MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Као што рекох, такве ситуације разумем, али хрпа људи сипа рецимо по 500дин сваки други или трећи дан, а разлози су најчешће ''потрошиће ми син'', ''жена ће да попује како све паре иду на гориво'' итд... и то је жива истина имам другара који ради на пумпи и тако из ћаскања с људима сазнаје такве ствари...

Лоше сам се изразиЈо... мислио сам на оне који сваки други дан сипају по 500... они којима 500 или 1000дин траје месец или више дана то је ок, али ови што ''сипуцкају'' ми иду на нерве само тако, а таквих је много :neutral:
Pa evo kod mene takav slučaj.
Svi koriste auto i generalno svako sipa iz svog džepa. Ja sam u početku kad god bih kretao do grada (znači sve ukupno 20 km u oba smera) sipao za soma, naravno ostane mi 8 litara, narednih dana ne vozim auto, a keva svaki dan ide na posao pa sam bezveze sipao za toliko. :D

Ja obicno sipam za 1000 dinara,jer je za 2800 pun rezervoar(plina naravano) pa se za te pare vozim i po nedelju dana,u Fiat recimo sipam za 500 kinti i isto imam nedelju dana da se vozim.Tipa vozim kevu na posao,dovezem je kuci,odem do grada da obavljam neke gluposti.Nista preterano ali da traje traje.

Danas smo Merdzan i ja stigli i do Beograda:

i5nkfb.jpg

Druzili sa ortacima sa foruma:

28hfqtt.jpg

Od kojih je jedan umetnicki nastrojen:

2q04svm.jpg

Videli smo starijeg, a i mladjeg brata, koji je jos i blindiran:

2nk2xyc.jpg

xeofgy.jpg

2qx2bo5.jpg

A onda su neki cigici frljnuli flasu sa nadvoznjaka na autoputu i ******...

mcxm5j.jpg

И шта би онда? Могао би само да ти да 11годишњу сестру на једно вече :roll: Штета за Мерџу... ал' гледај са ведрије стране... Аветиња је у БГу остао без целог аута :D

Uputstvo za resavanje takvih situacija.

1. Nanisanis ganfera (imas nisan na haubi...)
2. Pogodis ga sa te 2 tone po sred lobanje
3. Iskopas rupu
4. Ubacis ganfera u rupu
5. Polijes sve krecom
6. Zatrpas rupu

Pozeljno je da isti postupak ponovis sa svom blizom i daljom rodbinom doticnog, sto je otprilike 80% ganferske populacije u zemlji. Nestanak drustveno nekorisnih osoba niko nece ni primetiti.

Pre 4 dana mi auto stao uz Rudnik iz pravca Beograda,pozovem Dragačevca iz Čačka da me odslepa do servisa,tamo utvrde da su mi sve 4 dizne propale od lošeg goriva,a svaka dizna od 450 do 520 eura.Tako da mi je to upropastilo odmor na neki način,ćale se iznervirao i sad čim se vratimo za Norvešku prodaje ovog mercedesa što sad imamo i kupuje najverovatnije ovog najnovijeg ili ovog predhodnog koji je jedno godinu dana star.

I opet ce da ti zakucaju dizne ako krenes s tim novim u Srbiju. Jedino MOL valja koliko toliko. Ja kad sam video kako izgleda Evrodizel sa OMV - tiha jeza. U Srbiju aviJonom pa iznajmis ovde Golf 2.

То је зато што си пошао за БГ а ниси се претходно јавио да се видимо :P

@Milos

Ма од 1.1. ће бити слободан увоз деривата, а и он вероватно неће долазити пре тога поново у Србију тако да му је опуштено ;)

Ma sipao na nekoj privatnoj u Sevojnu kod Uzica,e sad dal je odatle ili negde drugde dokachio losh dizel ne znam.
Ne znam vishe gde da tochim,neki kazu nemoj na privatnim neko na LUK oil ili OMV drugi kazu obrnuto.
Dal oni svi nabavljaju gorivo od nasheg smrdljivog NISa?

Back