MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Barokne felne jesu original i sve, ali nekako mi se cini da dosta ublaze tu, sto ti kazes, SFRJ pojavu... :confused:

Zbog toga bih ili ostavio ove crne ratkapne ili uzeo onako nesto, jer mislim da bi se fino uklopile sa hromom i napravile taj neki pimp izgled. Da stavljam neke alu felne samo da bi ih imao, nema svrhe.

74_450SEL-1.jpg

Ne znam, ne deluje lose u pic...
Ako uspem da izmuvam da stignu u gepeku nekog auta, 254 evra me kostaju sve 4 nove na ovaj fazon, s tim sto su ovo 13" a ja bih isao na 14" ili 15".
Nemoj, nije to za Šeika, izgledaće malo pimpotentno...

Ostavi rad-kapne, eventualno nađi od serie-zwei-W123 (bez onog djela u boji karoserije, komplet hrom) ili barokice.

Ako baš hoćeš "moćniji izgled", stavi Ronal-ice petokrake od AMG-a...

Mada ne znam kako će 200D da to pokreće... :mrgreen:

Nem pojma, videcemo jos...

Enivej, juce u gradu navatam jednu od preostale 2 sabacke W116 za koje znam da se voze, nekada 280SE a sad 200E + manuelni menjac, 1978. godiste, malo veci krs od moje. Vlasnik je iz jednog sela tu iz Macve i kaze da je njegov samo seljacki auto koji se vozi po njivama i ne odrzava uopste. :dash:

Posle odem da trazim nekog matorog koji bi trebalo da ima delova za sve Mercedese od rata naovamo, nije bio kuci ali u dvoristu je ovo:

Tako da bi bilo dobro da odem do njega danas - sutra.

I na kraju, uzmem malo da se igram sa instalacijama, povezao zice i sijalice koje fale i centralna konzola sada izgleda ovako:

Nisam ni znao da treba tako da sija :mrgreen:

A ovog sam video pre nekoliko dana kad sam trazio neki deo, ali nisam poneo telefon. Evo ga sad u oglasima za 1000 evra (izgleda da je to neka standardna cifra, poslednjih 7-8 matorih auta koje sam gledao su cenjeni upravo toliko)

Mercedes-Benz-200-180D~703e71884e894cbc8d7ea6931f83796f~lightbox.jpg

A ovog sam video pre nekoliko dana kad sam trazio neki deo, ali nisam poneo telefon. Evo ga sad u oglasima za 1000 evra (izgleda da je to neka standardna cifra, poslednjih 7-8 matorih auta koje sam gledao su cenjeni upravo toliko)

Mercedes-Benz-200-180D~703e71884e894cbc8d7ea6931f83796f~lightbox.jpg
***** ce i toliko dobiti, auto je pukao popola, čak se i na slikama vidi, kako je uživo bolje ne znati.
Ali čuo seljak da je to skupo i....grrr.

SUPERBIRD::
Da, tako mečka izgleda... :))

Šta si smislio sa klimom, ima li je unutra, jesi našao ikakve tragove? Po tabli bi trebalo da je tu negde.

Taj lik što ima 200E, pa... bar je iskren i nije stavio dizel...:)

Usput... kad budeš bio kod tog matorca, pitaj i za mene:
Ima li šta od W115 i W110 (ili W111, svejedno)
I ima li slučajno dobru karoseriju, samu, sa papirima, od W116?

Hvala...

I, zadnje:
Damjane,
šta je, za Boga miloga, ovo:
http://img170.imageshack.us/i/picture302r.jpg/
????
W124 nije, u svakom slučaju....

Klima je netragom nestala ko zna kad, a treba i ovo sto je ostalo da resim, jer ventilator vrti u prazno, i to hladno s leve a toplo s desne strane, ko zna sta je tu budzeno... :confused:
A taj sa 200E... Pa pazi ovako, nidje veze. 200 dizel u W116 trosi oko 10, sto je ekvivalent nekih 18 litara plina, a nema teorije da 200E potrosi toliko, tako da sve price o ekonomicnosti padaju u vodu. Da nije ove proklete registracije ja bih iz taka vratio 280, ubacio plin i milina, vozim se ko covek.

Klima je netragom nestala ko zna kad, a treba i ovo sto je ostalo da resim, jer ventilator vrti u prazno, i to hladno s leve a toplo s desne strane, ko zna sta je tu budzeno... :confused:
A taj sa 200E... Pa pazi ovako, nidje veze. 200 dizel u W116 trosi oko 10, sto je ekvivalent nekih 18 litara plina, a nema teorije da 200E potrosi toliko, tako da sve price o ekonomicnosti padaju u vodu. Da nije ove proklete registracije ja bih iz taka vratio 280, ubacio plin i milina, vozim se ko covek.

ili nadji invalida koji registruje za pare i registruj na njega. Ja znam jednog koji vozi BMW 735i E32 i registrovao ga na invalida. Ne znam koliko ga castio. Znam da placa 14k dinara registraciju.

@Euroth, zovem se Damnjan :)

http://img200.imageshack.us/gal.php?g=picture105o.jpg

Taj benz je u zooloskom vrtu ili u parku u Jagodini

Sta da ti pricam :D Narucio sam nove posto su ove starije od vatre i dosta izgrebane, trebalo bi da stignu na prolece.

A sto se Mecke tice - bio sam u prolazu pa nisam izlazio da je zagledam (ali sam skrenuo sa glavnog puta u tu ulicicu kad sam je video :mrgreen: ), nije u bas najsjajnijem stanju, rubovi su zamazivani i sl, ali sve u svemu skroz ok. Branici su odlicni, a i farovi su Bosch, sa sve onim francuskim zutim sijalicama :) . Jeste 280 SE, enterijer je standardan, plave boje, a tablu nisam video, tako da godiste ne znam.

Nemam pojma, znam da Ameri imaju one Standard Catalog knjige - to su strahovite knjizurine, kao telefonski imenici, i sadrze podatke o svakom, ali bukvalno svakom modelu svake godine! Imao sam prilike da proucavam Standard Catalog of Chrysler i ono nije normalno - posebno svaki Chrysler, Dodge, Plymouth, Imperial, DeSoto i Eagle svake godine koje su se proizvodili! Npr. Dodge --> 1969 --> Charger i tamo pisu najbitnije stvari o njemu, koje su promene u odnosu na prethodnu godinu, motori, dimenzije, broj proizvedenih, VIN kodovi, ma apsolutno sve!

Back