MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamplja_90:
meni se svidjaju i one skroz crne....videla sam jedne roza...:shock: bash su mi bzvz....a ja bash volim roza...:shock::lol:
moja drugarica ima skroz crme matrinke...bas sam bila neki dan kod nje. Ja ulazim u sobu,ono martinke bacene na sred sobe,samo sto nisam zapela za jih! Jadne. Koje nepostovanje! :D

A roze martinek....pa...fansy! :lol:

E ljudi danas sam bila do urbanshopa,i jednostavno ne mogu da se odlucim oko boje,ne znam svi nose crne,a one bele mi se ne svidjaju...,a opet necu ni bordo...moze li mi neko pomoci??????

a080.gif

Djordja:
E ljudi danas sam bila do urbanshopa,i jednostavno ne mogu da se odlucim oko boje,ne znam svi nose crne,a one bele mi se ne svidjaju...,a opet necu ni bordo...moze li mi neko pomoci??????
moj savet ti je da uzmes one zelene....narafski s metaom...ja sam te htela al mi moji nisu dali pa sad imam one najobicnije crne od 8 kopci...al sve jedno...mnogo su mi lepe...:D

Pa dobro,aj videcu za te zelene jer ih tamo nisam videla...u svakom slucaju hvala vam,jer sam odlucila da necu bordo,a necu ni bele,usput racunam da cu ih nositi na maturu....jer ne zelim stikle....mozda stvarno na kraju zbog toga uzmem crne...

Djordja:
Pa dobro,aj videcu za te zelene jer ih tamo nisam videla...u svakom slucaju hvala vam,jer sam odlucila da necu bordo,a necu ni bele,usput racunam da cu ih nositi na maturu....jer ne zelim stikle....mozda stvarno na kraju zbog toga uzmem crne...
TO CARICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ili u starkama ili u martinkama. Pa cu onu onu belu kosulju i crne farmerke. I moram jos da smislim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back