Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.185
Još samo pola sata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Људи,реагујте мало више на Драгошеве постове-провокације,упашће нам колега у очајање када схвати да га нико не ферма 2%
moje dete nece sigurno. kod nas ima ona poslovica, ne vazi uvek, ali u dobrom broju slucaja...kucku koja ne dize rep, ne napadaju...
moje dete nece sigurno. kod nas ima ona poslovica, ne vazi uvek, ali u dobrom broju slucaja...kucku koja ne dize rep, ne napadaju...
Mali podsetnik![]()
Што се тиче одлуке која не би била у нашу корист а која би како неки сматрају довела до турбуленција широм света,ни она суштински ништа не би променила.Могуће је да би се разни региони зарад постизања сопствених циљева позивали на њу али ми од тога никакву корист не би имали.А опет треба имати у виду да на све то МСП и међународне институције рачунају и вероватно да имају пан како да све то вешто избегну.
Pa to sto je Medvedev rekao je nesto najpametnije na ovoj temi, svaki slucaj priznanja i jeste poseban jer je to politicko,a ne pravno pitanje.
Pravnici su po obicaju megalomani i zele da sva pitanja pretvore u pravna, i ovakve stvatri su najbolji dokaz da je ta njihova zelja u potpunosti retardirana.
Ponekad preovlada razum, kao u misljenju Vrhovnog suda Kanade 1998 godine, mada i tada je vecina misljenja bilo klatomudjenje o ustavnom pravu, ali poenta je bila jako pametna.
Ovo misljenje ce verovatno da bude nesto slicno tom kanadskom, samo modifikovano u smislu da se sada radi o dosta kompleksnijoj stvari.
Posto nemam odakle da pratim sve ovo, ako nemoj nije problem, da obavestava....
U toku je bla bla truć
Sud je upravo odlučio da je nadležan i odbio predstave da nije nadležan. Dalje, odbio je predloge da odbije da se izjasni iz negativnih političkih razloga.
Znači, odbio je osnov američke i kosovske stranke. Vidjećemo kako dalje ide.
Ne mirise mi na pravdu.
Srbija se zeznula što je pitanje tako kratko, koncizno i prejednostavno.
Sud je upravo iznio kritiku što se ne definiše CILJ rezulucije GS UN.
Srbija se zeznula što je pitanje tako kratko, koncizno i prejednostavno.
Sud je upravo iznio kritiku što se ne definiše CILJ rezulucije GS UN.
Fraza političke elite u Beogradu da je “sada Kosovo pravni a ne politički problem” pokazala se kao još jedna zabluda ili, bolje rečeno, prevara za domaću upotrebu. Kosovo je pre svega politički problem. Da bi zaista to bio pravni problem Srbija je imala jednu drugu legalnu mogućnost koju nije želela da koristi. Srbija je, na osnovu Povelje Ujedinjenih nacija, mogla da Medjunarodnom sudu pravde tuži zemlje koje su priznale Kosovo. To je već drugačiji proces u kojem tuženi mora da se brani a ne da nameće svoje političke stavove kao što je to sada slučaj.
Kada imas stav 'Kosovo je srce Srbije', mnogo principijalniji stav je da tuzis drzave, i da uzmes pare ako pobedis u procesu, sa tim se slazem, rekao sam to 20 puta. Mada to nam opet ne bi povratilo suverenitet, ali bi barem uzeli pare. Na kraju krajeva, poenta ovog suda je u tome, da se drzave medjusobno tuze.
Ali savetodavna misljenja sudova su nesto na sta pravnici bukvalno masturbiraju, jer im ona daju ogromne mogucnosti u tumacenju prava. Pa tako motivi za ovo su ti sto postoji manja verovatnoca da dobijemo pare u parnici, od toga da iz tog misljenja protumacimo nesto sto ide nama u korist.
ma sve je to politika moje misljenje je da ce to biti neka dvosmislena nebuloza nit crno nit belo i moci ce da se tumaci kako ko hoce.
Јел'и даље тупи онај?
Evo počinje konkretno!