MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mercedes ima najgore tapacirunge za je.bavanje.... :sad2:

Nagrdiš kolena ko po betonu da gu.ziš .... :neutral:

Kako koji ;)

5965809.jpg

Mercedes-Benz velur, opcija skuplja i od koze ;)

Iskustvo cini svoje :lol:

Ma kakvo iskustvo, jedino ako mozes da lebdis :lol:

u prevodu, karo si ribu u svojoj mecki ?
i kako bilo? :D
osim sto je zuljalo :lol:

Ma da osvestam auto ... od sada samo za ne daj boze, ako bas nema nigde drugo, a napolju je hladno. Plus sto je u Sutomoru picin park u Zagrađu, samo sam čekao kad ću karter da odvalim negde.

Kako koji ;)

Mercedes-Benz velur, opcija skuplja i od koze ;)

Ma nisam mislio na sedišta, sedišta su taman, a ja uvek imam čaršaf i jastuk u autu :lol:
Nego tapacirunZi, bodu ko igle. Mislim, mogu oni da se promene, da stavim neke fuš sa pijace, ali nemam potrebe da skidam original ;)

A inače, čuo sam, a nisam probao, ali kažu da je golf II najbolje auto za je.bavanje.

Sedišta taman u milimetar, nadođe sve kako treba. Jedino kažu da je muka što moraš da kolutas one krugove, a ja ovako samo na dugme ... :mrgreen:

Ма дајте људи ево даћу вам ја нови А6 и ако по*ебете нешто у року од недељу дана остаје вам А6 у власништву :neutral: Сви нешто причају џа-бу ауто цице дрк-мрк... јбте колико пута сам изашао и са А6 и са комшијином Антаром и раније са Ц класом и још пре тога Нови Акорд и Терано II и НИКАД ми се није залепила НИЈЕДНА риба... ни нормална ни спонзоруша... мораш је ти сам смувати и крај. добар ауто ти треба само ако су ти спонзоруше циљна група, а ако гањаш неке иоле нормалне добар ауто чак може бити и проблем ;)

Ма дајте људи ево даћу вам ја нови А6 и ако по*ебете нешто у року од недељу дана остаје вам А6 у власништву :neutral: Сви нешто причају џа-бу ауто цице дрк-мрк... јбте колико пута сам изашао и са А6 и са комшијином Антаром и раније са Ц класом и још пре тога Нови Акорд и Терано II и НИКАД ми се није залепила НИЈЕДНА риба... ни нормална ни спонзоруша... мораш је ти сам смувати и крај. добар ауто ти треба само ако су ти спонзоруше циљна група, а ако гањаш неке иоле нормалне добар ауто чак може бити и проблем ;)

daj mi cim dobijem dozvolu, rado cu zadrzati taj a6...o bogo..
a drugo za kres mi nije bitno da li je sponzorusa ili nesto drugo, bitno da imo dobro dupe, sise i yebacku facu..;)

Cek, stani, zaustavi se...Nismo pominjali kakve ribe yebati. Nije ni Avetinja yebao neku finu i normalnu na C klasu. Dodji ovde u KG u Tron ( gde ne bih otisao za shaku dolara ) sa Audijem i yebaces sigurno neku sponzorusu. Ti si seo u Audi A6, i otisao da muvas neku normalnu...pa ne ide Dovla, ne ide :)

Kao prvo ne bih spao na te grane da torbam devojku u kolima,sramota za mene a ona ce pomisliti da sam kloshar pa makar i kombi vozio.
Sto reche Dovla,ja bih vam dao mog Mercedesa,ako uspete da smuvate ribu uz pomoc kola dajem vam ga :D Tolike godine sam bio dole sa kolima i nesto vrlo malo mi je pomogao sto se tice devojaka,inace dovoljna ti je bicikla da smuvas neke.
;)
I da,nesto sam jedan dan razmisljao kako bih ja to izveo u mom autu kad bi mi se ukazala prilika,ostao sam zbunjen jer mi nije jasno kako je to izvodljivo a da nam oboma budu tolko kolko udobno hehe.

Kao prvo ne bih spao na te grane da torbam devojku u kolima,sramota za mene a ona ce pomisliti da sam kloshar pa makar i kombi vozio.
Sto reche Dovla,ja bih vam dao mog Mercedesa,ako uspete da smuvate ribu uz pomoc kola dajem vam ga :D Tolike godine sam bio dole sa kolima i nesto vrlo malo mi je pomogao sto se tice devojaka,inace dovoljna ti je bicikla da smuvas neke.
;)
I da,nesto sam jedan dan razmisljao kako bih ja to izveo u mom autu kad bi mi se ukazala prilika,ostao sam zbunjen jer mi nije jasno kako je to izvodljivo a da nam oboma budu tolko kolko udobno hehe.

Pa sta je s vama? Ok, ne mozes ni sponzorusi prici s kolima i sama da upadne, moras reci neku rec.

Uradite test. Idite na karike ili space book ili my face :) i po slikama procenite laku devojku. Posle par dana naterajte je da se nadje s vama, a vi dodjite u benzu E220CDI, Audi A6 i ostalim skupocenim vozilima. Ako ih ne yebete na 1.(ili za 7 dana koliko dajete rok) nesto nije OK s vama. Pa kad sam ja na kadetta mogao yebati na keca,a vi na te aute ne mozete... ( ne zelim da se hvalim ko Avetinja, nego kazem samo i dodao bih da je to davno bilo, pre moje devojke (koja kruzi ovim forumom i svrati nekad u Automobilizam da vidi sta ima :D:D:D)) kojoj sam veran :cmok:

Poslednja izmena:
;)

Ponekad je dobar seks kad je oboma neudobno.

http://www.car-sex-positions.com/back-seat-sex.html - biraj mesto u kolima i sve ces videti

Kontam hvalis se...

kad odes u neki drugi grad ( gde ne znaju da ti brat ima para :P ) i sa 1000 dinara sednes u Yuga i yebes neku curu na prvu, e onda si dasa. Kolko je tesko yebat sa benz C klasa i belom kozom? :per:

Ne hvalim se, to sam već uradio na drugoj temi :mrgreen:

Znaš onu, džaba si yebavo ako se nisi pohvalio :hahaha::hahaha::hahaha:

Nego, to je činjenica kod SKORO svih mercedesa ;)

Nisam yebavo na prvu, isprobavao sam sa djevojkom ;)

Potpisujem ;)

To važi za većinu cura, ali ...

Pre neku noć sam upoznao jednu Beograđanku sa Dorćola od 15 god. ( mislim, izgleda kao da ima 18 :mrgreen: ) ( ćerka jedne sestrine prijateljice ) koja samo što nije skočila na mene kad sam je seo u auto. Pa dugme za ovo, dugme za ono, muzika i tako te stvarčice .... :mrgreen: Šteta što su njeni sedeli na 5 m od nas, i mogli sve da vide. Kasnije kad sam ugasio svetlo, ladno nam je njena majka pokucala na prozor :lol:

Bilo me sramota žene, pa sam otišao ... A i ona otputovala tu noć ...

Uglavnom, oću da kažem da ima sponzoruša kao što je ova, ali u malom broju. A i tom malom broju, bez neke šuplje nemožeš ništa :D

Ne hvalim se, to sam već uradio na drugoj temi :mrgreen:

Znaš onu, džaba si yebavo ako se nisi pohvalio :hahaha::hahaha::hahaha:

Nego, to je činjenica kod SKORO svih mercedesa ;)

Nisam yebavo na prvu, isprobavao sam sa djevojkom ;)

Bili srbin i Pamela na pustom ostrvu i srbin uvideo priliku i pitao Pamelu da je yebe. Ne da se Pamela. Pokusava on par dana i na kraju pristane Pamela. Otkinu je srbin, al smoren posle bio. Pita ga Pamela:

-sta je bilo srce?
-ma nista
-reci mi sta je bilo, sta hoces da uradim da ti bude lepse?
-aj uzmi nagaravi se malo.
Uzme Pamela izgorelo drvo i nagaravi se.
-aj sad uzmi parce kose i okaci da ti budu kao brkovi.
Uradi Pamela kako on kaze.
Kaze srbin:
-Ziko, yebao sam Pamelu.

Potpisujem ;)

To važi za većinu cura, ali ...

Pre neku noć sam upoznao jednu Beograđanku sa Dorćola od 15 god. ( mislim, izgleda kao da ima 18 :mrgreen: ) ( ćerka jedne sestrine prijateljice ) koja samo što nije skočila na mene kad sam je seo u auto. Pa dugme za ovo, dugme za ono, muzika i tako te stvarčice .... :mrgreen: Šteta što su njeni sedeli na 5 m od nas, i mogli sve da vide. Kasnije kad sam ugasio svetlo, ladno nam je njena majka pokucala na prozor :lol:

Bilo me sramota žene, pa sam otišao ... A i ona otputovala tu noć ...

Uglavnom, oću da kažem da ima sponzoruša kao što je ova, ali u malom broju. A i tom malom broju, bez neke šuplje nemožeš ništa :D

Eto. Pala bi na benza. A da si vozio Yuga za koje dugme bi te pitala sta je to? :mrgreen:

;)

Snađe se čovek brzo za nevolju :lol:

Što se tiče prednjeg sedišta, ona normalno legne na suvozačevo sedište, a ti stojiš na koljenima na tapacirunzima :lol: Mada prvo stavi neki peškir pod koljena, ili majcu na kraju krajeva :hahaha: I onda našteluješ sedište da ti ona nadođe kako ti odgovara.

Pošto si ti visok, pretpostavljam da treba da ga digneš :lol: Sedište naravno :lol:

E koliko smo se isprosipali, mislim da bi bio red da otvorimo temu za Sex u Autu :lol:

Bili srbin i Pamela na pustom ostrvu i srbin uvideo priliku i pitao Pamelu da je yebe. Ne da se Pamela. Pokusava on par dana i na kraju pristane Pamela. Otkinu je srbin, al smoren posle bio. Pita ga Pamela:

-sta je bilo srce?
-ma nista
-reci mi sta je bilo, sta hoces da uradim da ti bude lepse?
-aj uzmi nagaravi se malo.
Uzme Pamela izgorelo drvo i nagaravi se.
-aj sad uzmi parce kose i okaci da ti budu kao brkovi.
Uradi Pamela kako on kaze.
Kaze srbin:
-Ziko, yebao sam Pamelu.

Meni je kum Dovla pričao dužu i bolju verziju :lol: , pa sam po tome i rekao to ;)

Uglavnom, suština priče je ista ;)

Kako si znao majke ti :lol:

Tako redovno isprepadam sve koji sede nazad :lol:

Naglo ukočim, pogledam u retrovizor, kažem AAAAAAAAA ( naravno da nema niko iza mene ) i pritisnem dugme ....

Skaču ljudi ko veliki :mrgreen:

Najverovatnije nije, stavise, mislim da onaj ludak na Brunejima ima ovakvog :)

Konverzije u karavan su u najvecem broju radili Binz (W120/121, W110, W111, W114/5) i Crayford (W114/115, W116) .

Back