gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
uzimaj iz keca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj, nije to za Šeika, izgledaće malo pimpotentno...![]()
Ne znam, ne deluje lose u pic...
Ako uspem da izmuvam da stignu u gepeku nekog auta, 254 evra me kostaju sve 4 nove na ovaj fazon, s tim sto su ovo 13" a ja bih isao na 14" ili 15".
***** ce i toliko dobiti, auto je pukao popola, čak se i na slikama vidi, kako je uživo bolje ne znati.A ovog sam video pre nekoliko dana kad sam trazio neki deo, ali nisam poneo telefon. Evo ga sad u oglasima za 1000 evra (izgleda da je to neka standardna cifra, poslednjih 7-8 matorih auta koje sam gledao su cenjeni upravo toliko)
![]()
...
... šta je, za Boga miloga, ovo:
[YOUTUBE]v=50A9wjJ40Dk[/YOUTUBE]
Klima je netragom nestala ko zna kad, a treba i ovo sto je ostalo da resim, jer ventilator vrti u prazno, i to hladno s leve a toplo s desne strane, ko zna sta je tu budzeno...
A taj sa 200E... Pa pazi ovako, nidje veze. 200 dizel u W116 trosi oko 10, sto je ekvivalent nekih 18 litara plina, a nema teorije da 200E potrosi toliko, tako da sve price o ekonomicnosti padaju u vodu. Da nije ove proklete registracije ja bih iz taka vratio 280, ubacio plin i milina, vozim se ko covek.