G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Pa, dodje i taj dan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte me drzati za...rec ali cujem,
da je upravo velika vojna kolona oklopnih vozila prosla auto-putem ka Nishu?!![]()
a ti znas da zena nije uzivala... ja cak mislim da samo zeli dobru alimentaciju i nista vise.
Kako samo dokazuješ da i pored svega što se tu praviš fini i emancipovan, nisi ništa bolji ni drugačiji od ostatka svog naroda.
zasto bih ja bio drugaciji? ja sam ti jedan prosek. na kosovu ima puno pametnijih i lepsih i demokraticnijih od mene.... ima i losijih, rekoh ja, bas prosecan prosek
da se vratim na post, na osnovu cega tvrdis da je silovana? kako znas da ga nije izazivala, da nije uzivala, da nije sve radjeno sa planom da se uzme alimentacija???
pa ko nas pita Done...i ja kao i ti znamo da to tako ne mozeZasnovano na čemu? To se zove pravno nasilje. To nije prresuda.
Zamisli, neko siluje neku ženu, i napravi joj dete. Sud kaže: Ona nosi njegovvo dete, to je faktičko stanje, ona je od danas njegova žena. Pa, može li to tako, srećo?
Na kraju krajeva, ljudi, mi nema šta da se brinemo. Nama svaka odluka odgovara. Ako odluče da je Kosovo naše, mi će ga polako ali sigurno vrnemo, a možda prvo polako, a kasnije malo brže...kako god.
Ako vele da nije naše, onda su zaklali vola za kilo mesa. Priče to vaaži samo za Šiptare će moći da okače mačku o rep. Krenuće lančana reakcija širom sveta, što će izaazvati gomilu sukoba i ratova, što će na kraju prouzročiti veliki svetski sukob, a onda eto nama prilike, ako i uvek do sada, da u velikim ratovima vratimo što je naše.
Jadna li vam majka tada, Šiptari! Gde ćete kada vas mi poteramo sa severa do Drača, a Grci sa juga, a Italijani ne budu hteli da vas prihvate.
Ljudi blizi se trenutak istine,
ne dajmo ovaj put Kosovo za patike,
izadjimo na ulice i pokazimo svetu da se ne bojimo ove temperature od 35 stepena!?![]()
Ne dao ti Bog da neko tvoje žensko čeljade bude silovano, pa da te upitaju kako znaš da je silovana i da nije uživala.
A dupe za evre, jel bi dao?![]()
zasto bih ja bio drugaciji? ja sam ti jedan prosek. na kosovu ima puno pametnijih i lepsih i demokraticnijih od mene.... ima i losijih, rekoh ja, bas prosecan prosek
da se vratim na post, na osnovu cega tvrdis da je silovana? kako znas da ga nije izazivala, da nije uzivala, da nije sve radjeno sa planom da se uzme alimentacija???
moje dete nece sigurno. kod nas ima ona poslovica, ne vazi uvek, ali u dobrom broju slucaja...kucku koja ne dize rep, ne napadaju...
pa ko nas pita Done...i ja kao i ti znamo da to tako ne moze
al Done d a li nas je iko ista pitao
A ima li ih koji, onako privatno, kazu... ,,More, zahebasmo sami sebe... zlatno nam beshe nekad"![]()
Nisam ja rekao da će neko nešto da nas pita ili da oni neće napraviti to pravno nasilje, samo onda su obrali bostan svi koji imaju svoje "Kosovo" i svoje "Šiptare", jer to znači da međunarodno pravo više ne postoji, da granice nisu nepovredive i garantovane, i da će biti "vozi Miško, dok se ne raspadne"..
Nisam ja rekao da će neko nešto da nas pita ili da oni neće napraviti to pravno nasilje, samo onda su obrali bostan svi koji imaju svoje "Kosovo" i svoje "Šiptare", jer to znači da međunarodno pravo više ne postoji, da granice nisu nepovredive i garantovane, i da će biti "vozi Miško, dok se ne raspadne"..
to da ce drugi da se ugledaju na kosovo je jedna uteha kojom neki srbi samozavaravaju sebe. navedi jedan jedini primer da ce neko traziti odcepljenje, i da ga mozda moze dobiti pozivajuci se na slucaj kosovo. jedan jedini.
"Признавање независности Јужне Осетије и Абхазије је у укупном договору са међународним правом", рекао је руски председник Дмитриј Медведев. Он је рекао да је сваки случај признавања је посебан....''