko je ovo zadovoljstvo koštalo novog vlasnika.

brabus%20vanish%20111.jpg

brabus%20vanish%2011.jpg

"Autoblog"

Back